Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Orduspor

Başlatan MeL_55, 05 October 2008, 22:12:59

« önceki - sonraki »

Pergani 55

1-0 da olsa maçı kazanmak güzel. karadeniz takımları le oynanan maçların hepsi derbidir bence

seckin55

sercan ordu taraftarına hareket mı yaptı anlamadım ve gormedım....adamlar heryere ondan bahsediyolar yok hesap sorcaz felan filan..:):) yinede sercan yaptıysan ayıplarım...olmaması gereken bişe..biz gerekeni yapıoz zaten ki en buyuk gerekeni sızler sahada yaptınız zatenn..hareketlere gerek yok hiçç...

kuzey55

yapmışsa yapmış.onların bize yaptıklarının yanında bişey değil bunlar.hakettikleri gibi olmuş...

seckin55

12 October 2008, 16:33:31 #483 Son düzenlenme: 12 October 2008, 16:45:05 berusa55
Orduluların ajanssporda yaptıgı yorumlara bi bakın hele...maglubiyeti hazmedemiolar

--------------

samsunlu arkadaslar orduyada gelecek trıbunun kralını gorecekler ayrıca o samsunlu futbolcu sercan arkadasımızında bıze yaptıgı hareketın kralını orduda ona gostercekler herkes hadıddını bılecek orduda gorusuruz kafkaf ordu elele super lıge ayrıca kımse bana karadenız dostlugundan falan bahsetmesın samsunda yasananlar gıresunda yasananlar ortada orduda gorusmek uzere bızım su an tek dostumuz var oda kafkaf

----------

ben bundan sonra samsuna kardeş takım demiyorum kalleş takım diyorum artık samsun falan bize düşman olmuş görecez samsunlular demek sizin karadeniz derbisi trabzon haaa görüşecez orduyada geleceksiniz o zaman görüşürüz aklınız varsa gelmeyin

------

İNADINA AKACAZ ORDUYAA..GORECEZ BAKALIM OZMAN....

SAMSUN ORDU MAÇINA DERBİ DENMESINI KABULLENMEDIGIMIZ İÇİN ALEVLENDILER:):)

@Mesajın tamamını büyük harfle yazmayınız!

OrduluGencliq

galibiyetiniz için kutlarım diyecek bişey yok. samsun da size şansımız tutmuyor 1 puan bile alamıyoruz. ajansspor da 11 12 yaşında çocuklar takılıor onların yazdıkları ölçü olmamalı :)

seckin55

Alıntı yapılan: OrduluGencliq - 12 October 2008, 16:36:21
galibiyetiniz için kutlarım diyecek bişey yok. samsun da size şansımız tutmuyor 1 puan bile alamıyoruz. ajansspor da 11 12 yaşında çocuklar takılıor onların yazdıkları ölçü olmamalı :)
galibiyeti hakeden taraf aldı.genç kadromzun oluşu sonuca gitti.ordusporu da kutlamak gerek.iyi takım kurmuşlar..kafaya oynarmı bılemıyorum ama yinede saglam takım..haydar koç ufuk ateş hakan çimen iyi oyuncularınız...biz de siizi tebrik ederiz...başarılar dileriz...

OrduluGencliq

kadro kafaya oynamaz. biz ligin başından beri hedefimiz ilk 6 dedik. hatta buradan bi ark sizdeki kadro bizde olsa inan hedef şampionluk hedef derdim demişti. ama takım belli kapasite belli rakipler belli. iyi takımız ama kafaya oynayabilecek kapasitede değiliz bu kaleciyle özellikle.

seckin55

Alıntı yapılan: OrduluGencliq - 12 October 2008, 16:43:32
kadro kafaya oynamaz. biz ligin başından beri hedefimiz ilk 6 dedik. hatta buradan bi ark sizdeki kadro bizde olsa inan hedef şampionluk hedef derdim demişti. ama takım belli kapasite belli rakipler belli. iyi takımız ama kafaya oynayabilecek kapasitede değiliz bu kaleciyle özellikle.
bu ligde hiç bişey belli olmaz..her takım her takımı yenebılecek guçte.bunun çok ornegı var.samsunspor yeni ve genç bir takım..yaş ortalaması 21 ve yabancı oyuncumuz yok.bu sene olmasada seneye kafaya oynayacak takım olacaktır.sizin de kaleciniz ve ozellikle savunmanız çok kotu...çok hata yapıolar..bizde  ileride becerıklı tecrubeli oyuncularımız olsaydı bu oyun cok farklı olabılırdı. ama yinede ordu da ılk 6yı zorlar..başarılar..

edmontdante

12 October 2008, 16:54:04 #488 Son düzenlenme: 12 October 2008, 17:18:38 berusa55
Ben Sercan'ın hareket falan yaptığını görmedim.Hatta Sercan'ı o kanatta hiç görmedim.Kaldı ki öyle bir hareket olsa Orduspor tribününden bir tepki yükselirdi.Orduspor taraftarı golden sonra zaten maçın gittiğini anladı ve ses dahi çıkarmadı

Ordu takımının sağlamlığına gelince üretken oyuncuları yok bence.Savaşarak maçalabilecek bir takım.İç sahada seyirci desteği ve mücadele ile etkili olurlar ancak

cembaba

Mükemmelmiş yaa.. Bende Keşke Orda Olsaydım.. :(

seckin55

12 October 2008, 18:30:59 #490 Son düzenlenme: 12 October 2008, 19:06:29 berusa55
mükemmel ötesi...o maratonu gormeliydiniz.ben bld. evleri kale arkasındaydım..superdı..ama meksiko ve kırmızı-beyaz-enbuyuk-samsun eksikti..inletmeliydık.maraton başlatamalıydı bunu..yada şehir kale arkası...Samsun'u maraton solesın de sesımıızı cumle alem duysunn.:):)

jean

akli basinda olup ordusporlu olan bu tur yazilari zaten yazmaz samsunspor orduspordan tarihi kat kat ustun bir takilmdir bunu ordusporu kucumsemek icin soylemiyorum onlarinda kisa surede bu 2. ligdeki bu basarisini tebrik ediyorum ilerleyen maclarda orduya basarilar yendigimiz icin mutluym

berusa55

Maçtan sonra soyunma odasına giden futbolcularımızın tekrar sahaya cağrılışı ve onların da bunu karşılıksız bırakmayışı güzel sahneydi:

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=12819

Kaya

Alıntı yapılan: OrduluGencliq - 12 October 2008, 16:43:32

sizde bir 4 numara var stoper de gerçekten çok beğendim bizde olmasını isterdim bir de sağ bek iniz sürekli ileri çıkışlar yapıyor kısa boylu ve hareketli diğerleri vasatın altında santraforunuz bile pozisyona bile gremedi hiç yıpratıcı değil kenan çok büyük üstünlük kurdu ufuk ateş e

Kaya

Alıntı yapılan: sBc-55 - 12 October 2008, 19:38:47
maratondan iyi ses çıktımı bilmiyorum.biz yinede bağırdık sanki ses çıkmıyormuş gibi geldi bana :S ses çok yankı yapıyor.birde düzensizlik oldu çok :S

bu benim görüşüm belkide maratonda olduğumdandır birleşme harikaydı ama çok büyük bir ses olduğunu düşünmüyorum bundan çok daha iyisini yapar bu gruplar gerçekten inanıyorum