SAMSUNSPOR'umuzun Karşıyaka Maçını Birlikte İzledik

Başlatan Atakumlu, 20 September 2008, 19:59:49

« önceki - sonraki »

Atakumlu

20 September 2008, 19:59:49 Son düzenlenme: 22 September 2008, 11:01:44 samsuni
Arkadaslar yarın ki SAMSUNSPOR-karsıyaka macını toplu halde bi yerlerde beraber izliyelim..yer olarak aklıma site cami nin altı geliyor.gs macıyla da aynı saatte oldugu icin baska yerler verir mi bilmem ama site caminin altında fazla televizyon oldugu icin bizim macımızı da verirler olmazsa sahibiyle konusuruz zaten..

kuzey55

iyi fikir bende gidemedim beraber izleyelim hem daha zevkli olur hemde meydanı gs lilere bırakmamış oluruz herkes maça gidermiş gibi atkısıyla formasıyla gelsin...stadyuma çeviririz orayı.hep birlikte izleyelim maçımızı...herkesi bekliyoruz...

kuzey55

hemen taşıyın zaten buraya pek bakan olmuyo.duyuru yapalım dedik sanki 2 saat orda kalsa forumun düzeni bozuluyo hey allahım yha.

Baskent_Samsunspor

samsunun maçı varken gsarayın maçı neymiş hadi burası ankara orası samsun .....kelimelere sığmaz oldu artık düşünceler

kuzey55

eee akşamdan beri bir kimse tamam beraber izleyelim demedi.biz böyle oldugumuz sürece gs liler maçı izler kutlama yapar..sonra kimse burda şikayet etmesin  hakediyoruz biz iş yok bizde.

Baskent_Samsunspor

valla haklısın birader uyuyor millet bu siteye yazan samsunda ikamet eden kaç kişi var acaba çok merak ediyorum arkadaş bu taraftar hiçmi beraber hareket edemez bi konu daha açmak lasım

Baskent_Samsunspor

halen msj yazan yok inanmıkyorum yaa

Allah aşkına şu maçı beraber izleyin

kuzey55

boşver hocam biz istanbulda bile toplanıp maç izleyebiliyosak samsunda bunu hayli hayli yapmamız gerekir ama malesef bu bilinçde değiliz.herkes kafasına göre.yorma kendini boşyere...

Baskent_Samsunspor

aslında bunu site yönetiminin adminlerinin düşünmesi lasım arkadaşlar maçı beraber izlemek isteyen ler deyip şu cadeyiz demesi lasım bunca adam şimdi maçı evde mi izleyecek

Akyol

Benim anlatmak istediklerimden biriside buydu arkadaşlar konu dışı olacak biraz ama tribünde birlik beraberlik diye yırtındım resmen burdan bana destek çıkan sercan55 e ve bi kaç kişi daha var teşekkür ediyorum diğerleri hiiç bişey yazmadı bizdeki bu ruhsuzluk birlikte hareketten yoksunluk olduğu müddetçe kusura bakmayın hiçbişey olmaz şampiyonluk kutlayan takım taraftarına taş atarak saldırarak "SAMSUNSPOR"lu olunmaz!!!

Atakumlu

Alıntı yapılan: AKYOL10 - 20 September 2008, 22:38:57
Benim anlatmak istediklerimden biriside buydu arkadaşlar konu dışı olacak biraz ama tribünde birlik beraberlik diye yırtındım resmen burdan bana destek çıkan sercan55 e ve bi kaç kişi daha var teşekkür ediyorum diğerleri hiiç bişey yazmadı bizdeki bu ruhsuzluk birlikte hareketten yoksunluk olduğu müddetçe kusura bakmayın hiçbişey olmaz şampiyonluk kutlayan takım taraftarına taş atarak saldırarak "SAMSUNSPOR"lu olunmaz!!!

haklısın arkadasım o zaman bu tur organizasyonları gelenek haline getirelim deplasmanda oldugumuz ve tv nin verdigi macları toplanıp bi yerlerde beraberce izliyelim..senin yazılarını okuduydum ve kuzey arkadasımla da konusup boyle bi baslık acmaya karar verdik insALLAH bi butunluk olur macımızı beraberce izleriz...

Akyol

Artık bu maçtan geçti ama burda bulunan ve birlik beraberliği seven arkadaşlarla beraber her maça gitmeye hazırım.Bu arada senin açtığın bu konununda sitemizin admini tarafından açılmasını beklerdim sitemize ve bizlere biraz daha ilgi bekliyoruz yazdıklarımız fikirlerimiz sanki biraz havada kalıyor :S

Sadece Samsunspor

değil beraber izlemek canlı skor bile takip edemiyeceğim çünkü saat 20.00 de özel dersim var malum öss - offf offfff, ama bundan sonraki maçlarda uygun bir saat olursa size katılırım

Atakumlu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 20 September 2008, 22:59:16
Ben Samsundayım ne yazıkkı Izmırde olamadım .. bana uyar gelırım maca eger bır ıftar programım cıkmazsa

bekleriz arkadasım bizde buyuk ihtimal kuzey55 le dısarda acarız iftarı sonra hemen sitenin oraya geceriz.. yarın daha net bir sekilde nerde bulusuruz yada sitenin orda mı toplanırız bunu yazarız ...

Atakumlu

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 20 September 2008, 23:01:36
değil beraber izlemek canlı skor bile takip edemiyeceğim çünkü saat 20.00 de özel dersim var malum öss - offf offfff, ama bundan sonraki maçlarda uygun bir saat olursa size katılırım

saglık olsun tugberk baska zamana insALLAH bu oss rezaletini bizde cektik insALLAH bu sene kurtulursun...