Ertuğrul Sağlam Bursaspor ile anlaştı

Başlatan Cgr, 07 October 2008, 14:28:11

« önceki - sonraki »

maviay55

bugün tv den konuşmasını izlediğimde adam gibi adam dedim bi kez daha biz süperligdeyken bi ankaragücü maçı sonrası sohbet etme şansımız olmuştu kendisiyle..tam bi adam bnce..geri dönse keşke ama ben pek sanmıorum 
:-\

Pergani 55

üç büyüklerin yabancı hayranlıgı var fener kovamaz o adamı. Ertugrul adam gibi adam metalist maçının sorumlusu o degil ama kabak onun başına patladı. büyük kulüplerin daha beter günler görmesini diliyorum. ayrıca Ertugrul Hocanın bize gelmesi güzel olur ama pek ihtimal vermiyorum zor. Uyanık başkan olursa ancak o zaman gelir

Pergani 55

her defasında" Samsunsporumun gönlümdeki yeri çok büyük " diyor. kendisine ileriki hayatında başarılar diliyorum

AntZ

Samsuni abiye katılıyorum bizim kadar Samsunsporlu olamaz. Şunu kabul edelim Ertuğrul Sağlam adam gibi adam ama çok sağlam Beşiktaşlı. Beşiktaşın onun için yeri farklı. Ama şimdi Samsunlu olupta İstanbul takımlarını tutanlara kızdığımız gibi ona kızamıyorum. Samsunlu değil çünkü. Şunuda biliyorum ki Samsun'u ve Samsunspor u da çok seviyor. Yanlışları mutlaka var, belki şimdi değil ilerde bu takıma gelmesi gibi bir durum söz konusu olursa bize bağrımıza basmak düşer.

Samsunspor dan ayrılışı da, bazı şeyleri ve sıkıntıları önceden dillendirmeyip, takım içindeki sıkıntıları dışa vurmaması bunun takımdan ayrılırken su yüzüne çıkmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Hoşmu buluyorum? Tabiki hayır. Ama olurki bu takıma sevgisi  varsa, birşeyler verecekse ve bir gün dönecekse hoş görüyorum.

Beşiktaş onun için ayrı bir Samsunspor lu olarak istemesemde kabullendim bunu. Ama futbolcuyken de Beşiktaş tan ayrılırken Trabzon, Gs vs. gibi takımlara gidebilecekken Samsunspor a geldi. Gönül isterki bu takımın başında Samsun un öz evlatları Samsunspor u herşeyin üstünde tutan insanlar olsun (ÖR: Nuri Asan, Allah mekanını cennet eylesin) ama bu takımın başında senelerdir zaten Samsunlu olmayan hocalar var. Durum böyleyken Ertuğrul Sağlam Beşiktaş lı onun için ilk planda Samsunspor yok diye düşünmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. En azından içinde Samsunspor sevgisi var.

ali ihsan

merkez

Erdoğan Arıca Şerefsizi bu takımı 3 defa sattı 4 defa geri geldi,Ertuğrul SAĞAM konusunda çok acımasız davranıyoruz,başkalarına gösterdiğimiz anlayışı ilgiyi kendi evlatlarımızdan esirgemeyelim.

Ertuğrul Sağlam bizim çocuğumuzdur sahip çıkılacaksa biz sahip çıkalım.

FaT1h

neden dostum erdogan arıca bu takımı süper oyanttıgı sezonalrı ne cabuk unuttunuz istanbul takımalrına kök söktürdügümüz zamanalar

alperen_55

Ertuğrul sağlamın samsunsporluluğundan endişem yok.elbetteki beşiktaşın ertuğrul sağlam için ayrı bir yeri vardır .Fakat Erturul sağlamın samsunspor için kalbi duygularının müsbet olarak farklı olduğunu düşünüyorum .Teknikdrektörlük konusun da zaman ve şartların pek müsait olmadığı kanısındayım.ileriki yıllarda samsunspor ertuğrul sağlam dan yararlanacaktır elbette. İnşaallah o bu senedir ama çok zor.Zamanında transfer döneminin rekor transfer ücreti ile samsunspora para kazandırdığını unutmamak lazım.o zaman ki şartlarda  klüpler için fazla bir gelir unsurları yoktu tabi ki. altyapıdan futbolcu yetştirip ,yada alt liglerde futbolcu keşfederek  aykta durulabiliyor du. samsunspor bunu 2000 li yıllara kadar götürebildi . sonrası hep hüsran ....

edmontdante

Alıntı yapılan: FATIH - 07 October 2008, 22:29:30
neden dostum erdogan arıca bu takımı süper oyanttıgı sezonalrı ne cabuk unuttunuz istanbul takımalrına kök söktürdügümüz zamanalar

Erdoğan ARICA mı ?Tüyledim diken diken oldu

FaT1h

yaa arkdaşlar herkesi neden kötü şeyleriyle yargılıyosunuz anlamıyorum

omurkara

arkadaşlar ertuğrul sağlamın basın açıklamasını www.ligtv.com.tr den video olarak izleyebilirsiniz ve samsunspordan bahsettiğini orada duyabilirsiniz. ama sadece samsunspordan değil kayseridende bahsediyor. ve sonuna ekliyor "ben beşiktaşta ertuğrul sağlam oldum." bu adam sonuna kadar beşiktaşlı. samsunspora gelmesi tabiiki iyi olur ama şu an için gelmez. zaten kendiside durup dururken beni samsunspora alın diyemez. bizim yönetimimizin el atması lazım. oda zor. hayrettin hocanın sonuna kadar arkasındayız diyen bir yönetim, bırakın ertuğrul hocayı en kaliteli teknik direktör olsa bile getirtmeyi düşünmez. ama yinede bizdeki bir umut. inşallah demekten başka ne yapabilirizki...  :(

Mert

Bence ertuğrul sağlam bize gelmez.Bekler ve süperlig takımlarından teklif gelirse oraya gider.Fakat Samsunsporluluğunu unutmayıp bu duyguları ağır basarsa o zaman ertuğrul samsunsporda demektir.

Sadece Samsunspor

08 October 2008, 00:33:17 #58 Son düzenlenme: 08 October 2008, 00:45:33 berusa55
Tabiiki bize gelmez ama kendisine hayatında başarılar diliyorum

ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM

yolun açık olsun...

AntZ

Herşey bir yana ben görevdeyken arkamdan başka teknik direktörle görüşülüyor diye istifa eden bir hocayla, Hayrettin Gümüşdağ görevdeyken (ki görevde) görüşme ve takımın başına getirme gibi bir ihtimal, Ertuğrul etik değerlere gerçekten önem veriyorsa mümkün değil. Kaldıki böyle bir durum olursa da Ertuğrul un samimiyetinden şüphe duyarım.