Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Orduspor

Başlatan MeL_55, 05 October 2008, 22:12:59

« önceki - sonraki »

berusa55

Kazanırız dedik; kazandık!

Tebrikler Samsunspor'umuz

engizli55

12 October 2008, 02:01:07 #451 Son düzenlenme: 12 October 2008, 02:23:33 berusa55
Alem Buysa Kral Samsun

salihcakir

12 October 2008, 07:19:39 #452 Son düzenlenme: 12 October 2008, 07:21:16 samsunkopat
Alıntı yapılan: edmontdante - 12 October 2008, 00:18:19
Serkan AYKUT  bu kadar koşan mücadele eden bir takımda her zaman oynar ve iş yapar her türlü.Herşey koşmak sağa sola basmak değil bu oyunda.Onu yapacak olanlar da var topu oynatacak olanlar da.Herkesin bir misyonu var bu oyunda.Onun işi gol atmak ve topu oynatmak.

Bence de; özellikle içsaha maçlarında veya rakibi fizik gücümüzle ezebileceğimiz her maçta ortalamanın altında koşacak ve takıma farklı yönleriyle katkı sağlayacak bir isme yer açılabilir. Serkanın bu misyonu fazlasıyla üstlenebileceği noktasında hemfikirim. Erciyes maçı bu tertip ile çıkılan ve Güngören maçı ise bu tertip ile çıkılmayan bir maç. Aynı şekilde Ordu maçı da. Siz üç maçı da çıplak gözle seyreden abilerimizden kardeşlerimizden bu maçlarda oynanan oyunların teknik olarak karşılaştırmasını yapmasını rica ediyorum. Ben uzaklardan maçları seyredemediğim için sadece yorumlar, kadrolar ve skorlar üzerinden yorum üretmeye çalışıyorum.

Şahsi kanaatim, hayrettin hocanın takımın onbir seçiminde ve oyuna müdalahelerinde yanlışlarının olduğu fakat yine de ortalamanın üstünde bir başarı gösterdiği yönünde. Her geçen gün yeni şeyler ekliyor takımın üzerine sanki. Böyle hissediliyor.

Dün akşamki maça dönersek, çok önemli ve çok anlamlı bir galibiyetti. Şimdi dönüm maçı Bolu maçı oldu. O maçta kazanılırsa sanıyorum bundan sonrasında Rize-Malatya-Karabük serisi de gelebilir. Ve hedef çıtası Altay maçı öncesinde çok daha yukarılara koyulabilir.

Akyol

Alıntı yapılan: CemBaba - 11 October 2008, 20:19:04
arkadaşların anlattıgına gore maraton harikaymış.. tribün grupları gelince, dahada coşmuşlar ne kadar güzel.. her hafta böyle olsun maraton coşsun.. Anlata Anlata Bitiremiyolar :)
kardeşim gerçekten harikaydı kale uzak kalıyodu burda hem deplasman taraftarı susturuldu hemde maraton coşturuldu ben hiç bir gruba üye değilim maalesef ama onların arasına karışıp maç izlemek gerçekten mükemmel oldu zaten maça tek başına gelen ve atkısı forması olan herkes onların yanına doğru kaydı gerçekten muhteşemdik Allah ım nazarlardan korusun bu birlik bütünlük bozulmasın

esedullah

maraton muhteşem di hele golden sonra bütün taraftarın ağaya kalkıp tezarühat yapması harikaydı

fanatik.samsunlu

12 October 2008, 10:15:48 #455 Son düzenlenme: 12 October 2008, 15:42:42 berusa55
bundan sonrada tum taraftarlar bırlesmelı bırlesmelıkı takımımıza daha cok yakın olmalıyız onları daha cok ateslendırmelıyız..  dun aksamkı mac cok ama cok ıyı ıdı.. suna degınımm o turgut mudur nedır o ne ya maratonda benı delı ettı aldıgı topu hep dısarı attı yhaf bı adamda  topu kalaeye gönderemezmı ya.. amatör topcular bundan daha ıyı valla.. neyse takımımızı kutluyoruz sırada bolu..

birine değil alayına ısyan ölumune samsunspor...

fanatik.samsunlu

boluyuda kazanırsak taraftar sahane olucakk bır dahakı haftaaaaaaa

Kais

Taraftara dıyecek yok hele sanırım 3 grup bırlesmıs maratonda hep ole kalsınlar maratonu mukemmel costuruyorlar hele bı ara maraton komple kalktı zıplıyorlardı kale arkasından goruntu muhtesemdı

Kais

hee tabı kale arkasınıda bız yanı FORZA ŞİMŞEKLER coksturduk her ne kadar eskısı kadar da olamasakda

oguz_5528

iYİ futbol,iyi mücadele,iyi destek....birleşti ve sonuç ortaya çıktı TeBrİkLer SaMsUNsPOR'uma ..

Turgut konusuda çok uzamasın bence;çünkü daha çok genç...

Akyol

Alıntı yapılan: Kais - 12 October 2008, 11:04:57
hee tabı kale arkasınıda bız yanı FORZA ŞİMŞEKLER coksturduk her ne kadar eskısı kadar da olamasakda
kale de süperdi laf yok :) ordada arena ve forza şimşekler birleşmeli böylece deplasman taraftarı nefes alamaz iyiye gidiyoruz Allah bozmasın Allahım nazarlardan korusun..

Kais

bende ısterım ama olmaz sanırım bızım sımdı eskı abılerde katılcaklar bı dakı maca daha kalabalık olcaz
Alıntı yapılan: AKYOL10 - 12 October 2008, 12:00:43
kale de süperdi laf yok :) ordada arena ve forza şimşekler birleşmeli böylece deplasman taraftarı nefes alamaz iyiye gidiyoruz Allah bozmasın Allahım nazarlardan korusun..

55.hakan

Alıntı yapılan: esedullah - 12 October 2008, 10:06:02
maraton muhteşem di hele golden sonra bütün taraftarın ağaya kalkıp tezarühat yapması harikaydı
işte bu süper umarım bu birleşmeden vazgeçmezler bu destekle iç sahada puan vermeyiz  vermeyiz vermeyiz

Kadir ÇELEBİ

Serkanı erciyes ve güngören belediyespor macının son 10 dakikalık bolumunde izleme şansını bulduk her iki maçta gördükki serkanın ilerleyen yaşına rağmen takıma katkısı buyuk oranda var Hoca bu anlamda eleştiri alıyor almayada devam edecektir. İyi mücadele ettik kazanan taraf olmalıydık kök söktürdük vb. yorumları yapmak istemediğimiz için hoca eleştiriliyor ara sırada olsa kötü oynayıp kazanmayı tercih ederim iyi oynamanın yerine.. Gümşdağın mutlaka takıma katkısı var tercihlerde daha iyi olabilir rakibe gore analiz yapıp strateji taktik geliştirmekte bana göre biraz zayıf son olarak yaptığı açıklamalarda dikkatsiz rakiplerini küçümser bir yaklaşım sergiledigini biliyoruz takım içinde lider oyuncu yok diyişide anlamsız lider istiyosan serkan kenan var takımın dengesini bozucaksa bu seçimler hocalığı kadarda abiliği düşünse kendisi bu sorun ortadan kalkıcaktır

eLLis

Takımımz iyi gidiyor Allah utandırmasın bizleri kışta gelmiyorki buralarda atkıyla gezeyim :)
Taraftarın birleşmesini en çok isteyenlerden biriydim birleştiler ben giremiyorum aralarına resim paylaşanlardan Allah razı olsun.