Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

bitdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii abi sen bosver rizeyi yendik oleyyy :)  :) :)

Cagdas Ünver

SametYılmaz55

yarabbim sana şükürler olsun uzun süredir böyle bir heyecan yaşamamıştım euro 2008 den sonra Teşekkürler Samsunspor Teşekkürler Burhan Allah'ım galip geldik haftaya da yenersek 3. hafta da Samsundayım inşallah atmosferi düşenemiyorum bile......

bezgınbekır

Alıntı yapılan: piskopat samsunsporlu - 31 August 2008, 21:57:09
bitdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii abi sen bosver rizeyi yendik oleyyy :)  :) :)

en azindan malatya yenildi :D:D:D:D:D

furkan5534

bekleeee kartallllll .... bı hesabımız vardı 3-0 dan 3-3 ...

Kafkasoglu

nilşah çok tşk alemin kralı samsunsporrrrrrrrrrrrrrrr

Kadir ÇELEBİ

Kaleci Eray Bugun ortaya koyulan güzel mücadeleyi son dakikalarda gölgede bırakıyordu erayla olmaz kale bafra belediye maçında izlediğimiz samsunspor gitmiş sanki yerine gercek samsunspor gelmiş gibi mucadele örneği gördük... ne mutlu samsunsporluyum... :)

nilsah

bişey değil aslında calışsak bu macları görüntü yada sesle aktara biliriz sayfaya

samsunlu0655

SametYılmaz55

Arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar herkeze hayırlı ramazanlar biraz dolaşıyım dışarda keyif sigarasını yakıym:):):):):):):):):):):):)

55.hakan

mücadele mükemmeldi 95 dakka koştular mücadele harika helal serkan aykut bile durmadı hiç

55__Gurbet__55

way be hic beklemedik ama kazandik helal olsun bu sene güzel olacak

SamsunluReis

işte buu ya işte yaa samsunspor bu yaa :D  ;)  ;D  8)

55__Gurbet__55

hadi herkese hayirli ramazanlar yarin sahurda ziyafet var  :) :)

misafir

kalecimiz erayın son dakikalarda yaptıgı hata ile maç berabare bitebilirdi. ama aslında tüm maç boyunca güvende vermedi ...
yıllardır bu kadar mücadele eden bir samsunspor görmemiştim.gençlerde maşalah aslan gıbı oynadılar.
AMA KİM NE DERSE DESİN BEN BU TAKIMI SEVDİM..