MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

nomak55

14 September 2008, 22:49:12 #45 Son düzenlenme: 15 September 2008, 01:46:06 samsuni
bence getirilmesi hataydı ama 3 hafta içinde gönderilmesi daha büyük bir hata olur...İlk iki maçta iyi oynayan ve birinde yenen diğerinde de şasnssız giden bir maç var üçüncü maç ise tam bir teknik direktr kıyımıdır..arkadaşlar bu takımın başıma Fatih Terim gelsene ben eminim oda yapabilirdi bunları onu kovamazdık...kii fatih hoca avrupa şampiyonasında vbariz hatalr yapmasına rağmen bala şansa bi yerlere geldi son dakkalarda falan takım halada kotu oynuyor herkes görüyor ama biraz zaman tanıyalım bakalım...bence hayrettin hoca illa da gidecekse yerine şendoğan hoca olması lazım zira bu takımda bir srü genç oyuncu var ve bunlar şendoğan hocanın elinde yetişmişler hepsini tanıyor en iyi o olur kanımca

ahk34

ismail kartal samsundaymış millet, bir haberi olan varmı?

gozgoz yýlmaz

15 September 2008, 02:17:19 #47 Son düzenlenme: 15 September 2008, 02:21:15 gozgoz yýlmaz
Alıntı yapılan: ahk34 - 15 September 2008, 00:36:30

Aman Allah muhafaza...
Arap İsmail'in gerek Malatya'nın gerekse de Ordu'nun başındayken Samsunspor hakkındaki çirkin beyanatlarını unutmuş değiliz. Bu siteyi eskiden beri takip eden herkes de bilir. Ayrıca futbolculuk döneminde 1986 senesinde Samsunsporlu futbolculara tekme-tokat saldırarak ağır cezalar alan Müjdat-A.Kerim ikilisinin eskortudur Arap.

İlla bir değişiklik düşünülecekse Yücel Uyar uygun bir isimdir bence.

AlıntıMalatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, ilk yarıda Samsun'da oynanan ve Malatyaspor'un 1-0 galip geldiği maçta yaşanan olaylar nedeniyle bu maçı "intikam" maçı olarak nitelendirdi ve mutlaka galip geleceklerini söyledi.

Maç 0-0 bitince oyuncularımıza saldırmışlardı. Şenol Karagöl denilen soytarı da başı çekmişti.

http://www.samsunspor.biz/site.php?subaction=showfull&id=1178982792&archive=&start_from=&ucat=&;

berusa55

15 September 2008, 02:22:00 #48 Son düzenlenme: 15 September 2008, 04:47:54 berusa55
Alıntı yapılan: ahk34 - 15 September 2008, 00:36:30

Sevgili üyemiz,

Bir şey yazıyorsunuz ama kaynak nedir, siz bile olaydan bihabersiniz... Kaynağı belli olmayan haberleri hemen paylaşmamak konusunda biraz daha duyarlı davranalım.

Clint_Eastwood

İsmail Kartal'ın dün gece Samsun'a geldiği bilgisi dolaşıyor kulaktan kulağa ama doğruluğu ne derece bilemiyorum...

celebi

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 15 September 2008, 09:40:44
İsmail Kartal'ın dün gece Samsun'a geldiği bilgisi dolaşıyor kulaktan kulağa ama doğruluğu ne derece bilemiyorum...

Evet dolaşıyor

yusuf celebi

Hayrettin Gümüşdağ şimdi tepki koyanlar,geçmiş dönemlerde çalıştırdığı takımlarda Samsunspor'un değerlerine ters bazı çirkin hadiselere bulaşmış olmasına rağmen Hayrettin Gümşdağ ismine tepki koymayarak olacaklara onay vermişlerdir.

Gümüşdağ ismini duyduğumda yanlış karar olduğunu söyledim ve zaman zamanda neden karşı olduğumu belirtmeye çalıştım.

Hayrettin gümüşdağ'ın Samsunspor'a gelmesinde katkısı olduğu söylenen Tahsin Kosif'in istifa etmesini söyleyenler yanlış hedef seçmişler.
Eğer istifa etmesi gereken biri varsa oda Fuat Köktaş'tır.

Samsunspor merkezli olmayan düşüncelerin ,Samsunspor'un gündemini meşgul etmesini doğru bulmuyorum.

Tahsin kosif'in istifa etmesiyle yönetimi tamamen Samsunspor bilinci ve ruhuna sahip olmayanlara teslim etmenin tehlikesini görmemek takımın başına nelerin geleceğini anlayamamak demektir.

Her yönetimin yaptığı icraatların doğru olacağını söylemek doğru değilse yanlış yapma haklarınında olduğunu bilmemiz gerekir.

Hayrettin gümüşdaş konusunda Tahsin kosif etkili olmuş olsa bile ben onun kötü niyetli bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum.

Tahsin Kosif ve Ömer Çoruh gibi Samsunspor bilincine ve ruhuna sahip kişilerin yönetimden ayrılması ile takımın kimlere kalacağı belliyken bu tür yaklaşımlar Samsunspor'a çok büyük zarar verir.

Clint_Eastwood

Karizması vizyononu olmayan bir başkanı, şaibelere karışmış bir Teknik direktörü Samsunspor'a yakıştıramıyorum. Hiçbir kişi Samsunspor'un üzerinde değildir, başkan da olsa bu böyledir... Bir yerde hata varsa sorumluluk en baştakine aittir...

Şimdi diyeceksiniz ki kimse yoktu kayyuma kalacaktı vs... Nedir bu tek adamcılık anlamıyorum... ''Hedefsiz'' başkana tapınmanın da bir sınırı olmalı! Başkanlar gelip geçicidir, hangi eski başkan şimdi tirübünde? Fuat Köktaş başkanlıktan sonra çok mu umrunda olacak Samsunspor? Kimse Samsunspor'un adından birşeyle bekleyerek başkanlık yöneticilik yapmasın...

Ağlayacaksan, para pul yok diyeceksen o zaman başkan olmayacaksın arkadaş! ''Kimse sahip çıkmıyordu ben geldim'' triplerine de girmeyeceksin!

Bakalım ne zaman yumruk masaya vurulacak! 0-4'lük skorun hesabı sorulacak! Eğer amacınız küçülmekse Göztepe, Adana gibi alt liglerde toparlanmaksa, o zaman neden geldiniz? Siz kimsiniz! Vizyonunuz nedir! Amacınız nedir!

Ama görünüyor herşey seneye 2B'de Ne Köktaş kalır ne diğeleri... Bizse yine cefa çekmeye devam ederiz...

Başın sağ olsun Samsun'um...

celebi

Evet doğru ismail kartal Samsunda gezmek maksadıyla sanırım ;) ;D

bunun yanında tahsin kosif gitmeli derim

ahk34

Alıntı yapılan: celebi - 15 September 2008, 10:01:35

dogru diyorsun çiflikte geziyor dur adam sanki samsunspor için geldi herif dogupark da balık tutacak ne var bunda :) :) :)

yaman55

15 September 2008, 15:25:59 #55 Son düzenlenme: 15 September 2008, 15:43:33 berusa55
durduğu kabahat

55samsunlu55

bu adam bir an önce gitmeli. çünkü futboldan anlamadığını giresunspor maçını seyreden herkes görmüştür.

veis

hoca nın gitmesinden ziyade hangi krıterlerede alındıgı ve kimin önerdigi daha önemli benim için.yoksa gümüşdag gidecek başka karanlık şaibeli hoca gelicek ne anladım ben bu işden.

south_london

Alıntı yapılan: celebi - 15 September 2008, 10:01:35

neden gitmeli?

Sadece Samsunspor

hayrettin hocamız gidecekde ne olacak yeni gelen hoca ilk hafta kazancak herkes havaya girecek bak nasıl hocaymış diyecek 2.haftadan sonra samsunspor aynı haline geri dönecek, bence destek vermeliyiz 10 hafta yenilse bile destek vermeliyiz şu takımda bir istikrar yok zaten her sene (başkan,teknik direktör,futbolcular) habire değişiyor taraftarlar birlik olsun dedik yine istikrar yok, bu istikrarsızlık ve hemen başarıyı istemek galiba karadeniz insanında var