Ertuğrul Sağlam Bursaspor ile anlaştı

Başlatan Cgr, 07 October 2008, 14:28:11

« önceki - sonraki »

maço

celebi

Alıntı yapılan: camakf_55 - 07 October 2008, 15:48:37
dediğim gibi samsunluluğu unutmuş

camakf kardeş buna emin olabilirsin gerçekten ertuğrul sağlam samsunluluğu unutmadı buna gerçekten emin olabilirsin

maço

celebı abı bu taraftar bosuna mı bagırdı ankarada samsunda ıstanbulda erturgrul bızımdır d.ssaqları sızındır dıye

ertuğrulu ertuğrul yapan beşiktaş mı?

uzuldum. yınede nolursa olsun ınsallah gelır. ama ben gelecegini zannetmıyorum

harbisamsunsporlu5517

Ben Beşiktaş'ta Sağlam oldum bu sözune acıkcası  kırıldım

kerem55

insallah vakti zamanın da vermiş olduğu bir gün mutlaka SAMSUNSPOR'a döneceğim sözünü
unutmamıştır...

FaT1h

bir gün samsunspora döncegim sözünü adam gibi adamımdiyen adam unutmamıştır herkes rahat olsun
ben beşiktaşda saglam oldum lafıda bence ben beşiktasda teknik diröktrlüğümü harbi kazandım demek benim kendimce yorumum avrupaya gitti mac yaptı türkiyede derbiler yaptı lig birincligi gördü daha neler neler bence böyle ve samsun halkı istesin ertuğrul döncektir geri bize

cgr

"Ben Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam oldum. Çalıştığım süre içinde kendimi istifaya zorlattırıp, para peşinde koşacak insan olmadım..."

ben bu yazıyı ilk okuduğumda şu şekildeydi  "Ben Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam oldum.Samsun ve Kayserispor'a değinmek istiyorum.. Çalıştığım süre içinde kendimi istifaya zorlattırıp, para peşinde koşacak insan olmadım."

Ama nedense silmişler...

Shane_Falco

Giderken neler yaptığını unutmuşsunuz bakıyorumda.Yoruldum dinleneceğim bu sezon deyip 1 hafta sonra kayserispora imza atmadımı Ertuğrul.Kendine çok güvenen ismail uyanığı yarı yolda bırakıp bütün izlediğimiz oyuncu dosyalarını alıp bizde izlediği oyuncuların dosyasını kayseride süleyman hurma ile birlikte kayserispora transfer etmedimi.Son dönemde kurmuş oldugumuz en iyi oyuncu kadrosu onun elinde değilmiydi.Oyuncuları saymak istemiyorum çünkü sayarken ciddi biçimde üzülüyorum.Amacı her neyse Samsunsporumuzu küçültme projesi die 5 yıldız oyuncumuzuki bu oyuncuların içinde Cenk İşler,Serkan Aykut gibi isimlerde mevcut durduk yere kadro dışı bırakmamışmıydı.
Adamın beşiktaştan ayrılırken açıklamalarını okuyun resmen beni beşiktaş yarattı diyor.Ap açık ben Beşiktaşlı Ertuğrulum diyo daha ne konuşuyoruz arkadaşlar lütfen Samsunsporda böyle adamların işi yok bence.Tilkinin neticede dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı elbet bu veya başka bir kör yönetimimiz Ertuğrulu bu takımın başına getirecektir o an içim içimi yiyecektir ama yapacak bir şey olmayacaktır.Ertuğrulun Samsunsporda işi yoktur....

FaT1h

kardeş iyi hoş diyosunda ertugrul bizim için 5senelik bi sözleşmesi vardı ve o zmn şunun herkes farkındaydı kisme bu kadar sabretmicekti takım kötü gidiyodu fatura ertugrula kesildi dogal olarak bunun içeriklerini ben bilmiyorum dıaşrdan gördüğüm kadarıyla he şunude unutmayın celil bizi satıp malatyaya gitti sonra geri geldi oynadı ki bu ertugrul saglamın celilin yapıtıgnın ne kadarını yaptı bize bi söyleyin bana bak celil gene sattı gitti bizi ertugrul bir gün döcnektir bize

Clint_Eastwood

Ertuğrul umarım bir daha Samsunspor'a gelmez... Polemikli bir kişiliği var, kulislerle bir yere geldi... Bize faydası olacağını da düşünmüyorum...O önce kaleci İvankov'u nasıl ve ne şekilde Kayseriye aldı onu açıklasın!!!!

recai

içten pazarlıklı fesat ve bazı konularda on yargılı biri.. valla gelmesin.. gelirse inanılmaz sinirlenirim yonetime valla..  >:(

FaT1h

yaa arkdaşlar adam profosyenel bi şekilde hareket etmiş siz neden bahsediyonuz o zmn samsunsporla sorunyaşayıp klubu bırakmış sonrada kayseriye gitmiş siz sanımıyosunuz ki kendi izledigi futbolcuları bize bırakıcak kendi kariyeri için kullancak tabiki bu beşiktaşda ve kayseride gördük kalkıp ivankovu aldıgını acıklasa ne olcak

mehmet yılmaz

Ertuğrul Sağlam'a takip ettirdiği oyuncuları niçin Kayserispor'a ladırdığını sordurduk. Dedi ki,
" O sezon bizim takip komitesi kuracak paramız bile yoktu, yani biz kimseyi izlettirip rapor tutturup, sonra da Kayserispor'a aldırtmadık. Ekonomik şartlarımız çok kötü durumda idi zaten. "

Ben bunun "Uyanıklar dönemi bitti" diyen Adnan Ölmez yönetiminin bir iftirası olduğu kanaatindeyim.

Ayrıca İSmail Başkan da Ertuğrul için, "bana dinlenmek istediğini söyledi ama sonra Kayseri'ye imza attı. Bu beni üzmüştü ama bilinçli yaptığını, önceden planladığını hiç sanmıyorum" demişti.

Bunları savunmak adına değil, sadece ortada bir iddia var ise, kendi aramızda konuşmak yerine muhatabına sordurarak aldığım cevaplar için söylüyorum.

Bu arada Ertuğrul Sağlam, bizler kadar Samsunsporlu mudur? diye soran olursa elbette değildir. Olmasını da bekleyemeyiz zaten. Ama bu şehrin çoğundan daha Samsunsporlu olduğu kesin.

FaT1h

Alıntı yapılan: samsuni - 07 October 2008, 16:49:38
Ertuğrul Sağlam'a takip ettirdiği oyuncuları niçin Kayserispor'a ladırdığını sordurduk. Dedi ki,
" O sezon bizim takip komitesi kuracak paramız bile yoktu, yani biz kimseyi izlettirip rapor tutturup, sonra da Kayserispor'a aldırtmadık. Ekonomik şartlarımız çok kötü durumda idi zaten. "

Ben bunun "Uyanıklar dönemi bitti" diyen Adnan Ölmez yönetiminin bir iftirası olduğu kanaatindeyim.

Ayrıca İSmail Başkan da Ertuğrul için, "bana dinlenmek istediğini söyledi ama sonra Kayseri'ye imza attı. Bu beni üzmüştü ama bilinçli yaptığını, önceden planladığını hiç sanmıyorum" demişti.

Bunları savunmak adına değil, sadece ortada bir iddia var ise, kendi aramızda konuşmak yerine muhatabına sordurarak aldığım cevaplar için söylüyorum.

Bu arada Ertuğrul Sağlam, bizler kadar Samsunsporlu mudur? diye soran olursa elbette değildir. Olmasını da bekleyemeyiz zaten. Ama bu şehrin çoğundan daha Samsunsporlu olduğu kesin.

abi güzel şeylere deginmişsin son söyledigin cok anlamlı ertugrul bizim kadar samsunlu değildir ama kim olursa olsun haksızlık yapılmasın ben bu na karışıyım burda

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: recai - 07 October 2008, 16:33:35
gelmesin pis herif nefret ediyorum ertugruldan... kayseri macında yaptıkları gozumun onunde kume dustugumuz sene.. gelmesin!!!!!!!!!!!!!! gitsin besiktasa malzemeci olsun.. kapasitesi o kadar zaten!!!!!!!!!!!!!!!
bu yorum sıze hiç yakışmıyor acıkcası