Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

seckin55

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 15 September 2008, 18:00:04
                            hasan

veysel           kenan                can

volkan          zafer            murat y.             sercan

serkan

burhan                       hakan akman(turgut)

Nasıl kadro beyler ?
veysel ve can bek adamı.stoper degıl.4'lu defansla oynamalıyız.gokhan kolomaç dahil olmalı takıma..serkanı forvet arkası oynatmalıyız.erciyes maçında guzel top dagıttı ve 2 gole asistligini yaptı.

HoliganSamSunLu

Bu gün karşıyakayı izledim defansı çok sos veriyor defansın hatasında 6 pozisyon verdi ve 4 ü kaleci ile karşı karşıya ve altay maçın her bölümünde etkili futboluyla rahat kazandı Samsunspor maçında karşıyaka defansı bugünki gibi olursa ve bizim forvet oyuncuları fırsatları değerlendirirse iyi bir sonuç içten bile olmaz ama şu ayrıntıyıda söylemeden geçmeyeyim genç bir kadro ve ortasahada çok iyi basıyorlar çok koşuyorlar defanslarında sorun olmasa bu gün skor farklı olabiliridi..

seckin55

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 15 September 2008, 23:58:03
Bu gün karşıyakayı izledim defansı çok sos veriyor defansın hatasında 6 pozisyon verdi ve 4 ü kaleci ile karşı karşıya ve altay maçın her bölümünde etkili futboluyla rahat kazandı Samsunspor maçında karşıyaka defansı bugünki gibi olursa ve bizim forvet oyuncuları fırsatları değerlendirirse iyi bir sonuç içten bile olmaz ama şu ayrıntıyıda söylemeden geçmeyeyim genç bir kadro ve ortasahada çok iyi basıyorlar çok koşuyorlar defanslarında sorun olmasa bu gün skor farklı olabiliridi..
ksk' de cihan ortada oldukça etkili.çok saglam top oynuyor...joker gibi

HoliganSamSunLu

orta saha genelde iyi basıyor kısa paslar gerçekn güzel işliyor yalnız orta sahadan ileri uça topu taşımakta zorlanıyorlar zaten dafans tan epeyce söz ettik...

seckin55

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 16 September 2008, 00:03:37
orta saha genelde iyi basıyor kısa paslar gerçekn güzel işliyor yalnız orta sahadan ileri uça topu taşımakta zorlanıyorlar zaten dafans tan epeyce söz ettik...
bizim takımda aslında iyi top donduruyor, çeviriyor...giresun maçında gerçi pek goremedık ama.zaten maç kopmuştu ıkinci golden sonra..takım inş tam oturur..yucel hocayı getirebılsek şu takımın başına.şu koy agasından bir kurtulsak.yapıştı sülük gibi

O.YILMAZ

Sahamızda aldığımız beklenmedik farklı malibiyet olabileceği gibi deplasmanda alacağımız galibiyetde olacaktır. Bu deplasman galibiyetlerinden biriside karşıyaka neden olmasın diyorum ve herzamanki gibi yine Banko Samsunspor diyorum. ;)

celebi

Alıntı yapılan: O.YILMAZ - 16 September 2008, 00:14:45
Sahamızda aldığımız beklenmedik farklı malibiyet olabileceği gibi deplasmanda alacağımız galibiyetde olacaktır. Bu deplasman galibiyetlerinden biriside karşıyaka neden olmasın diyorum ve herzamanki gibi yine Banko Samsunspor diyorum. ;)

bende ah keşke diyorum ama zor

celebi

karşıyaka maçını dspor veriyormuş arkadaşlar

nomak55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 15 September 2008, 19:49:52
                         hasan

veysel         kenan      Gökhan             can

volkan          Çağatay           murat y.             sercan

serkan

burhan                     

bencede su an için en uygun kadro bu

celebi

Evet kadro bu şekilde güzel fakat ne hikmetse bazı şeyler olmuyor gümüşdağ dene adamdan kurtulmamız lazım bizim

Sercan

Alıntı yapılan: celebi - 16 September 2008, 11:35:23
Evet kadro bu şekilde güzel fakat ne hikmetse bazı şeyler olmuyor gümüşdağ dene adamdan kurtulmamız lazım bizim

çok farklı bi kadroyla çıkacakmış karşıyaka maçına...

serkancengiz

55erhan55

insan umutlu konuşmak istiyor ama neyle çıkarsa çıksın takımın daha hangi sitemle oynadığı belli değil sadece koşuyorlar karşıya maçında kimse bişeyler beklemesin bize tuttuğunu koparan adam gibi bi hoca lazım bu hocayla olacak iş değil

celebi

Alıntı yapılan: erhançakır - 16 September 2008, 12:26:53
insan umutlu konuşmak istiyor ama neyle çıkarsa çıksın takımın daha hangi sitemle oynadığı belli değil sadece koşuyorlar karşıya maçında kimse bişeyler beklemesin bize tuttuğunu koparan adam gibi bi hoca lazım bu hocayla olacak iş değil

katılmamak elde değil

samsun155

ben inanıyorumki hatalar bizi doğruya götürecek