Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maviay55

başkentde aynı abi oturduqumuz yerde terlioruz..bi an önce bitsin şu hafta

berusa55

Alıntı yapılan: maviay55 - 19 August 2008, 09:54:02
başkentde aynı abi oturduqumuz yerde terlioruz..bi an önce bitsin şu hafta

Sevgili maviay55,

Ankara da nemli ise, Samsun'umuzu düşünün artık!

berusa55

Bu başlığı göz ardı etmeyin!

Farkındasınızdır ki diğer başlıklarda konu dışı sohbet tarzındaki bütün mesajlarınız yöneticiler tarafından silinmektedir sevgili arkadaşlar.

Teşekkürler...

Sempatik Bengülü

bursadan hepinize selamlar arkadaşlar. gündüzü ayrı bir sıcak gecesi ayrı bir sıcak böyle sıcakmı olur ya

berusa55

Selam bengülü... Evet felaket sıcak ve önümüzdeki günler de böyleymiş.

eLLis

Tigemspor'dan Sivasspor'a geçtiğinde profesyonelliğe de merhaba dedi. 2000-01 sezonunda Sivasspor, 2. Lig kademe grubundan bugünkü TFF 1. Lig'e yükselme mücadelesi veriyor ve sezon sonunda şampiyon oluyordu. Ancak fazla forma şansı bulamayan genç Mehmet, o sezonun devre arasında yarım sezonluğuna 3. Lig ekiplerinden Samsun Çarşambaspor'a yollandı. Çarşambaspor'da 2 gole imza atarken futbol hayatının ilk profesyonel golünü de Yeşilırmak Stadı'nda 2-0 kazandıkları maçın 7. dakikasında D.Ç.Divriğispor ağlarına gönderdi. Ertesi sezon Sivasspor formasıyla ilki İzmir'de İzmirspor'a olmak üzere toplam 8 gol attı. Takımı Süper Lig'e çıkamadı; ama o yavaş yavaş form tutmaya başladı. 2002-03'ü 10 golle tamamladı; fakat ertesi sezon bu kez Antalyaspor'a verildi. Orada da 4 gol attı. 2004-05 sezonuna Telekomspor'da başlayan Mehmet, ilk devredeki iyi oyunu ve attığı 8 golden sonra devre arasında şampiyonluğa oynayan Sivasspor'a dönüş yaptı. Orada da 5 gol kaydetti.

Yav mehmet yıldız çarşambasporda oynamış  :-\

eLLis

Arkadaşlar Şili maçında hodrimeydan tribününü gördünüzmü aralarında fener formalı var anti istanbulcuyuz diye geçiniyor birde kolpalar ;D Milli maç olduğunuda pek kavrayamışlar hodri meydan diye bağrıyorlar bunlar tam hoşaf :)

veis

Tribün_ali

Arkadaşlar bu sene maclara benim yerimede gidin bu sene maclarda yokum :'( askerim anca 2009 son macına yetişirsem oda izin kullanmassam ilk defa ayrı kalacam SAMSUNSPORUMDAN bu arada takım da kimler var isimlerini yazarmısınız

KocumVolkan

ya arkadaşlar şu multimedya köşesinden 2001-2002 sezonunda attıgımız golleri indirdim... hepsini mehmet yılmaz mı attı ? adam neymiş öyle ya :D genelde son kolay toplar ona kalmış ama genede helal olsun...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 23 August 2008, 00:49:41
ya arkadaşlar şu multimedya köşesinden 2001-2002 sezonunda attıgımız golleri indirdim... hepsini mehmet yılmaz mı attı ? adam neymiş öyle ya :D genelde son kolay toplar ona kalmış ama genede helal olsun...

evet bende farkettim bi arada ertuğrul ve serkan aykut fırtınası esmiş diğer sezonlarda her sezon bir efsane çıkarıyorduk ama son 3-4 senedir bişe çıkardığımız yok malesef sadece sefa ve sercadan umutluyum

Sempatik Bengülü

günaydın herkeze umarım hafta sonunuz güzel geçer ve inşallah benim gibi çalışarak geçirmezsiniz :-[

Sercan

Günaydın bugün ehliyet sınavım var başarı dileyen yokmu:):)

AntZ

Günaydın hepinize, sınavda başarılar 55sercan55 kardeş fazla heyecanlanma  ;)

eLLis

Benimde var motordan korkuyorum sorulara bakıyorum şimdi çıkıcam :( Başarılar sercan55