MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

tolga

gozgoz üzerinden
Madem herkes bir isim yazıyor, ben de söyleyeyim bari
Samsun'un evladı, Samsunspor altyapısından yetişip, yıllarca Kartalspor'da futbol oynamış olan, Samsunspor'da antrenörlük yapan ve halen TFF Bölge antrenörü olan Besim Durmuş hocam en uygun isimdir. ( Ahanda olduk Besim Durmuş'un adamı :) )

Valla ilk defa yazdım adını.
[/quote]

bak goz goz bir yerde buluştuk bende takip ediyorum ve sana kesinlikle katılıyorum ne eksiği  var hayrettinden onunkadar bilgilidir yabancı dili olmasada olur olan ne yapıyorki tam ideal hedef için morinyo portoyu şampiyon yaptığıda  40 yaşındaydı yeterki güvenelim fırsat verelim ama benim TAHSİN abim SAMSUNLU antrenör istemiyormuş onun için olmaz o hayrettine sevdalı

mehmet yılmaz

Besim Durmuş, pek çok kriter bakımından Samsunspor'a uygun bir isimdi. Neden düşünülmedi bilmiyorum.

1- Samsunsporlu
2- Samsunlu
3- Genç
4- Ahlaklı,
5- İsmi kirlenmemiş
6- Samsunspor'u ve Türk futbolunu iyi biliyor
7- Aklı başında, efendi
8- Daha önceki yıllarda Samsunspor'da antrenörlük yapmış
9- Menteşoğlu döneminde Samsunspor'un altyapısından yetişmiş
10- Federasyonla ve Samsun futbol kamuoyu ile ilişkileri iyi
11- Medyanın yüklenemeyeceği bir isim
vs. vs....

Ha, biz bunları konuşuyoruz ama yönetimin değişiklik gibi bir niyeti yok. Ama emnimi bir yerden sonra kopacaktır ipler. Levent Erşi faciasının izleri silinmemişken henüz, (0-0'lık Diyarbakır maçında bir tane bile Samsunlu topçu yoktu ilk 18'de ) yeni bir Samsunluluğun dışlanması hadisesi doğru olmaz.

ahk34

yılmaz vural gelsin en azından makarası olur :)

celebi

ahk34

Alıntı yapılan: celebi - 17 September 2008, 14:50:40
bize bu gidişle kimse gelmez ;)

Baba hayrettin gibisi çok armana gerek yokki onlar buluyo seni :):):)
yada bizim yönetim itina ile şikeci hoca bulur

radikal-fma

Selam büyük Samsunspor'un büyük taraftarı! vallahi ben sayın gümüşdağın dahimi yahut bir şovanistmi oldupunu çözemedim. ortada unutmamımız gereken bir gerçek var o bu takıma 12 futbolcu transfer ettirdi.kolamaç,Murat,Volkan dışındakiler bence bu takıda olmamalıyıdı. ben onlarda bir şey göremedim. demekki futbol adına çok şey bilmiyorum. hoca bunların arkasında duruyor. bu cesareti şüphe uyandırıyor. demekki bir şeyler biliyor zaten başka şansımızda yok cünkü bu kadro yapısını kimse diriltemez. inşallah hoca bir dahidir sabertcez katlancaz ilk yarı sonuna kadar Sabır sabır

ali ihsan

Hem gençlere önem vermeli hemde takım üzerinde otorite kurmalı bence gelecek  kişi.Bu nedenle daha önce Ümit Milli takımı çalıştıran Raşit Çetiner veya Ünal Karaman bence ideal isimlerdir.Yönetimin Hayrettin Gümüşdağ sevdası ne zaman sonlanacak bakalım.

veis

ali ihsan

Bülent Ünder tamamda bu Bülent Korkmaza ezelinden beri gıcığım Veis.Kanım ısınmıyor bir türlü.Çok çirkef bir topçuydu ondan galiba.

celebi

ahk34

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 19 September 2008, 08:54:38
Bülent Ünder tamamda bu Bülent Korkmaza ezelinden beri gıcığım Veis.Kanım ısınmıyor bir türlü.Çok çirkef bir topçuydu ondan galiba.

gelecegin bir numaralı piskopat hocası eger o gelse varya takım 4-0 yenilirse bile helal olsun dersin adam top oynatıyor keyifle izliyorsun ve karakter olarakda süper

ahk34

ama bülent ünder keşke olsa onun bizi çalıştırdığı sezon sanırım liği altıncı bitirmiştik,
hem şuan bi takım çalıştırmıyor galiba, bizden kavga dövüşle gitmediyse kesin gelir

Baskent_Samsunspor

besim durmuş olsun samsunspor ruhu olsun yeter ...

celebi

Alıntı yapılan: ahk34 - 19 September 2008, 09:07:36
ama bülent ünder keşke olsa onun bizi çalıştırdığı sezon sanırım liği altıncı bitirmiştik,
hem şuan bi takım çalıştırmıyor galiba, bizden kavga dövüşle gitmediyse kesin gelir

samsunumuzu adam etmişti bir nevi bülent ünder

kumkoylu ahmet