Türkiye Kupası 1. Tur / Çankırı Belediyespor - Samsunspor'umuz: 3-3 ( 4-6 P )

Başlatan celebi, 15 August 2008, 15:02:11

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 04 September 2008, 13:57:19
Arkadaşlar başka bir kademe yok eğer 2. kademeyi geçersek çünkü dünkü maçlardan çıkan 18 takımlar seribaşı 14 takımların eşleşmesinden tur atlayacak 16 takım grupları oluşturacak bildiğim kadarıyla...

Bu bilgi doğrudur. Üstelik şunu belirtmek isterimki seribaşı takımlar sadece 14 tane olduğu için 2 tanede seri başı olmayan takım ile eşleşme imkanımızda var. İlla rakibimizin superligden olması gerekmiyor.

berusa55

Alıntı1. Kademe karşılaşmaları eşleşmeye göre ilk takımın sahasında tek maç eleminasyon şeklinde oynanacak ve galip gelen takımlar 2. Kademeye yükselecek. 2. Kademede, geçen sezon Turkcell Süper Lig'de 5-15 sırada yer alan 11 takım ile Turkcell Süper Lig'e yükselen 3 takım ve 1. Kademeden gelen 18 takım olmak üzere 32 takım mücadele edecek.

Kaynak: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=816&ftxtID=4683

2.kademede büyük bir ihtimalle bir süper lig takımıyla eşleşip gruplara kalma mücadelesi vereceğiz arkadaşlar. Eleyen 16 takım 4'erli 4 grupta mücadele edecekler. 2.kademe kura çekimi tarihi ile ilgili bilgiye henüz rastlamadım.

**KaR6**

MADDE 5 - MÜSABAKA SİSTEMİ
Kupa iki aşamadan oluşur:
Eleme Aşaması:
- Birinci kademe eleme müsabakaları (Tek Maçlı Eleminasyon)
- İkinci kademe eleme müsabakaları (Tek Maçlı Eleminasyon)
Kupa Aşaması:
- Grup müsabakaları
- Çeyrek final müsabakaları (Çift Maçlı Eleminasyon)
- Yarı final müsabakaları (Çift Maçlı Eleminasyon)
- Final müsabakası (Tek Maç)   

tff nin sitesinden aldım bu bilgiyi.. bir tur sonra gruplara kalacagız bu bilgiye göre..

eLLis

Fb,bjk,gs üçüyle aynı gruba düşsek ne güzel olur  :) Gerçi ben izleyemeyeceğim hiç birini :(

HaSaNCaN

üçüyle aynı gruba düşemiyon gs fb bjk ve sivas torba başı. gruplara kalırsak 4 takımdan birinin grubuna düşüyorsun.

eLLis

Hadi ya o zaman sivas gelmesinde diğerlerinden biri gelsin tabi çıkarsak(inşAllah)

esedullah

inş. istanbul takımlarından biri gelir burayada eski günleri hatırlarız biraz

Yalnızca BİZ

ozkan17

HaSaNCaN

Sercan

CurvaSudSamsunspor

kim gelirse gelsin samsunspor ruhuyla oynarsak alayına gider yaparız ....

harbisamsunsporlu5517

55__Gurbet__55

süperligden birisi gelcekse ankaraspor gelsin cok kötüler onlara karsi kazaniriz diye düsünüyorum ama Samsunspor bu belli olmaz

maviay55

Alıntı yapılan: piskopat samsunsporlu - 04 September 2008, 18:18:18
süperligden birisi gelcekse ankaraspor gelsin cok kötüler onlara karsi kazaniriz diye düsünüyorum ama Samsunspor bu belli olmaz
ankara takımı gelsin abi başkentte samsunsporumuzu izlemeyeli çok oldu..