Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan tanju55, 11 October 2008, 19:03:37

« önceki - sonraki »

sadece55

Samsunsporlu İş Adamı Turgut Tüfenk Galibiyet halinde futbolculara 1'er milyar Galibiyet pirimini kendi vccebim-nden dağıtacağını açıkladı

Turgut baba helal olsun sana bu takımda çok emeğin var hele bir lige çıkalım gelip elini öpeceğiz...Galip baba bunu duyarsa 5 er milyarda o dağıtır:)))

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 19 October 2008, 15:13:55
Samsunsporlu İş Adamı Turgut Tüfenk Galibiyet halinde futbolculara 1'er milyar Galibiyet pirimini kendi vccebim-nden dağıtacağını açıkladı.

Başkan adaylıgı konusunda küsüp tavır almadı ve gercek samsunsporlulugun örneğini teşkil ediyor kendisine Teşekurler minnettarım...

Baskent_Samsunspor

haydi çocuklar ilk deplasman galibiyetimizide alalım bu hafta daha kimse tutamaz bizi

ali ihsan

Çok iyi başladık .İnşallah devamı gelir,rahat bir galibiyetle döneriz .

Kaya

hoca ilk defa çok iyi kadro seçimi yapmış bu maç ı alacağız 2 de gelecek ilk yarı bitmeden

omurkara

Tiryakiler55

harbisamsunsporlu5517

ilk yarı bıtmeden bır gol daha bulursak farka gıderız

Kadir ÇELEBİ

Karşılaşmayı eski Başkan Sezgin Gümüş eşi ve arkadaşları ile birlikte izliyor.

Sadece Samsunspor

Karşılaşmayı eski Başkan Sezgin Gümüş eşi ve arkadaşları ile birlikte izliyor.

hoşgeldin sezgün başkan

Baskent_Samsunspor

ben böle bişi görmedim la olm siz yoksa sarılıkmı oldunuz zaqafınızmı var bu kartlara

Kadir ÇELEBİ

23 dk ani gelişen Boluspor ay-tağında kaleci ile karşı karşıya kalan Edim Müsait durumda kötü vurunca top üstten auta gitti

iyi değerlendirirsek bu hatalrı kırılma noktası olur...

Akyol

muhakkak 2 yi atmamız lazım o zaman rahatlarız

Kadir ÇELEBİ

26 dk kaleci ile tkarşıkarşıya kalan Turgut müsait pozisyonda olmasına rağmen topu ayağından açınca savunma tehlikeyi önledi

Tamda bundan soz ediyordum turgut ah turguttt