Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

eLLis

Alıntı yapılan: teksas_55 - 31 August 2008, 13:52:35
haydi samsunlular herkez turubune erceyesten 3 ototbus geliyomus
Kim dedi sitelerinde 40 kişi olmadık yazıyordu.

seckin55

kale arkası kombine bilet alcaz ama hangi taraf alsak.şehir mı b.evleri mi alsak.neresi daha hareketli.ben yaklaşık 4 senedir samsunda yokum.pek takip edemedım.b.evleri tarafı daha hareketliydi.mekansızlar ve şirinler ozellikle..ne yapsak.

eLLis

Alıntı yapılan: seckin55 - 31 August 2008, 14:13:47
kale arkası kombine bilet alcaz ama hangi taraf alsak.şehir mı b.evleri mi alsak.neresi daha hareketli.ben yaklaşık 4 senedir samsunda yokum.pek takip edemedım.b.evleri tarafı daha hareketliydi.mekansızlar ve şirinler ozellikle..ne yapsak.
Yine orası daha iyi.

teksas_55

beledıye evlerı tarafını al kardesım orası daha ateşli:)

Kafkasoglu

31 August 2008, 14:18:36 #289 Son düzenlenme: 31 August 2008, 14:41:16 berusa55
son 6 saat 42 dk haydin samsunsporlularçoşkuya başlayalım.....kırmızııııııııııııııııııı

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: teksas_55 - 31 August 2008, 13:52:35
erceyesten 3 ototbus geliyomus

Yok ya onlar iki otobüs geldiler. Birisi takım otobüsü, öbürü de genç takım otobüsü. :)
Yahu, nereye 3 otobüs geliyorlarmış? Atış serbest. Taş çatlasa münferitten 5-10 kişi olur.

Hadi lan Hayrettin, şaşırt bizi. utanalım ve diyelim ki, "helal olsun hocaya, saat gibi takım yapmış."

Kafkasoglu

Kafkasoglu

seckin55

kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Kafkasoglu

beyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz

seckin55

şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

samsun155

maçı nereden dinlicez malum stada gelemicem hem ev uzak hemde terafi namazı var:(

Kafkasoglu

CurvaSudSamsunspor

üstünüzdeki çubuklu forma
nasip olmaz öyle herkula
ercüment mete timofte gibi
layik olun bu taraftara ...

mehmet yılmaz

Şartlar ne olursa olsun bu takımın formasını giyen ve bu takımda teknik ekipte yer alan insanlar Samsunspor'un özelliğini bilmek zorundadırlar. Samsunspor özel bir takım; parayla satın alınamayacak değerleri olan, mazisi olan...

Çünkü burası zaman geçirilebilecek, durak niyetine kullanılacak bir camia değil.  

Biz neyse, zaten her maça gidiyoruz ama ortalama bir Samsunsporluyu heyecanlandıracak bir çizgi yakalanamadı henüz. İnşallah "bizi ligde görün" beyanatları gerçektir. Çünkü Bafraspor maçı da gösterdi ki, tribünlerin çok fazla tahammülü kalmadı, son birkaç yıldır masal dinlemekten sıkıldı Samsunsporlular.

Yeni yönetim, yeni umutlar doğurdu...

Rakipleri çiğ çiğ yiyeceğiz, deplasmanda bizi kimse yenemez, uçucağız gibi Türk futbol literatüründe eşine ender rastlanan açıklamalar yapan teknik direktörümüz için bu çok ciddi bir imtihan; zaman doldu artık, bekliyoruz.

@curvasud

Marş iyi de, Ercüment neyin nesi? Ercüment, Samsunspor tarihinde önemsiz bir futbolcudur; kim takar ki?