Samsunspor'da Erdoğan Arıca dönemi..

Başlatan supporter, 12 September 2005, 20:58:51

« önceki - sonraki »

ngonge

erdoğan arıca ya niye bu kadar kızgınsınız?
iki defa bırakmış olabilir bizi ama orada geçen dinamiklere de iyi bakmak lazım.
ilkinde tecrübesizliğinden ayrıldı;milli takıma alacaklar zannetti.
ikinci gelişinde asla samsun da ayrılmamalıydım dedi ve özür ile döndü ona eyvallah.
2.ayrılışında gençlerbirliği devreye girdi.ancak erdoğan arıca takımda kalmak istediğini ancak kalması için birinin yani SÜLEYMAN HURMA nın gönderilmesini talep etti.bu talebi kabul edilmeyince ayrılmıştı.
elbette hoca nın daha uzlaşmacı davranmasını bekleyebilirdik.
muhakkak ki suçludur.
ancak benim düşüncem o kadar da küfrü hakeden şerefsizlik,pislik yapmamıştır,yapmışsa da ben bilmiyorum.
bir de şu noktada açıklamaları önemli elbette.
biraz daha bekleyelim,resmi açıklamalar gelsin..

oğuzhan55

Benim kızdığım nokta Samsunspor yönetiminde kim olursa olsun her zman Erdoğan Arıca demesi.

Tekrar diyorum.Yok mu bu memlektte başka teknik direktör?Samsunspor yönetimi hep kolaya kaçıyor.Parası olsa da bunu yapıyor olmasa da.İllede Erdoğan Arıca.Alın ne yaparsanız yapın.Bu takım yine başarısız olursa sizde gidin.Madem böyle olacaktı Erdoğan Arıca'yı sezonun başında getirseydiniz.Belki iyi bir kamp dönemi geçirirdik.Transferleri daha iyi yapardık.Ne yapıyorsanız biz taraftarlara anlatın.Unutmayın sizi destekleyen sadece Samsun taraftarıdır.Bu yüzden onların yüzünü güldürmekte sizin elinizde olan bir şeydir.Lütfen artık bizlere Samsunspor'un mağlubiyetlerini izlettirmeyin.

amisos

Alıntı yapılan: "oğuzhan55"Benim kızdığım nokta Samsunspor yönetiminde kim olursa olsun her zman Erdoğan Arıca demesi.

Tekrar diyorum.Yok mu bu memlektte başka teknik direktör?Samsunspor yönetimi hep kolaya kaçıyor.Parası olsa da bunu yapıyor olmasa da.İllede Erdoğan Arıca.Alın ne yaparsanız yapın.Bu takım yine başarısız olursa sizde gidin.Madem böyle olacaktı Erdoğan Arıca'yı sezonun başında getirseydiniz.Belki iyi bir kamp dönemi geçirirdik.Transferleri daha iyi yapardık.Ne yapıyorsanız biz taraftarlara anlatın.Unutmayın sizi destekleyen sadece Samsun taraftarıdır.Bu yüzden onların yüzünü güldürmekte sizin elinizde olan bir şeydir.Lütfen artık bizlere Samsunspor'un mağlubiyetlerini izlettirmeyin.

sevgili oğuzhan ; iyi niyetinden şüphem yok.sende bizler gibi samsunsporumuzun başarısı ve güzel günlerine hasretsin.
1-ama şöyle bir düşün yeni yönetim seçilmeden önce şaban yıldırımla anlaşan kim?
2-sence yönetim geldiğinde ,yönetim belirsizliğine rağmen takımı yüzüstü bırakmayan şaban yıldırımı yollsamıydı?
3-şaban yıldırım istifa diye bağıran,yıldırımın gitmesini isteyen kim?
4-buraya kadar yönetimin suçunu söylermisin bana
5-mevcut hoca adayları arasında yanal ücreti ve şartları beğenmedi,kayıhan lig tv ile sözleşme yapmış değerlendirmeye alınmadı,özberkin samsundan gidiş biçimi kızdığın erdoğan arıca dan farksız.söyle bana kısa zamanda önümüzde zorlu maçlar varken alınan bu karar neden yönetime bu kadar hedef alınmasını sağlıyor
hepimiz samsunsporluyuz canımız kadar seviyoruz bu takımı,biraz da zor şartlar altında bu takıma destek verenlere sahip çıkanlara daha saygılı olmalıyız diye düşünüyorum.

Amsterdamli

Erdogan Arica'nin gecmis donemlerinde sportif acidan basarisiz oldugunu kim soyleyebilir? Biraz mantikli dusunurseniz Arica bu takimi duzluge cikartabilecek kapasitede bir hoca. Lig baslamis ve futbolcular ruhsuz bir sekilde top oynuyor. Kisa vadede takimi basariya goturecek ve futbolcularin sahada surunmesi yerine futbol oynattiracak kisilerin basinda Erdogan Arica gelir.

Gecmiste bazi olaylar oldu ve kendisine kizdik. Bizi 2 kez ortada birakti diye sinirlendik. Ikinci gidisinde bu forumda hic kimsenin sevmedigi Suleyman Hurma'nin gitmesini sart kosmustu ama o zamanki yonetim tercihini Hurma'dan yana kullanmisti. Hurma'nin bu takima faydasi neydiki onu Arica'nin ustunde tuttular. Hurma gidip Arica kalsaydi takim kim bilir su an ne durumda olacakti.

Olaylara bu yuzden tek tarafli bakmayalim ve sadece Erdogan Arica'yi suclamayalim. Elestirilecekse gecmiste bu kararlari alan baska kisilerde var.

Madem bu adam yeniden Samsunspora geri donmeyi goze aliyor bir bildigi ve inandigi vardir. Sizlere cok basit olarak su soruyu sormak isterim:

Hangisi size daha cok keyif verdi; bu sezon ve gecen sezon oynadigimiz maclarmi yoksa Fenerbahceyi sahamizda 3-0 yendigimiz macmi??

Ortada Samsunsporumuzun basarisi soz konusu kulube zarar verecek girisimlerde bulunmamaliyiz ve duzluge cikmasi icin destek vermeliyiz. Yoksa tribunde ve televizyon karsisinda daha cok sac bas yolariz ve sinir oluruz oda bu takima destek verecek seyirci kalirsa.

samsun216

bu kulübün basiretimi bağlandı bilmiyorum.burada adam gibi adam ertuğrul sağlam ın arkasından millet bi tarafını yırttı hain diye,bir daha bu klübe gelemez diye.şimdi n'oldu? samsun dan hep sorunlu ayrılan erdoğan arıca getirildi göreve.lafı uzatmıycam.ertuğrul a laf atanlar kına yaksınlar.allah bilir bu kişiler tümer ilhan ikilisinin arkasından da hain diye tribünde propaganda yapıyorlardır.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "amisos"sevgili oğuzhan ; iyi niyetinden şüphem yok.sende bizler gibi samsunsporumuzun başarısı ve güzel günlerine hasretsin.
1-ama şöyle bir düşün yeni yönetim seçilmeden önce şaban yıldırımla anlaşan kim?
2-sence yönetim geldiğinde ,yönetim belirsizliğine rağmen takımı yüzüstü bırakmayan şaban yıldırımı yollsamıydı?
3-şaban yıldırım istifa diye bağıran,yıldırımın gitmesini isteyen kim?
4-buraya kadar yönetimin suçunu söylermisin bana
5-mevcut hoca adayları arasında yanal ücreti ve şartları beğenmedi,kayıhan lig tv ile sözleşme yapmış değerlendirmeye alınmadı,özberkin samsundan gidiş biçimi kızdığın erdoğan arıca dan farksız.söyle bana kısa zamanda önümüzde zorlu maçlar varken alınan bu karar neden yönetime bu kadar hedef alınmasını sağlıyor
hepimiz samsunsporluyuz canımız kadar seviyoruz bu takımı,biraz da zor şartlar altında bu takıma destek verenlere sahip çıkanlara daha saygılı olmalıyız diye düşünüyorum.

Cevaplar
1-Şaban Yıldırım'la anlaşan eski yönetim.Geleceğe dönük bir planları yoksa ne diye anlaştılar anlamadım.İstifa edilecekti madem herşey ona göre hesaplansaydı.Bu soruya bu kadar bile yanıt vermem fazla ama senin için veririm.
2-Konuya bu kadar duygusal bakmasak iyi olur.Takımın durumu her ne kadar belli olmasa bile sonuçta 1.ligteydi.Sakaryaspor'da küme düşmüştü.Herşeye rağmen sağolsun Şaban hocaya istifasındaki hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim.Ama gerektiğinde yönetim buna önceden bir çözüm bulsaydı bence bu Şaban hoca için de iyi olurdu.Şimdi daha mı iyi oldu?Boşu boşuna hem Şaban Yıldırım'ın hem de bizim 5 haftamız gitti.
3-Taraftarın bu sitemini Şaban Yıldırım bile normal karşıladı.Bunda anormal olan ne?Taraftar razı hoca razı.Herkes bundan memnun.
4-Bu sadece bu yönetime ait bir suç değil.Nerdeyse bütün yönetimler teknik direktör ihtiyacı olduğunda Erdoğan Arıca diyor.Madem yeni yönetim farklı getirin farklı birini de görelim farklarını.Sen istemezmiydin şimdi daha iyi bir teknik direktör takımımızın başında.
5-yanal zaten biraz naz yaptıysa bizm yönetimde hiç uzlaşmaya gitmemiştir.Peki Hikmet Karaman ne demiş?O kadar hıocanın içinde bir tek Arıca'yla anlaşılması sana tuhaf gelmiyor mu?O zaman bu adam bedava geldi.

Ayrıca lig tv'yle anlaşmış olan kim?Onu pek anlamadım.Yazarsan sevinirim.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "samsun216"bu kulübün basiretimi bağlandı bilmiyorum.burada adam gibi adam ertuğrul sağlam ın arkasından millet bi tarafını yırttı hain diye,bir daha bu klübe gelemez diye.şimdi n'oldu? samsun dan hep sorunlu ayrılan erdoğan arıca getirildi göreve.lafı uzatmıycam.ertuğrul a laf atanlar kına yaksınlar.allah bilir bu kişiler tümer ilhan ikilisinin arkasından da hain diye tribünde propaganda yapıyorlardır.

Ertuğrul Sağlam'a ihanet etti diyenler o gün neyse bugünde odur.Ne yapalım yani Erdoğan Arıca'yı biz davulla zurnayla karşılamıyoruz herhalde?Kaldıki takımın başına biz mi getirdik?

Ertuğrul bizi o kadar karalamasına rağmen ihenet etmediyse Erdoğan Arıca'nın yaptıkları hiçbir şey değil.Adam bizim için birisi gibi paraları yok demedi ya.Bir seferinde milli takıma gideceğim diye bir seferinde de Süleyman Hurma için gitti.Gerçi onlarda affedilir gibi değil ama en azaından kulübe laf söylemeden gitmişti.

amisos

Alıntı yapılan: "samsun216"bu kulübün basiretimi bağlandı bilmiyorum.burada adam gibi adam ertuğrul sağlam ın arkasından millet bi tarafını yırttı hain diye,bir daha bu klübe gelemez diye.şimdi n'oldu? samsun dan hep sorunlu ayrılan erdoğan arıca getirildi göreve.lafı uzatmıycam.ertuğrul a laf atanlar kına yaksınlar.allah bilir bu kişiler tümer ilhan ikilisinin arkasından da hain diye tribünde propaganda yapıyorlardır.

kardeşim ilhan tümer ne alaka şimdi? sen o adamların samsunspora ihanet etmediğini düşünüyorsan samsunsporlu değilsin demektir!her olaydan ertuğrula pay çıkartmayı da ihmal etmiyorsun,biz kapattık ertuğrul sayfasını samsuna geldiğinde tekrar açarız.
ilhan ve tümere hain demeyen bi adama söyleyecek lafım yok zaten benim

supporter

Alıntı yapılan: "samsun216"adam gibi adam ertuğrul sağlam ın arkasından millet bi tarafını yırttı hain diye,bir daha bu klübe gelemez diye.şimdi n'oldu? samsun dan hep sorunlu ayrılan erdoğan arıca getirildi göreve.lafı uzatmıycam.ertuğrul a laf atanlar kına yaksınlar.allah bilir bu kişiler tümer ilhan ikilisinin arkasından da hain diye tribünde propaganda yapıyorlardır.

ertuğrul için "adam gibi adam" demişsin ama burada herkes ertuğrul'un kaç paralık adam olduğunu öğrendi. kına yakacak bir durum yok, kayseri'ye para için giden ertuğrul sağlam'dır. bak şaban yıldırım beş haftada dört puan aldı gitti, o beş haftada iki puan aldığında kimse ne oluyor bile demedi. beş topçu için gidecek dedi, beş samsun evladı gönderildi. ama o bunların hiçbirinin kıymetini bilemedi. son marifeti de samsunsporun paralarıyla izlediği adamları kayseri'ye getirmek oldu. şimdi bu adama hala methiye mi düzelim.

amisos arkadaşın da söylemiş olduğu gibi, ilhan ve tümer gibi samsun sayesinde adam olup sonra bu kulüten hülle yaparak gitmiş adamların burada savunuculuğunu üstlenen birisinin Samsunsporluluğundan da şüphe etmek lazım zaten.

oğuzhan55

kayseri'ye para için giden ertuğrul sağlam'dır. bak şaban yıldırım beş haftada dört puan aldı gitti, o beş haftada iki puan aldığında kimse ne oluyor bile demedi. beş topçu için gidecek dedi, beş samsun evladı gönderildi. ama o bunların hiçbirinin kıymetini bilemedi. son marifeti de samsunsporun paralarıyla izlediği adamları kayseri'ye getirmek oldu. şimdi bu adama hala methiye mi düzelim.

Ertuğrul'u savunan arkadaşlar bunlara bir inansa neler değişir neler.İşte herşey ortada bunlara da itiraz etmez herhalde kimse.Hani Ertuğrul götürdüğü dosyayla ilgili açıklama yapacaktı, yaptı mı?Demek ki olan Samsunspor'un parasına oldu.Bu kulüp öyle çok kişiye para verdi.Ertuğrul'da bunlardan birisi olsun önemli değil.Ama yapılan iyilikler unutulmasın.Bizi üzen bu.Yoksa Samsunspor'u ne yıkabildiki böyle olumsuzlukalar yıksın.Bizim temellerimiz 19 Mayıs 1919'da atılmış.

yirmiuc

salihcakir

maalesef üzülerek görüyorumki kimse fikirlerini sorgulamıyor. sorgulayamıyor. her yıla başlarken içimde yeşermeye başlayan umut yine soldu gitti. artık idealleri olan, günü değil, maçı değil sezonu düşünen bir samsunspor görmek hayalini her yılın başında canlandırıyorum. ertuğrul adamın kralı dedik, samsunspor için elinden geleni yapar uzun vadede samsunsporumuza çok büyük başarılar getirecek dedim. sabır dedim. ama o samsunsporu hayat felsefesi yapmış yüzlerce binlerce sevgilisini bir para uğruna terkedip gitti. hemde onu adam yerine koyan yüzlere çamur atarak. sonra şaban hoca geldi. o gelince eski duygular gene debreşti. işte dendi. kurtarıcı bu. ama o da olmadı. yetmedi. istenilen olmadı.
sonra ne oldu ideallerden vazgeçildi. artık bende ,bilmiyorum kaçkişi, galiba yüzlerceside sezonu kapadı. hemde daha sezon başlamadan..

supporter

AlıntıKırmızı - Beyazlı taraftarlar, Teknik Direktör Şaban Yıldırım'ın istifasının ardından Samsunspor ile her konuda anlaşan Erdoğan Arıca'yı takımın başında görmek istediklerini söyleyerek, başarılı teknik adamı takımın başına getiren yönetime teşekkür ettiler. Taraftarlar, "Artık üzülmeyeceğiz. Çünkü bizleri Erdoğan Arıca ile güzel günler bekliyor" dediler.

http://www.samsunspor.org.tr/haberdetay.asp?detay=968&kategori=haber2

resmi siteye taraftarın ağzından bir haber geçmişler ki görmeyin. ben de şu aşamada Samsunspor taraftarının yönetimin aldığı karara saygı duyarak desteklemesi gerektiğini ve bu günleri atlatmamız gerektiğini düşünüyorum.

ama taraftarın ağzından böyle bir haber yazmanın da anlamı yok, sonuçta herkesin erdoğan arıca hakkında belli bir görüşü var. artık bu soğukluğu gidermek resmi siteye değil, yapacağı açıklamalarla erdoğan arıca'ya düşer.

zaten arıca da kendini affettirmeye yönelik demeçler vermeye başlamış.

AlıntıSamsunspor'da Teknik Direktör Şaban Yildırım'ın istifasının ardından, kendisine yapılan teklifi en iyi şekilde değerlendirdiğini ifade eden Teknik Direktör Erdoğan Anca, Samsun'a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ve Samsun'u çok iyi tanıdığını dile getirdi. Arıca, "Samsun benim memleketim" dedi.Samsunspor Kulübü ile her konuda anlaştıklarını vurgulayan Erdoğan Anca, hiç düşünmeden gelen teklife "evet" cevabı verdiğini söyledi. Anca, "Samsunspor'da çok yetenekli ve kaliteli futbolcular var. Çoğunluğunu yakından tanıyorum. Samsunspor, bu sezon ligde başanlı olacaktır" şeklinde konuştu.

lucapicola

Öncelikle hayırlı olsun.
Geçmişte yaptıklarına bakaraktan başarılı olacağını düşünüyorum.Ama aynı şekilde başarılı olduktan sonrada bizi yüzüstü bırakıp gideceğini de düşünüyorum.İnşallah yanılırım.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "yirmiuc"Tümer ile İ. Mansızın gitmeleriyle
Ertuğrulun ayrılması ise çok farklı. Bu ikisini benzer görmek ertuğrula büyük bir haksızlık olur.

Diyarbakır maçından sonraki taraftarın gereksiz ve aşırı tepkisi (maçı izlemeye giden sakarya taraftarının olayları kışkırttığı da söyleniyor) Ertuğrulun ayrılmasına neden oldu. Belki de tek destekçisi olan İsmail Uyanıkın ayrılacağını öğrenmesinin de etkisi olmuştur. Ertuğrul takımı satmamış, bir grup taraftar tarafından gönderilmiştir. şaban yıldırım gibi. (ilhan ve tümerin yaptıkları ise satmaktır. bjk ile anlaşarak kulübü zor durumda bıraktılar ve o zamanki şartlara göre düşük bir bonservis ücreti ile kulübü zarara uğrattılar.)

Sezon başından  beri gitmesini isteyenlerin, Ertuğrulun istediklerini yapmasına rağmen hala her fırsatta çeşitli senaryolar uydurarak şuursuzca e.sağlama saldırılması çok garip..!

Kim sezon başından beri gitmesini istiyordu.Öyle birşey olsaydı taraftar her maçta protesto ederdi.Hani var mı böyle bir şey?

Bu Ertuğrul Sağlam ne mübarek bir adammış.Yaptıkları hala savunuluyorsa bu kesin ermiş birisi herşey affedildi.Anlayın artık madem öyle şunu açıklayın.Ertuğrul Sağlam Kayserispor'a para için gitmedi mi?

Yaptığı her basın toplantısında "Samsunspor'da maddi sorunlar vardı orada parasız kaldığım günler oldu" diyerek bizi küçük düşürmedi mi?Şimdi Kayseri'nin gözündeki Samsun'u düşünebiliyor musunuz?

Tamam bunu herkes söyleyebilir ama gidipte Kayseri'de söylemenin mantığı ne?Savunanlar hala savunmaya devam etsinler.Ertuğrul'u savunarak Samsun'un imajına da zarar verdiğinizi unutmayın.