Atakum Belediyesi'nin ayıbı; "1 tane de mi satamadı?"

Başlatan Sadece Samsunspor, 06 October 2008, 18:59:13

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

06 October 2008, 22:36:57 #15 Son düzenlenme: 07 October 2008, 20:07:26 samsuni
Alıntı yapılan: slymnbsrn - 06 October 2008, 22:32:08
bende yolladım baskana sms olarak ama sanmıyom ilgilenileceğini...

Ben de SMS attım; bir tane de mail atacağım şimdi. İlgilenip ilgilenmemeleri onların tercihi ama bilsinler ki bu takımın taraftarı var...

Yalnızca BİZ

edmontdante

Ben de biraz çaktırmadan giydirmeli bir sms yolladım

Tufan

helal olsun ismail türediye adam çıkmış çatır çatır söylemiş lafını esirgememiş kendisi benzinliğinde 100küsür lt yakıt alana 1 kombine hediye ediyordu hala devam ediyor mu bilmiyorum. koca atakum bld başkanı 100 kombine satamıyorsa yazıklar olsun. satmamışta şu şehirden yediği ekmeğe ihanettir lafım ağır kaçar yazmayayım.

AntZ

YZY kulağını çekmiştir onunda Samsunspor a yardım edersen Büyükşehirden hizmet alamazsın diye.

Biliyorum YZY başlığıda var ama buraya daha uygun düşecek şu an;
YZY ın hizmetleri kötü beğenmiyorum demiyorum (Samsunspor dışında) ama sevenleri kusura bakmasın şöyle bir emsal gördüğümüz, yarıştığımız illere bakarsak örneğin Kayseri, Antalya, Bursa, Gaziantep, Konya hatta büyükşehir olmasa bile Eskişehir vs... bu şehirlerin belediyelerinin çalışmalarının bizi katladığını görürüz. Yani anlatmak istediğim Samsunspor için birşey yapmadı ama Samsun için güzel hizmetler yaptı geçerli bir bahane değil benim için.

Sahil dışında da çok ekstra bir çalışma da göremiyorum ortada (10 senedir olsun o kadarda).
Şimdi bazı arkadaşlar diyecekler;
Otogar, raylı sistem, balık hali, parklar bahçeler, teleferik vs. vs. ...

Artık Türkiye nin her tarafında büyükşehir olmayan yerlerde bile modern otogarlar yapılıyor, raylı sistem deseniz yapmasak belkide raylı sistemi olmayan Türkiye'nin tek büyük şehri olacaktık, köptülü kavşak deseniz, köprülü kavşağı olmayan sayılı il var artık nerdeyse her şehirde yapıldı... Diğerleri zaten her belediyenin yaptığı işler...

Bu arada rica ediyorum konu siyasi, ya da parti düşmanlığı olarak algılanmasın. Partiyi ayrı tutuyorum onun yeri burası değil. Zaten yukarda iyi hizmetlerinden bahsettiğim şehirlerin çoğunun belediye başkanları da aynı partiden. Beni siyaset yada parti bağlamıyo tek anlatmak istediğim YZY ın vazgeçilmez olmadığı.

YZY, Adem Bektaş ve onun gibiler için soruyorum;

SAMSUNSPOR GİBİ SAMSUN'UN EN BÜYÜK MARKASINI GÖRMEZDEN GELENLER SAMSUN'U NASIL MARKA YAPABİLİRLER?

celebi

Yalnızca BİZ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi halkına güzel hizmetler sunamadığında büyük tepki geliyor Kayserililerden. Biz de öle bir durum yok ki. Herkes kendi halinde takılıyor.

pitbul055

recai

oy vermeyelim bi dahaki secimde bunlara .. bisey diicem ayıp olcak

55erhan55

ama suç sizde deil sizi belediye başkanı seçenlerde görecez bakalım bu şeçimde atakumda kim ne kadar samsunsporlu

Recep

'Verilecek Gayri Resmi Param Yok'

Dün iade ettiği 100 adet kombine biletler üzerinden kendisine yöneltilen eleştirileri cevaplandıran Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "Benim belediyemde verilecek gayri resmi param yok" dedi.
Gündem belirleyen açıklamalar

HABEREXEN.COM'a Samsun kamuoyunu şok edecek açıklamalarda bulunan Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Samsun kamuoyunu yeni bir tartışmaya götürecek önemli mesajlar verdi.

Kimseden Bilet İstemedim

"Ben kimseden bana bilet gönderin demedim. Sorun bakalım biletleri ben mi istemişim" diyen Bektaş, "biletleri neden iade ettiği?" sorusuna ise "Alınan biletlerin parasının hiç kimsenin kendi cebinden verdiğine inanmıyorum. Bana gönderilen biletleri ben kime satacağım. Müteahhitlere. Neyin karşılığı? Bu yolsuzluk olmuyor mu? Benim belediyemde verilecek gayri resmi para yok" diye konuştu.

Spor ve siyaset dünyasının Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'ın bugün yaptığı açıklamalara nasıl cevap vereceği merak ediliyor.

lutfetmiş beyefendi hertürlü haltı yerler iş samsunspor olunca hepsi namus abidesi geçinir
siz hepiniz cami duvarınıda geştiniz elbet bunların hesabı sorulacak

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Adem Bektaş - 07 October 2008, 19:05:15
'Verilecek Gayri Resmi Param Yok'

Dün iade ettiği 100 adet kombine biletler üzerinden kendisine yöneltilen eleştirileri cevaplandıran Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "Benim belediyemde verilecek gayri resmi param yok" dedi.

HABEREXEN.COM'a Samsun kamuoyunu şok edecek açıklamalarda bulunan Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Samsun kamuoyunu yeni bir tartışmaya götürecek önemli mesajlar verdi.

Kimseden Bilet İstemedim

"Ben kimseden bana bilet gönderin demedim. Sorun bakalım biletleri ben mi istemişim" diyen Bektaş, "biletleri neden iade ettiği?" sorusuna ise "Alınan biletlerin parasının hiç kimsenin kendi cebinden verdiğine inanmıyorum. Bana gönderilen biletleri ben kime satacağım. Müteahhitlere. Neyin karşılığı? Bu yolsuzluk olmuyor mu? Benim belediyemde verilecek gayri resmi para yok" diye konuştu.

Spor ve siyaset dünyasının Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'ın bugün yaptığı açıklamalara nasıl cevap vereceği merak ediliyor.

Çok güzel Sn. Bektaş...

Tek sorum şu, Samsun Basket Kulübüne verdiğiniz paralar neyin nesi oluyor o halde?

Ben bu şehirde Samsunspor'un umursanmadığını düşünmüyorum artık, Samsunspor'un çok sayıda düşmanı var!!!

gozgoz yýlmaz

07 October 2008, 19:14:51 #27 Son düzenlenme: 07 October 2008, 19:16:48 gozgoz yýlmaz
Alıntı'Verilecek Gayri Resmi Param Yok'

Kimseden Bilet İstemedim

Bu var ya resmen terbiyesizlik...

Buyurun aşağıdaki habere bakın

http://www.samsunhaber.com/default.asp?part=portal_goster&id=4696&kategori=spor&syf=12

Alıntı

Yeni yönetime inanıyoruz!"
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor Yönetim Kurulu'na, AK Parti il yönetimi destek ziyaretinde bulundu.

19 Temmuz 2008 , 18:57

AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz ile Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Akyüz, Olağanüstü Kongre'de aday çıkmayan Samsunspor'un başkanlık görevini üstelenen Fuat Köktaş ve ekibini tebrik etti.

Samsunspor'un kentin ortak değeri olduğunu belirten Akyüz, "Herkesimin ittifak ettiği yer Samsunspor. Samsunspor'un yıllardır sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Yeni yönetimin sorunların çözümü noktasında gerekli gayreti sarf edeceğine inanıyoruz. Yeni yönetim Samsunspor'u üst noktalara taşıyacaktır" dedi.

Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş da, Samsunspor'un Samsun'un ulusal anlamda sesini duyurabileceği tek nokta olduğunu, büyük bir marka olan takımın her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Samsunspor Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ise "Hepimiz biliyoruz ki, Samsunspor şehir için marka. Başarı yakalanırsa şehrin sesinin duyulması ve markalaşması daha kolay sağlanır. Bu ziyaret bize ve arkadaşlarımıza moral verdi" diye konuştu.

Yazıklar olsun size, yalancılar. Lafa geldi miydi bıdı bıdı...
Ama bizi salak mı sanıyorsunuz? Kimin ne dediği ortada.

Hepiniz Samsunspor düşmanısınız!!!!!!    >:(

HoliganSamSunLu

Büyükşehirinden ne gördükki belde ilçesinden ne görelim bunlar samsunspor düşmanı

samsunmania

20 yılımı verdiğim güzel beldem Atakum'un belediye başkanının açıklamalarını kınıyorum. Samsunspor Samsunun malıdır ve herkes ona sahip çıkmakla mükelleftir.