Samsunspor'da Erdoğan Arıca dönemi..

Başlatan supporter, 12 September 2005, 20:58:51

« önceki - sonraki »

supporter

az önce NTV spor haberlerinde izledim.
Erdoğan Arıca ile anlaşma sağlanmış.
yarın Samsun'a gelecekmiş.

yirmiuc

ngonge

geçenlerde burada belirtmiştim,daha manisa maçına 1 hafta varken kendisi ile görüşülmüştü.
bu mevcut durumda çoğu taraftar durumdan rahatsız,arıca nın ve yönetiminin sağlam bir açıklama yapması lazım.artı-eksileri ile değerlendirirsek;

artıları
1-takımı ve şehri iyi tanıyor.
2-iki defa görev aldı ikisinde de iyi futbol oynattı.
3-şu durumda kısa vadede başarılı olabilecek en mantıklı seçim...

eksileri
1-iki defa yüzüstü bıraktı,kimsenin güveni kalmadı.
2-tekrar başarılı olacağının garantisi yok.

samsunsevdalısı

her ne kadar geçmişte bizi üzmüşse de iyi hocadır erdoğan arıca.
umarım allahın hakkı üçtür söylemi yerini bulur ve üçüncü hakkını iyi değerlendirip uzun yıllar samsunsporumuzun başında kalır.bence de takımı,şehri tanıması ve bu durumlara alışkın olması hasabiyle şu durumda alınabilecek iyi kararlardan birisidir.
artık geçmişi silmeli ve önümüze bakmalıyız,bu takım bizim başka samsunspor yok...

salihcakir

yarını bekliyorum..eğer gerçekten sözleşme imzalanırsa bu adamla(!) çok sert bir yazı yazacağım kulübe. 8. haftada da bu nankör adama bir pankart açıcam. samsunspora bu kadar az değer veren birisini değer verdiğimiz takımımızın başında görmek istemiyorum.

supporter

valla şu an kanal S de spor 55 programını izliyorum.
az sonra samsunsporun yeni teknik direktörünü açıklıyoruz diye yazı geçiyor. ntv de arıca diye izledik ama başka hiçbir yerde de bu haber yok. herşey 15-20 dakikaya netleşir.

curva55

Çok yazık oldu bakalım neler olacak...

supporter

evet kanal S de teyid etti arıca yeni teknik direktör.
tanju çolak da telefonla bağlanacaktı programa bu saatten sonra bağlanmaz herhalde.

yirmiuc

supporter

ali yılmaz ergen istihbaratı almıştım ama inanmamıştım yanılmışım. bu saatten sonra arıca olmaz sanıyordum falan diyor. üzgün gibi bir hali var. yönetimin tercihidir ama çok üzüldüm bazı dedikodular vardı bu konuyla ilgili gerçek oldu diyor.

oğuzhan55

Bilgisi olan arkadaş varsa yazarsa memnun olurum.Ersun Yanal teklife ne yanıt vermiş?Teklif giden diğer teknik direktörler arasında Hikmet Karaman hoca var mı?

Hikmet Karaman hocayla ilgili olan soru benim için cevaplanma önceliği önce olan bir sorudur.Teklif gitmediyse yazıklar olsun.Tabii elinizin altında Erdoğan Arıca garanti.Ne diye başkalarıyla uğraşıp pazarlığa oturacaksınızki?Ne gerek var?Çünkü Erdoğan Arıca'yla Samsunspor yönetimi ne olursa olsun her zaman uzlaşır.Arıca'nın memleketi sayılır.Bence teklifi kabul etmekle en doğrusunu yapmış.İnşallah başarılı da olur.

oğuzhan55

ERTUĞRUL SAĞLAM NE ZAMAN GELECEKMİŞ?YAKINDIR O DA GELİR?

Şimdi kimse her konuyu Ertuğrul'a falan bağlıyorsunuz demesin.Biz birşey yapmadan olaylar birbirine kendiliğinden bağlanıyor.

Erdoğan Arıca'ya da hiç kızmayalım.Adam bizi bırakıp gittiyse gitti.Sizde geri kabul etmeyin.Yalvarıyor mu size beni takımın başına getirin diye.Gidip yönetim kendi önceden görüşüyor.Sanki bu memlekette başka teknik direktör yokmuş gibi.Biraz herkes etrafına baksın.Oturduğu yerden sadece Karadeniz'deki teknik adamları takip etmesin.Bize ihanet edenler nedense hep Karadenizli olmuştur.Ederler tabi sen adamların peşinden koşuyorsun.Gitse bile bir gün geri geleceğini adından bile daha emin biliyor.

supporter

oğuzhan55
spor55 programında konuşulanlara bakılırsa hikmet karaman da düşünülen beş isimden birisiymiş.
bu arada ben de sizlere katılıyorum ama adam sözleşme imzaladıktan sonra yapacak fazla bir şeyimiz yok. takım bizim mecburen başına kim geçse de desteklememiz lazım.

amisos

bu kulübe kimse başkan olmayacak dediler,adnan ölmez aday oldu sonrada başkan oldu.
daha ilk maçında bir grup istifaya davet etti adnan ölmezi.
 erdoğan arıca kulübü satıp gittiği zaman ismail uyanık ikinci defa erdoğan arıca ile anlaştığnda bu tepkiyi verdiniz mi? şu anki tepkinizn nedeni adnan ölmezin başkanlığını kabul edememenizdir.çok biliyorsanız siz aday olsaydınız kardeşim,bu adamın suçu kulübü sahipsiz bırakmamış olması mı?neden her icraatına karşı çıkıyorsunuz.erdoğan arıcayı savunmuyorum,terbiyesizin ahlaksızın önde gidenidir.bende istemiyorum onun teknik ditrektör olmasını ,ama adnan ölmeze karşı yapılan bir linç girişimi var bunu fark etmemek mümkün değil.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "porter"oğuzhan55
spor55 programında konuşulanlara bakılırsa hikmet karaman da düşünülen beş isimden birisiymiş.
bu arada ben de sizlere katılıyorum ama adam sözleşme imzaladıktan sonra yapacak fazla bir şeyimiz yok. takım bizim mecburen başına kim geçse de desteklememiz lazım.

sağolasın porter.
Samsun'da oturmayınca pek takip edemiyoruz.Ancak internette bulabildiklerimizle yetiniyoruz.Tabii orda da detaylar pek olmuyor.

Ancak yazdığın bir noktaya katılmıyorum.Takımın başına geçeni mecburen destekleyeceğiz.Hiç te mecbur değiliz.Onlar bize mecbur.Maçlara taraftar gitmesin bakalım ne yapacaklar?Şirinlere bak nasıl tepkisini hemen koyuyor.Keşke herkes böyle olsa.İstemiyorsak ısrar edeceğiz.Çünkü biz Samsunspor için en doğru olanın peşinde koşuyoruz.Bizim maddi anlamda hiçbir beklentimiz yok.Bizim bu takıma karşı olan bütün duygularımız manevidir.Kimseden maddi bir destek beklemeyiz.

Erdoğan Arıca'yla anlaşıldıysa kesin maddi koşullarda zorluk çıkmadığı içindir.Belki diğer teklif verilen hocalarla pazarlığa dahi oturulmadı.Artık herşeyi açıkça söylemek gerekir.Nasıl bu kadar kısa sürede teknik direktör bulundu?Demek ki önceden kapalı kapılar ardında olanlar olmuş.İnşallah teklif verildi diye gösterilen diğer teknik direkörlere de gerçekten böyle bir teklifte bulunulmuştur.Gerçi ne zaman 5 hocayla görüşüldü ne zaman karar verildi?

Bazı şeyleri en detayına kadar inceleyelim.Açıkça herşeyi söyleyelim.Bence sadece Erdoğan Arıca'da ısrarcı olunuldu.Diğerleriyle yüzeysel ötesinde bile görüşülmedi.Çünkü anlaşma süresindeki zaman bunu gösteriyor.