Ertuğrul Sağlam Bursaspor ile anlaştı

Başlatan Cgr, 07 October 2008, 14:28:11

« önceki - sonraki »

FaT1h

ertugrulun basın acıklamasını dinledimde şu kırıldım diyen arkdaşlar şu kısmını duymadılar galiba
beşiktaşda ertugrul saglam oldum samsunsporuda gecmek istemyiorum kayseriyide kenara atamam ben beşiktaşda var oldum demiş buna ne diceksiniz?

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 07 October 2008, 16:49:38

Bu arada Ertuğrul Sağlam, bizler kadar Samsunsporlu mudur? diye soran olursa elbette değildir. Olmasını da bekleyemeyiz zaten. Ama bu şehrin çoğundan daha Samsunsporlu olduğu kesin.

evet kesin arkadaşlar tabii ki, de bazı arkadaşllarımızın düşüncelerine saygılıyım sevmeyebilir.ancak gerçekten Ertuğrul şu bilinsin ki Samsunsporu satmamıştır.bunu bilen biri olarak söylüyorum.benim söylemem bazı arkadaşların kafasında zaten referans kabul de etmeyebilir.ancak bu demek değil ki kendisine hakaret edelim. bize gelmiş olması demek gibi bir şey bile hayl şu sene itibariyle ancak bazı kişilerin referansı doğrultusunda güvencesi doğrultusunda ancak gelir. oda çok zor tabii.

daha düne kadar celil konusunda köpürenlerimiz. celilin siteye yaptığı açıklamadan sonra sakinleştiler.neden acaba. eee o zaman ertuğruldamı gelsin siteye açıklama yapsın recai kardeşim gibi yada Shane_Falco  yada  Clint_Eastwood  kardeşlerim ikna olsunlar. öyle bir şey yapması şimdilik zor. belki ilerde.açıklama yapsa bile olumsuz düşünceye sahip olanlar tatmin olurlar mı bilemem. çünkü ben celil meselesinde oraya hiç yazmadım ancak şimdi söylüyorum bunu ifade de etmeyecektim. çok inandırıcı bulmadım doğrusu.

son olarak şunu ifade etmek gerekirse yerli teknik adam bilirsiniz zor yetişir. bunda etken yönetim zaafiyeti ülkemizde. bu ülkede skıbbe ve dedelere tolerans tanıyan zihniyet yerli hocalara tanımıyor.(heyrettin hariç o büyük üstad  :D >:()

kendimizi burada daha fazla yazıpta sıkmanın anlamı yok bence. ;)

veis

beşiktaşdan ayrılışındaki son sözleri

ADAM GİBİ GELDİM ADAM GİBİ GİDİYORUM

VARMI BUNUN ÖTESİNDE BİR KELİME.HELAL OLSUN SANA

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: FATIH - 07 October 2008, 16:59:33
ertugrulun basın acıklamasını dinledimde şu kırıldım diyen arkdaşlar şu kısmını duymadılar galiba
beşiktaşda ertugrul saglam oldum samsunsporuda gecmek istemyiorum kayseriyide kenara atamam ben beşiktaşda var oldum demiş buna ne diceksiniz?
ben o sözune rastlayamadığım için yazdım o şekilde ;D

FaT1h

basının yazdıkalrı heep özet ve kendi işine geleneri yazıyo herşeyin özünü birinci agızdan dinleyin arkdaşım

veis

bende radyodan duydum ve samsunspor dediginde anda tüylerim diken diken oldu.

samsunmania

İsmi Ertugrulovic olsaydı bir maçla adamın işini bitirmezlerdi. yazık oldu.İleriki haytında başarılar dilerim.

KocumVolkan

Hayrettin hoca yı degişmem kimseye güveniyorum o adamı inşallah utandırmaz beni...
Ertugrulada başarılar bi bakarsınız 1-2 sene sonra milli takımın başına geçer belli olmaz ama inşallah bize gelmez.....

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 07 October 2008, 17:33:45
Hayrettin hoca yı degişmem kimseye güveniyorum o adamı inşallah utandırmaz beni...
Ertugrulada başarılar bi bakarsınız 1-2 sene sonra milli takımın başına geçer belli olmaz ama inşallah bize gelmez.....
tabi canım hayrettin gumusdagın uzerıne hoca yok zaten  >:(

FaT1h

KocumVolkan

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 07 October 2008, 17:37:07
tabi canım hayrettin gumusdagın uzerıne hoca yok zaten  >:(

ya yanlış anlattıysam kusruma bakmayın ama demek istedigim özellikle bu sezon Hayrettin hocadan vazgeçemeyiz yazın o çalıştırdı takımı tanıyan en iyi hoca o olur alabilecegimiz en iyi başarıyı bu kadroyla Hayrettin hocanın sayesinde alırız... ha olmadı takım gerçekten kötü gitti Hayrettin hocadan sonra gelecek isim Yücel Uyar olmalı Ertugrul degil...
zaten Ertugrulu isteyen bir sürü takım çıkar bize gelmesi yıllarını alır...

Kadir ÇELEBİ

basın açıklaması tamamiyle yansımamış yazılı basına Ertuğrul Beşiktaşta ertuğrul oldum derken Samsunspor ve kayserispor'u unutmadı bizzat açıklamayı radyodan dinledim..

Basın Açıklaması Yapıcağı önceden biliniyordu o zaman Ertuğrul'u harcamaya çalıştıklarını düşünmüş söylemiştim.. ama öyle olmadı olmamalıydıda en güzel cevabı yine kendisi verdi harcatmadı kendisini Helal olsun... Adam Gibi adam Ertuğrul Sağlam..

jean

turkiyedeki hoca mantigi cok sacma turk hocasina hic sans tanimiyorlar fb hocayi kovamiyor ertugrul bence basariliydi yazik olmus ilerleyen yasantisinda basarilar

seckin55

FaT1h

Alıntı yapılan: jean - 07 October 2008, 18:13:21
turkiyedeki hoca mantigi cok sacma turk hocasina hic sans tanimiyorlar fb hocayi kovamiyor ertugrul bence basariliydi yazik olmus ilerleyen yasantisinda basarilar

dostum fener hocasını kovamıyo cunku tazminattan korkuyo heheh :D