Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 19 September 2008, 08:56:16
Sağlam adam alacak para bizde yok galiba  :) Gücümüz ancak sakatlaramı yetiyor ne .

ne sağlamı bizim çöp alacak paramız yok zaten yni yönetim parasal sorunları halledece öncesinde

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: enginsaat - 18 September 2008, 23:11:01
Maçın İddaa oranları

ksk - 1,45
beraberlik - 3,60
samsun - 4,30

iddaa bizi favori gösteriyo ama altay maçındaki ruhsuz oyun tekrarlanırsa samsunda bizi dağıtır..

izmire gelecek arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar kazasız belasız inş..
bak bu oranları gördükten sonra banko samsun diyorum çünki samsunspor bu kadar bariz ganyan verildiği maçların hiçbirini kaybetmemiştir.

kuzey55

çağatayın sakatlığı düzelmiş güyaa.hoca oynatırsa şaşırmayalım.demişya farklı bir 11 çıkrıcam diye..ama ben o kadar da umutsuz değilim puan alacağız bu maçtan.

celebi

Alıntı yapılan: kuzey55 - 19 September 2008, 10:39:17
çağatayın sakatlığı düzelmiş güyaa.hoca oynatırsa şaşırmayalım.demişya farklı bir 11 çıkrıcam diye..ama ben o kadar da umutsuz değilim puan alacağız bu maçtan.

eee ne demişler çıkmayan candan umut kesilmezmiş :D

Shane_Falco

Bence sercan ile serkan bu maçta kesinlikle oynamalıdır.Çünkü karşıyaka kendi evinde oynaması ve 3 puan almak için üzerimize saldıracaktır ve arkasında boşluklar bırakacaktır.Bu boşluklarda kendilerine büyük alan bulacak olan serkan ve bilhassa sercan performansına bağlı olarak bu maçtan bir şeyler yapabiliriz.Sağ kanatta turgut unutulmalı mümkünse buraya murat monte edilmeli bence.

aliG

Selamın aleyküm arkadaşlar pazar günü dostça bir mücadele geçirmek dileği ile iki takımda geçen haftayı unuturmaya çalışacak bu yüzden çok zevkli bir karşılaşma bizleri beklemekte İzmire gelecek arkadaşlar pazar günü İzmirde sağanak yağış olacak önlemlerini alarak gelsinler maçtan 2-3 saat önce gelirseniz sizleri Karşıyakada görmekten mutluluk duyarız bize 1 gelene biz 1000 döneriz Alsancakta polis biz nekadar dost olsak bir araya getirmeyecektir çünkü semtimize bekliyoruz sizleri kazasız belasız yolculuklar.

oguz_5528

gerçi rakiplerimiz bizim karşımızda dev bi takıma dönüşüoo ama samsun bu maçı vermez vermeyecek..:!!!

55r

Benim pek umudum yok umarım şaşırtırlar ve alırlar maçı dostça geçeğini ümit ediyorum karşıyakayla sorunumuz yok zaten karşıyakaya bizim dışımızdaki maçlarda başarılar çıkanlardan biri olmalarını isterim.

kuzey55

AlıntıAtakum Arena takımına sahip çıktı
Samsunspor´un geçen hafta sahasında Giresunspor´a farklı yenilmesinin ardından stat dışında istenmeyen olayların yaşadığını belirten Atakum Arena Taraftarlar Derneği Başkanı Erkut Erbil, "Takımımız zor günler geçiriyor. Lig uzun bir maraton. Yenilmekte var, yenmekte. Yenildiğimiz maçlardan sonra yönetimi ve teknik heyeti istifaya çağırmak yerine, onlara sahip çıkmalıyız. Biz her zaman takımımızın ve başkanımızın arkasındayız. Çünkü başka Samsunspor yok. Biz Kırmızı-Beyazlı renklere gönül verdik. Atakum Arenalı Taraftarlar olarak iyi günde de, kötü günde de takımızın yanındayız" diye konuştu. Erbil ayrıca, hafta sonu İzmir´de oynanacak olan Karşıyaka maçında takımlarını yalnız bırakmayacaklarını da dile getirdi
.

yesinler desteğinizi..maç boyunca giresunsporlu taraftara salça olan bu gruptu sayıları çok az ama başta hayrettin istifa diye bağıran ve bütün maratonu galeyana getiren de bu gruptu.maçta herşeyi yapıp sonra başkasını eleştirmek kolay.öyle gazetelerde şov yapmakla da olmuyo tribünlerde icraatlarınızı görelim artık...

celebi

biz her zaman diyoruz bölük pörçüküz öyle de olunca birinin a dediğine diğeri b diyor bu olumulu olylarda hem olumsuz olaylarda

55r

Atakum arenayı duymadım kale arkasıda farklı değildi zaten.

kuzey55

kale arkası zaten ksk dısında herkese sallıyo...

Clint_Eastwood

Bu Rizeye gidip Rizespor'a destek veren Arena mı!

Yalnızca BİZ

veis