Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

tolga

ne kadar basit bir adam olduğunu buradan anlayın bir tek.dir. bu şekilde konuşmak hiç yakışmıyor rakibe saygı duymasını bileceksin amatör bir adamın vermeyeceği demeçler şaşırmış adam ya böyle bir üslup olabilirmi yenebilirsin yenilebilirsin ama rakibe saygı duymayı bilmelisin yemişim ben senin 4 dil bilmeni insanda önce spor kültürü olacak

CeLiL_55

Çiğ Çiğ yicekmiş ezbere konuşuyor adam senin kadronun kapasitesi gücü belli karşındaki rakibin gücü belli adam çiğ çiğ yicez diyor hala dikkat etde Kayseri Erciyes sana Bol Bol Pastırma Yedirmesin Gümüşdağ !!!

MeL_55

hoca cok büyük konusuyor demek bırsey var bu ısın ıcınde...
neyse macta görecegız..

harbisamsunsporlu5517

hayrettın hoca sezon sonu samsunsporumuzun helvasını yemeyız inş

CeLiL_55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 28 August 2008, 21:29:19
hoca cok büyük konusuyor demek bırsey var bu ısın ıcınde...
neyse macta görecegız..
hiç birşey yok bu işte hoca şimdiden yenicez edicez die moral yapıyor kendiside gerçeklerin farkında kamuoyuna taraftara yönetime çaktırmıyor oda biliyor dediklerinin hava oldunu..

seckin55

isviçrelilerde bizleri adana şiş yapıolardı...buyuk konuşan az iş yapar.inş rezil olmayız.

Clint_Eastwood

Yerel basından takip ettiğim kadarıyla, hoca çok iddaalı açıklamalar yapıyor. Ya biz Bafra maçında başka takım izledik ya da hoca bişeyler biliyor ve gizliyor... Basında böyle açıklamalar yapıp sonra işin altından nasıl kalkacak bilemiyorum... Takımın durumu belli maalesef, görünen köy misali...

fatih55ankara

arkadaşlar bu takıma inanalım güvenelim.kayseri erciyes maçında takıma 90 dakika destek olalım.emin olun samsunspor erciyes i mağlup edecektir.göreceğiz hep birlikte

Sercan

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 29 August 2008, 06:33:28
arkadaşlar bu takıma inanalım güvenelim.kayseri erciyes maçında takıma 90 dakika destek olalım.emin olun samsunspor erciyes i mağlup edecektir.göreceğiz hep birlikte

Takımın durumunu bafra maçında bizzat stadda canlı gördüm ama nedendir bilmem bana arada gelir böle:)erciyesi yeneceğimizi hissediyorum...

Meteor

ınsallah allahın ıznıyle alırız su macı valla baska yolu yok ozaman kartaldakı trubunu gorun allah nasıp ederse full cekerız...sıgmayız tasarız ;)

CarSambaLi.Lord

Bize Yorum Yapmak Düşmez Bizim Görewimiz Takım Yensede Yenilsede Yanında Olmak Her zaman Pazar günü Olan Maçı Düşünün Heyecanlanın O akşam Kopacağız İnleteceğiz Bizde Yerimizi Alacağız Cezaevinden Arladaşlarımız Çıktı :) Çok Şanslılar tam Lig Başlarken Çıktı İnletecegiz Pazar Akşamı O Stadı Ramazana Mutlu gireceğiz Allah Nasip Ederse

Sadece Samsunspor

AlıntıŞAŞIRTAN TAKTİK

Samsunspor hafta sonu karşılaşacağı Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının taktik provasını dün gece saat 20.00'da 19 Mayıs Stadyum'unda yaptı. Teknik Patron, Hayrettin Gümüşdağ, basın mensuplarının provayı izlemesine müsade etmedi.

BASIN MENSUPLARI ALINMADI
Bank Asya Ligi'nin ilk karşılaşmasını hafta sonu kendi evinde Kayseri Erciyesspor ile yapacak olan Kırmızı-beyazlı ekip  dün gece maçın oynanacağı 19 Mayıs Stadında  çift kale taktik çalışmasını yaptı. Basın mensuplarının alınmadığı çift kale taktik maçı öncesi Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın yaptığı açıklama ise herkesi şaşırttı. Gümüşdağ," Kayseri Erciyesspor karşısında özel bir taktik uygulayacağım. Bu taktiğin sızmaması için sizlerin bu provayı izlemenizi istemiyorum"dedi.

ANLAM VEREMEDİK
Samsunspor'u takip eden basın mensupları ise teknik adamın bu tavrına tepki göstererek, Samsunspor Kulübü İkinci Başkanı İsmail Türedi ve taraftardan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Olcay İnanç ile görüştüler. Bu tavra bir anlam veremediklerini belirten gazeteciler,"Hayrettin Gümüşdağ hem bizi çağırıyor, ardından ise yasak koyuyor. Biz yıllardır buradayız ve hiçbir hocadan böyle bir uygulama görmedik. Gümüşdağ'ın taktiğine de bir anlam veremedik" diye konuştular.

http://www.gazetearena.com/haberdetay.asp?Newsid=2987&menuid=53&altmenuid=0&enaltmenuid=0

Bence hoca iyi yapmış sanki girseler nolcak şişirme şişirme haberleri yazaklar yine, biz daha yermiyiz - bu haberde şişirme, sanki hoca küfür ederek kovmuş gibi yapmışlar haberi

Sercan

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 29 August 2008, 13:56:37
http://www.gazetearena.com/haberdetay.asp?Newsid=2987&menuid=53&altmenuid=0&enaltmenuid=0

Bence hoca iyi yapmış sanki girseler nolcak şişirme şişirme haberleri yazaklar yine, biz daha yermiyiz - bu haberde şişirme, sanki hoca küfür ederek kovmuş gibi yapmışlar haberi

Hadi bakalım görecez taktiği...

esedullah

Allahın izniyle bu maçı söke söke alacağız bomba gibi geliyoruz bekle bizi Süper Lig İstanbulun Hayaleti Geri Dönüyor....

kuzey55

yönettiği maçlarda beraberlik oduğu veya deplasman takımının kazandığı göze çarpıyo.hayırlısı olsun temiz bir maç olsun umarım ilk haftadan hakem hatalarını konuşmayız...