Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan tanju55, 11 October 2008, 19:03:37

« önceki - sonraki »

seckin55

boluya da pek şansımız tutmuyor ama şeytanın bacakları bugun kırılcak inaşallah.hem boluya karşı hem de deplasman fobisine...

guvensolmaz

nomak55

Alıntı yapılan: seckin55 - 18 October 2008, 19:17:03
SAMSUNSPOR' A PRİM DOBİNGİ

Kırmızı- Beyazlı futbolculara Orduspor galibiyet primi dün dağıtıldı. Kişi başına toplam 3 Bin YTL olan primin 2 Bin YTL'sini yönetim kurulu verirken, Bin YTL'sini ise Samsunspor'a yakınlığı ile bilinen işadamı Turgut Tüfenk karşıladı.

Samsunsporlu futbolculara dün Orduspor maçının galibiyet primleri dağıtıldı. Yönetim oyuncu başına toplam 3 Bin YTL prim dağıtırken, bu paranın 2 Bin YTL'sini yönetim kurulu karşıladı. Geri kalan Bin YTL'yi karşılayan İşadamı Turgut Tüfenk'e teşekkür eden Köktaş, "Böylesine değerli işadamlarımız olduğu müddetçe Samsunspor'un sırtı yere gelmez. Kendisine camiamız adına teşekkür ediyoruz" dedi.

KAYNAK:samsun.net

bu haber bizim bütün futbolculara doping olacaktır yedek olanlarda takıma girip ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çaba srfedeceklerdir..Haydiiii Karadeniz gerçek fırtınası oldugunuzu gösterin herkese

nomak55

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 19 October 2008, 13:53:54
Bu gün galibiz.. 1-2

inşallah be güven abi şu gs macında senle izlerken krita doksana çakmıştı da nasıl sevinmiştik yine oyle sevinelim bea

ahk34

şuan boludayız grup istanbul olarak 60 kişi,
samsunsporumuzun herzaman ki gibi yanındayız..!
HERYERDEYİZ

guvensolmaz

Alıntı yapılan: nomak55 - 19 October 2008, 13:56:27
inşallah be güven abi şu gs macında senle izlerken krita doksana çakmıştı da nasıl sevinmiştik yine oyle sevinelim bea

Sevineceğiz inşallahh :) :)

ahk34

harbisamsunsporlu5517

kanal 55 macı vermıyor gs tvdede yok atılla cebecının dedıgı yıne yalan cıktı galıba

guvensolmaz

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 19 October 2008, 14:03:54
kanal 55 macı vermıyor gs tvdede yok atılla cebecının dedıgı yıne yalan cıktı galıba

:) bi doğrusu yok,, olmadı zaten

harbisamsunsporlu5517

15 dakıka kaldı inş anlımız akıyla galıp gelırız bugun takımımızı yanlız bırakmayan taraftarımıza cok tesekkurler allahım yolunuzu acık etsın daıma

seckin55

seckin55

Stad: Bolu Atatürk

Saat: 15:00

Hakemler: Erbay Aldemir, Volkan Akçit, Gökhan Erçan

Takımlar:

Boluspor: Ziya, Erdem, Gökhan, Aytek, Cem, Mehmet, Fatih, Bilal, Ömer, Sertan, Edim

Samsunspor: Hasan, Gökhan, Turgay, Can, Kenan, Hakan, Sercan, Sefa, Oktay, Murat, Turgut

Samsunspor'un Yedekleri ise şöyle: Cengiz, Mesut, Serkan Aykut, Çağatay, İsmail Atalay, Ömür..

İstasbul ve Bursa'dan karşılaşmayı izlemeye gelen 60-70 civarında Samsunsporlu taraftar Kırmızı-Beyazlı ekibe destek veriyor..

Başta Külüp Başkanı Fuat Köktaş olmak üzere Samsunspor Yönetim Kurulu Üyelerinin çoğu, Bolu Atatürk Stadyumu'na gelerek takımlarının yanındaki yerlerini aldı.

harbisamsunsporlu5517

radyo yayını aradım malesef bulamadım bulan varsa lınkı paylassın lutfen

GurbetciFanatik

SERKAN AYkut yine yedek yahuuu.
Yani yine bugün bayagi hocayi elestircegiz desenize.

seckin55