Ertuğrul Sağlam Bursaspor ile anlaştı

Başlatan Cgr, 07 October 2008, 14:28:11

« önceki - sonraki »

pitbul055

08 October 2008, 10:14:17 #60 Son düzenlenme: 08 October 2008, 10:28:19 pitbul055
peki ertuğrul sağlamın beşiktaşda oynarken ermanla takasını beşiktaş kampında öğrendiğinde üzüntüden ağlamışdır.çok sevdiği beşiktaşdan ayrılıp tekrar samsuna dönecek diye...ben beşiktaşda  ertuğrul sağlam oldum diyor.2 sefer kovulduğu,en son pazartesi hacettepe maçında sahaya girerken yanından geçerken beşiktaş  seyircisinin yüzüne ana avrat sövdüğü sağlam nasılda savunuyor beşiktaşı.deveye diken insanı..... yaranırmış...unutmasınki futbolculukdada, hocalıkdada samsunspor olmasaydı nahhhh buralara gelirdi.bırakın ertuğrulu celili.takımımızı satıp gidenler için burada tartışmayalım.boş muhabbetler.şuan takımımızda olanlara sahip çıkalım.merak etmeyin ertuğrul denen zat daha samsunsporumuzu adam yerine koyupda geri gelmez.yeterince samsunu kullandı.

Shane_Falco

08 October 2008, 12:35:23 #61 Son düzenlenme: 08 October 2008, 12:42:03 berusa55
Pitbull055 kardeşime sonuna kadar katılıyorumm daha ne yazsın.Samsunspor olmasaydı ne futbolcu nede hoca olabilecekti dahada çıkmış sağda solda konuşuyo ben beşiktaşlıyım diye

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İKE SHORUMNU
TAMER TUNA 
KENAN
ŞENOL
ERMAN     
AYARİ
ADNAN
KAİS
EVREN
ALİ AKDENİZ
SEKAN AYKUT
CENK İŞLER
CANER ALTIN
CELİL SAĞIR
KEREM İNAN
ERKAN ÖZTÜRK
KIRITA GIANI
GEORGI IVANOV
MUSA AYDIN
SİNAN ERTAN
ELYASA SÜME
ERGİN YÜCETAŞ
MUHAMMET ŞEKER

Evet arkadaşlar bu kadroyu hatırlıyomusunuz.Yaklaşık son 10 yıldır bizim kurmuş oldugumuz ve hatta 3 büyükler hariç hiç bi takımı kuramayacağı bir kadro.Ve bu kadro İsmail uyanık tarafından çok güvendiği Ertuğrula teslim ediliyor.Sevgili Ertuğrul birçok hocanın rüyasında göremeyeceği kadroyu hiç iyi kullanamıyor.5 maçlık galibiyet serisinin ardından saçma sapan işler yapmaya başlıyor.Ve beşiktaşlı Ertuğrul bir beşiktaş maçı öncesi evet dikkat edin bir beşiktaş maçı öncesi 5 yıldız oyuncumuzu kadro dışı bırakıyor bilmem nedendir.Şu anda rüyamızda göreceğimiz kadroyu hiybe eden kendi egoları adına bozan ertuğrul sene sonunda bizi yüz üstü bırakıp Pastırmacılara gidiyor.Size söylüyorum şuan Kayseri,Sivas,Bursa ve hatta iddaa ediyorum şuanki çok iyi diye tabir edilen Trabzonspor kadrosundan daha iyi bir ekip deilmi bu bundan daha iyi bir kadroyu ne zmn nerde kurabiliriz...

selahattin55

Alıntı yapılan: pitbul055 - 08 October 2008, 10:14:17
peki ertuğrul sağlamın beşiktaşda oynarken ermanla takasını beşiktaş kampında öğrendiğinde üzüntüden ağlamışdır.çok sevdiği beşiktaşdan ayrılıp tekrar samsuna dönecek diye...ben beşiktaşda  ertuğrul sağlam oldum diyor.2 sefer kovulduğu,en son pazartesi hacettepe maçında sahaya girerken yanından geçerken beşiktaş  seyircisinin yüzüne ana avrat sövdüğü sağlam nasılda savunuyor beşiktaşı.deveye diken insanı..... yaranırmış...unutmasınki futbolculukdada, hocalıkdada samsunspor olmasaydı nahhhh buralara gelirdi.bırakın ertuğrulu celili.takımımızı satıp gidenler için burada tartışmayalım.boş muhabbetler.şuan takımımızda olanlara sahip çıkalım.merak etmeyin ertuğrul denen zat daha samsunsporumuzu adam yerine koyupda geri gelmez.yeterince samsunu kullandı.

bu arkadaşın söylediklerine katılmamak elde değil.hiç kimsenin adı ve soyadı.SAMSUNSPORDAN BÜYÜK DEĞİL.hizmet edenler isim yapanlar bedava yapmadı.herkes parasını aldı.hatta mahkemelik oldular.düşmanımız dediğimiz malatya ve trabzona gittiler.hani sevgi hani formaya armaya renge olan aşk.hepside sıfır pitbul un yazdığı kadro nerelerde kim bilir ama büyük SAMSUNSPOR taraftarı herzaman burada takımının yanında.bırakalım bir kaçtane................için bir birimizle tartışmayı bırakalım ..tek yumruk tek yürek tek bir isim altında SAMSUNSPORUMUZA sahip çıkalım.gerisi boşşşşşşşşşşşşşşşş.

maraton

ertuğrul kadar hocalığı ve gidişlerinde ve futbolcu transferlerinde süleyman hurma yı unutmayın suçlu ararken .. bunu savunma amaçlı yazmıyorum .. ne işi var ertuğrulun bizde .. benim yazım ilerisi için tedbir amaçlı .. yarın kayseride bi sorun çıkıp hurma kovulursa peşin peşin istemem demek için .. ertuğrul daha olmadı , süleyman hurmanın gölgesinden sinan enginin gölgesine girdi.. şimdi bizde onu taşıyacak bi isim yok.. tek başına ertuğrulun geçmişinde yaptığı bir işte yok

s_uzunkaya

ertuğrulu aslında severim ve laf söylenmesinide istemem ama beşiktaşdayken insan bir tanemi yetişsin baabında bir iki genç yetenekli futbolcu gönderemez. feyyaza manisaya karabüke yolladılar gençleri.

55samsunlu55

Ertuğrul samsunsporu her zaman basamak olarak kullandı. şu nüansa dikkat edin: beşiktaştan ilk kovuluşunda salya sümük ağlamıştı, samsunspordan kaçarcasına gitmişti. üstelik güzelim takımı bozduğu halde kendisine ismail uyanık tarafından sahip çıkılmışken. mesele bu kadar basit.

harbisamsunsporlu5517

adamı gunah kecısı ılan ettıgınız tmm uzatmayalım artık

yusuf celebi

Ertuğrul'un basın açıklamasında Samsunspor ve Kayserispor'dan bahsetmiş olması vefakarlığını gösterir.

Ertuğrul tam manaasıyla Samsunspor'lu değilse bile en azından beşiktaşlıda değil.

Ertuğrul'un Samsunspor'dayken hazırladığı transfer listesini kayserispor'a aldırdı diye tepki gösterenler bence haksızlık yapıyor çünkü o listedeki transferleri Samsunspor'un alması o ekonomik yapıdaki bir Samsunspor'un alması hiç mümkün değildi.Kaleci İvankov bugün bana göre Türkiye'nin en iyi üç kalecisi arasında.
Ve ayrıca yaptığı listeyi gittiği takıma transfer ettirmesi gayet normal,bize gelen hocaların yaptığı gibi.

Diyarbakır maçında yaşananların Ertuğrul'a yüklenmesi bence yanlış küfür edilmesi ise iplerin kopmasında önemli bir neden.

Taraftar istiyorki herkes bizim istediğimiz gibi dört dörtlük olsun ama o mümkün değil bizler dört dörtlük olanları geçtik dört üçlük olanları bile yerden yere vuruyoruz ve Samsunspor'dan soğutuyoruz.
Ondan sonra içinde hiç Samsunspor ruhu olmayanlara kalıyoruz.

Ertuğrul Sağlam'ı yönetim uzun vadeli proje kapsamında düşünürse Ertuğrul Sağlam'ın gölgesinde kalırız düşüncesine sahip olmazlarsa düşünmelerini arzu ederiz.

Şu anda baktığımızda Ertuğrul sağlam dönemindeki kadroda olan Kenan ve Serkan var Ertuğrul'u sıkıntıya sokacak bir tek Serkan var Serkan'da sanırım seneye futbolu bırakacağını düşünürsek seneye sorunsuz bir takıma sahip olma durumu söz konusu.

Ertuğrul aslında milli takıma düşünülüyordu fakat o dönemde beşiktaş ile sıkıntısı olmadığı için milli takıma gidemedi.

beşiktaştayken Samsunspor'a oyuncu göndermedi tepkisi yersiz çünkü Samsunspor yönetimi istemesse talebini iletmesse zorla göndermesi söz konusu olamaz.

Bu hafta oynanacak olan maçta alınacak sonuç Hayrettin gümüşdağ ile Ertuğrul Sağlam'ın pozisyonlarının değişmesine etki edebilir.

Kaya

ertuğrul un futbolculuk kariyerinde samsunspor umuza yaptıklarından dolayı teşekkür ederiz teknik direktör olarak samsunpor umuz için yeterli değildir samsunspor un büyüklüğünü hiç kimse küçümseyemez beşiktaş ta teknik direktörlük yapmış dahi olsa

FaT1h

dostum hayriden iyi olcagı kesindir neden bahsewdiyosun sen ?

Shane_Falco

Konuşmadada samsunspordan ne kdr bahsetmiş yani cümle arasında kullanmış sadece.Üstelik onada bakarsanız samsunspor ile kayserisporu aynı kefeye koymuş.Kayserispor onun için ne yapmışki bizimle aynı kefeye koyabiliyo yani buda ayrı bi konu.Biliyorum er yada geç elinde sonunda bu takımın başına geçecektir bir gün kesinlikle samsunsporun teknik direktörü olacaktır bu adam.Ne kdr üzülsemde ben hala takımımı desteklemeye dvm edeceğim.Saygılarımla...

FaT1h

beyler ordaki mevzu beşiktaş tutup adam bizi anlatcak degil ya konuyu farklı yerlere cekmeyelim lütfen

ahk34

Hayrettin Hocamın yanına yardımcı Hoca olarak gelsin Ertugrul hoca :):):)
en azından bizim hoca sapıtıyoya bazen ona destek olur

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: ahk34 - 08 October 2008, 19:19:40
Hayrettin Hocamın yanına yardımcı Hoca olarak gelsin Ertugrul hoca :):):)
en azından bizim hoca sapıtıyoya bazen ona destek olur
hayrettın hoca ertugrul saglamın yardımcısı olsa daha ıyı olur ;D

ahk34

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 08 October 2008, 19:31:06
hayrettın hoca ertugrul saglamın yardımcısı olsa daha ıyı olur ;D

yok yok bizimki işi bilen :):)adam abilik taslar kavga etmesinler