Atakum Belediyesi'nin ayıbı; "1 tane de mi satamadı?"

Başlatan Sadece Samsunspor, 06 October 2008, 18:59:13

« önceki - sonraki »

bluegreen55

adam gümüşhaneli yada bayburtlu ve muhtemelen trabzonsporludur

nomak55

uzun zamandur steden ayrı kaldım arkadaşlar...ancak su haber cok ayıp olmus insan utanıp kendi alır bi tne

menteşoğlu55

Atakum Belediyesi'nin tavrını kabul edilebilir olarak değerlendirmek mümkün değil... Her fırsatta 'Samsunspor'un yanındayız', 'Yönetim Kurulu'na her türlü desteği vermeye hazırız' diyeceksiniz, Samsunspor'a desteği 15 günde bir iç saha maçlarında tribüne gelip protokol koltuğuna oturmaktan ibaret sayacaksınız sonra da gülünç açıklamalarla kombine kartlarını neden geri gönderdiğinizi söyleyeceksiniz?

Yok böyle birşey?

Hadi kombineleri belediye imkanlarıyla satacak kimseler bulamadınız? En azından nezaket icabı cebinizden parasını vererek bir adet kombine alamaz mıydınız? Aynı zamanda belediyede üst düzey yönetici yaptığınız Sinan Bektaş ve adını hatırlayamadığım diğer akrabanıza aldıramaz mıydınız?

Masal okumayın... Gerçekleri anlatın... Eğer tavrınız Samsunspor'a ise bilelim... Samsunspor'u yönetinlere ise onu da bilelim...

Açıklamalar hiç inandırıcı değil... Para üretme konusunda gücünüzün olmadığını söylemişsiniz... Peki 2 yıldır Samsun BK'ya yaptığınız katkılara ne demeli? Belediye imkanlarını kullanarak Samsun BK kombinelerini sattığınız müteahhitler var mı? Yok mu? Para gerektiğinde müteahhitlerden para istediniz mi?

Ben cevabını biliyorum... Siz de biliyorsunuz, şu an Samsun BK Başkan Vekili olan Sinan Bektaş da biliyor bu sorunun yanıtını...

Boş laflara karnımız tok... Hadi başka kapıya...

Pergani 55

adem bektaş mıdır nedir ne karın agrısıysa bu adamın nereli oldugunu bilen yok mu içinizde merak ettim dogrusu

Sioux

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 14 October 2008, 19:33:20
adem bektaş mıdır nedir ne karın agrısıysa bu adamın nereli oldugunu bilen yok mu içinizde merak ettim dogrusu

Bayburtlu.
Samsunu satanı bizde satarız!

since1965

Samsunspora yüz bileti geri gönderen kendi adına atkı yapan şahsiyete Samsunsporlular gerekli cevabı verdi.Stadyumda bir pankart yapalım diyorum.Herkes aklından geceni yazdın güzel bir pankart ortaya çıksın.

beşnumara

pankarttan önce metin burmayı ne yapıp ne edip harekete geçirmek gerekir. yoksa işimiz çok zor. atakum bizim için sadece parti değiştirmiş olur o da bizi ilgilendirmez.

YaşarDoğu

bence Mehmet Atalay Bey le temasa gecilip Metin Burma yı Samsunspor için bişiler yapmaya zorlamaktır hatta mecbur kılmaktır

beşnumara

AntZ

100 kombine iade eden başkan 500 oy farkla kaybetti... Şimdi geriye dönüp kocaman bir "ah" çekiyormusun Sn. Adem Bektaş? Sırf bu yüzden Atakum'da en az 500 kişi oy vermemiş olabilir mi sana? Bir düşün istersen... Ama artık çok geç şimdi 1000 kombine alsanda faydası yok. Oturduğunuz koltukta yaptığınız her icraatin değerini, o koltuğun gerçek sahiplerini daha iyi tanıyın.

Sadece Samsunspor

nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım ;D adem bektaşa selam olsun gerçi yerine gelenin ondan bi farkı yok ama en azından samsunsporun ne olduğunu anlamıştır

sülümana güle güle mhp aldı ilkadımı ;D

AntZ

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 30 March 2009, 02:19:03
nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım ;D adem bektaşa selam olsun gerçi yerine gelenin ondan bi farkı yok ama en azından samsunsporun ne olduğunu anlamıştır

sülümana güle güle mhp aldı ilkadımı ;D

Hiç bir şehirde ne kadar ilgisiz olursa olsun Y.Z. Yılmaz, A.Bektaş, S.Kaldırım, E.Tok kadar şehrinin takımına duyarsız belediye başkanı görmedim. En kötü ihtimalle bunlardan iyi çıkar Metin Burma. Necaettin Demirtaş ta futbolla ilgili görünmese de Samsunspor un öneminin farkında. Eskiler gibi 22 kişi bir topun peşinde mantığıyla bakmıyor. Parti adı vermek istemiyorum ama vermeden de olmuyor, AKP nin elinde Büyükşehir ve Canik kaldı. Yusuf Ziya Yılmaz'ın elinde bütün belediyeleri kendi elinde olan bir büyükşehir yok artık. Onunda gerekli dersleri çıkaracağını umuyorum. Zaten seçimden önceki son sözlerine bakarsak az da olsa bir değişim söz konusu. En azından artık umutlu olmak için bir sebebimiz var.

mehmet yılmaz

@ant55

Ben de senin bir önceki mesajında yazdıklarını yazacaktım. Kombine ve atkı meseleleri yüzünden Atakum Arena'nın desteği Fevzi Er'e geçti. Onlar ve çevreleriyle birlikte, Atakum'da oturan diğer Samsunsporluları da hesaba katarsan, Adem Bektaş aslında kombineleri değil bir bakıma kendi başkanlığını iade etmiş oldu.

AntZ

Evet abicim o gün hepimiz ne kadar kızdıysak, üzüldüysek bu seçimlerin en sevindirici yanı da benim için bu oldu. Belki % 48 oranı düşürecek gücümüz yok ama bu şehirde bazı şeyleri isteyince değiştirecek gücümüz var taraftar olarak. Şu dakikadan sonra bunu en iyi bilen kişi de Sn. Adem Bektaş'tır. Buna Süleyman Kaldırım'ı da katabiliriz. "Yusuf" u daha yakından görmüşlerdir sanırım.

%48 oranı düşürecek gücümüz yok derken bunu bir parti ya da başkana yakın ya da uzak olduğumuzdan yazmadığımı sanırım anlatmaya gerek bile yok. Keşke biraz olsun katkıda bulunsalardıda biz de o oranı artırmaya çalışsak, Samsunspor için çalışanların yanında olsaydık.

Sonuçlara bakacak olursakta İlkadım ve Atakum sonuçlarında Samsunsporluların oyları oldukça etkili olmuştur.

pitbul055

30 March 2009, 11:24:04 #89 Son düzenlenme: 30 March 2009, 11:25:48 pitbul055
Süleyman kaldırım TS plakalı arabalarla tur atıyordu samsunda.Şimdi sıra akpnin trabzonlu il başkanında..Trabzonun saltanatına son veriyoruz.Ne oldu Kaldırım,Bektaş kardeşler Aldınızmı şimdi babayı.. :P :P