SAMSUNSPOR'umuzun Karşıyaka Maçını Birlikte İzledik

Başlatan Atakumlu, 20 September 2008, 19:59:49

« önceki - sonraki »

Atakumlu

valla eger iftara davetli degilsen bizle dısarda da yapabilirsin iftarı bize her yol uyar..

Atakumlu

simdi bu dedigimiz yerde dedigin gibi hem lig tv hem d-smart war.. yaklasık 8-10 tane televizyon war olmadı bunlardan birini biz konusup d-smart ı actırcaz heralde o kadar da insafsız deillerdirki butun tv leri lig tv ye yoneltsinler..bakalım yarın sabah benim kpss sınavım carsıya incem ve oraya bi ugrarım konusurum ayarlatırım olmadı baska bi yere gideriz problem olmaz...

Akyol

beyler süpersiniz inşallah yeneriz bundan sonraki deplasman maçlarında önce tv sonra bizzat deplasmana gideriz şu karşıyakayı yenelim antalya maçına hem moralli hemde beraber gidelim...

mehmet yılmaz

Arkadaşlar güzel bir şey düşünmüşsünüz, tebrik ederim. Fakat ben sizinle olamayacağım. Eve D Smart aldık, iftara da misafir çağırdık...

İnşallah siz dışarıda, ben evde kutlarız galibiyet sevincini.

Kadir ÇELEBİ

Bu adımlar once istanbulda daha sonrada samsunda atılmış olması gerçekten güzel bir duygu. amacına ulaşmaması için hiçbir neden yok tebrikler arkadaşlar..

kuzey55

birlikte olursak güzel şeyler yapabiliriz.düşündüklerimizi gerçekleştirebiliriz.belimizi büken bu ayrımcılıktam dolayı toplu halde hareket edemiyoruz ve sonucunda görğyoruz ki hiçbir yaptırım gücümüz kalmıyor.sonra yok gs liler şampiyonluk kutlamış yok galibiyet kutlamış diye şikayet ediyoruz.madem şikayetçisiniz çözüm bulun.bugüne kadar bulmadıysanız yapılmak istenenlere destek verin.böyle maçlarda toplanırsın en az 50 kişi gidersin site camiine gs maçını izlemye gelenlere güzel bi şekilde dersinki'' burası samsun bizlerde samsunsporluyuz,sizin gibilere karşı her zaman dimdik ayaktayız hep birlikte karşınızdayız''...yanlış anlaşılmasın bunu kavga çıkararak yapmayacğız en güzel cevabı samsun sokaklarını samsunspor sesleriyle inleterek vereceğiz bu onlara yeter de artar bile...ama bunu gelip bu forumda sadece şikayetçi olarak başaramayız.bişeyler düşünülmeli yapılmalı,düşünene destek verilmeli...şimdi yarına akşama kadar 19 saat var.bu forumdan bakalım kaç kişi toplanıp maç izlemeyi becerebileceğiz.bizler erciyes macını istanbulda 25 kişi izlemiştik.istanbl gibi bi yerde gs macının oldugu saatte biz samsunspor maçını açtırabiliyosak samsunda SAMSUNSPOR maçını rahatça izleyebilmeliyiz..esnaflara bunu kabul ettirmek bizlerin elinde.son olarak yarın akşam hepinizi bekliyoruzzzz....

Kaya

arkadaşlar ben size katılamayacağım özel nedenlerden ama can aile çay bahçesinde izleyebilirsiniz kendileri de samsunspor ludurlar ve gerekirse digiturk bile açmazlar o derece memlekte bağlı insanlardır rahat edeceğinizden eminim ben genelde orada izlerim hayırlı maçlar

Atakumlu

iak5529 hocam tavsiyen icin saolasın tabiki bi SAMSUNSPOR lu abimizin yerinde mac izlemek daha iyi olur bu tavsiyeni yarın degerlendiririz...

CurvaSudSamsunspor

Sercan

arkadaşlar bende her türlü organizasyona varım.Ama artık maçlar internet üzerindende izlenebiliyor...

kuzey55

izleyin o zaman kardeşim.bizim amacımız sadece maç izlemek değilya neyse.daha önceki mesajlardada belirttim bu kafayla zor.

harbisamsunsporlu5517

bu macı sızlerle bırlıkte ızlemek ısterım arkadaslar ama kas hastası oldugumdan sızlerede engel olmak ıstemem acıkcası böyle bır konu actıgınız için ayrıca sızlerı kutlarım umarım enkısa zamanda bırlıkte hareket etmeyı ögrenırız

Atakumlu

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 21 September 2008, 11:12:36
bu macı sızlerle bırlıkte ızlemek ısterım arkadaslar ama kas hastası oldugumdan sızlerede engel olmak ıstemem acıkcası böyle bır konu actıgınız için ayrıca sızlerı kutlarım umarım enkısa zamanda bırlıkte hareket etmeyı ögrenırız

kardes ne demek engel olmak aynı yola bas koymus insanlarız biz engelleri kaldırıpta bir seylere ulascaz.. evin yakınsa gelir alırız seni , sen online olunca bana pm at bende online sam sana cvp atarım...ayrıyetten ben sana pm le numaramı gonderim eger ki online olmazsam bana cepten de ulasabilirsin...

Atakumlu

aksam gelebilecek olan herkezi iftardan sonra site cami nin altına bekliyoruz guzelce toplu halde macı mızı izleyip insALLAH 3 puanı da alıp morallerimi yukseltecez...

harbisamsunsporlu5517

1200 kişilik sıteden 20 kişi olup bır maca gıdemeyeceksek bıze yazıklar olsun  trabzonluları bu konularda hep takdır edıyorum bırlıkte nasıl hareket edılmesı gerektıgını çok iyi biliyolar