Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

etiglioglu

inşallah ikinci ayrı gelmek nasip olur burada da şuan hava çok güzel ayrıca belirtmek istedim sizin taraftarlar semtimize ulaştımı bilmiyorum onu öğrenmeye çalışıyorum  ;D

mehmet yılmaz

21 September 2008, 16:10:46 #271 Son düzenlenme: 21 September 2008, 16:29:11 samsuni

şu an samsun'dan ve istanbul'dan giden taraftarlarımızı karşıyakalı arkadaşlar derneklerinde misafir ediyorlar. çok güzel görüntüler olduğu söyleniyor, telefon açtım, keyifler hayli yerinde idi.

inşallah daim olur, olacağına da inanıyorum

etiglioglu

21 September 2008, 16:17:48 #272 Son düzenlenme: 21 September 2008, 16:25:04 berusa55
Alıntıadamların mısafır agırlayacak yerleri dernekleri var bızde onlar gelınce Gazi parkta oturturuz adamları  ;D

farketmez kardeşim önemli olan sizin düşünmeniz biz yerde de otururuz yeterki dostluk samimi olsun ;)

eLLis

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 September 2008, 16:12:17
adamların mısafır agırlayacak yerleri dernekleri var bızde onlar gelınce Gazi parkta oturturuz adamları  ;D

Hayır kardeşim, biz de SBÇ'nin 56'larda Samsunspor Taraftar Derneği var, geçen yıl Tatagaları misafir etmişlerdi. Ayrıca Mekansızların da Belediye Evlerinde Dernekleri var. Mekan mevcut yani. Ama KSK'li arkadaşın dediği gibi iki gönül bir olunca samanlık seyran olur.

oguz_5528

hadii bakalımm çk merak ediorum sonucuu taraftarlarr bebare bitrcek maçıı :) sahada ne olur bilemem??

etiglioglu

CurvaSudSamsunspor

Raunt kavgası olmasa güzel bir dernek olur bizde onları ağırlarız bizim derneklerde hemen okey masalarını konduruyolar sigara o biçim daha çok sayacağımda neyse TEK SES TEK TRBÜN OLSAK HER ŞEYİN EN İYİSİNİ YAPARIZ BİZ ....

kumkoylu ahmet

lelellelelelelelellelelelee oley oley oley kirmiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beyazzzzzzzzzzzzzzzzzz en buyuk samsunspor oleyyyyyyyyyyyyyy

oguz_5528

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 21 September 2008, 16:30:39
Raunt kavgası olmasa güzel bir dernek olur bizde onları ağırlarız bizim derneklerde hemen okey masalarını konduruyolar sigara o biçim daha çok sayacağımda neyse TEK SES TEK TRBÜN OLSAK HER ŞEYİN EN İYİSİNİ YAPARIZ BİZ ....

yıllardır bu sorun warr zaten

HaSaNCaN

valla paran olcak aşcan çiflik civarlarını bi dernek koycan dev ekran bide d smart. bide çay ocağı bitcek ya. 2 masa bide sandalye atcan ohh varmı keyfimize.

Meskenler

o keyf bizde vardı ama ne yazıkkı maddı sorunlardan dolayı kapandı o zmn lıg tvmız vardı superlıg deyken ızlıyoduk dıdemedıgımı zdeplasmanları het gıdı gunlerr

Meskenler

21 sayfadakı resım cok hosuma gıttı bızden mekansızların baskanı gozukuyo resımde guzel ortam bu arada derneklerıde kıyak ksk lılerın  ;D

kumkoylu ahmet

onlari nalmayacak birsey yokki....
bizimkileri sen anladinmiki buseneyekadar hata bizimkilerde onlarda degil kardes...

Sadece Samsunspor

ohhhhh beeeee özel dersim iptal oldu, bu maçta diğer üyelerimizle birlikte sitedeyim bizde sanaldan destek yapalım bari ;)