2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Mandanda ile sözleşme imzalanmamış. Bunu da Hayrettin Hoca istemiş. Tuhaf doğrusu!

Ayrıca yöneticiler takıma 4 sağlam takviye yapacaklarını ifade etmişler. Ligin başlamasına 10 gün kaldı; hadi hayırlısı diyelim...

Sadece Samsunspor

Açılış maçı Giresun ile yapılmayacakmış futbolcularını dinlendirmek istiyorlarmış bu yüzden Bafraspor ile açılış maçını yapacağız.

Sercan

Alıntı yapılan: tuqberk - 20 August 2008, 13:06:12
Açılış maçı Giresun ile yapılmayacakmış futbolcularını dinlendirmek istiyorlarmış bu yüzden Bafraspor ile açılış maçını yapacağız.

niye bafra spor maçında koşmayacak mı bu oyuncular...bence sezon başlamadan takımın ne durumda olduğunu göstermek istemiyolar...

Sadece Samsunspor

AlıntıTRANSFERE DEVAM

20 Ağustos 2008 Çarşamba 13:44

Hazırlık maçlarında hayal kırıklığı yaratan Samsunspor, takımda banko oynayacak birisi kaleci, biri santrafor olmak üzere 4 futbolcu transfer etmek için düğmeye bastı

EKSİKLERİ BİLİYORUZ
Takımın hazırlık maçlarında bekleneni verememesi, Samsunspor yönetimini yeni transferlere yöneltti. Nokta transferi yapacak olan yönetim, kale ve santrafor başta olmak üzere bir sağaçık ve bir sol açık alacak. Antalya'da Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ ile takımın son durumunü görüşen transferden sorumlu yönetici Tahsin Kosif, takımdaki eksikleri bildiklerini ve gerekenin yapılacağını söyledi.

4 TRANSFER YAPILACAK
Kesinlikle hata yapmayacaklarını ifade eden Tahsin Kosif,"Isparta Davraz Kampı'nda idmanları ve maçları yakından takip ettim. Hocamızdan da gerekli raporu aldık. Eksiklerimizi biliyoruz. Bu durumda takıma bir kaleci, bir santrafor, sağ ve sol açık gerekli. Görüşmelerimiz sürüyor. Kesinlikle kaliteli ve banko oynayacak 4 oyuncuyu kadromuza dahil edeceğiz. kimse merak etmesin" dedi.

http://halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11740

Eğer bu haberdeki transferler doğruysa flaş takım oluruz vallahi

Sercan

Alıntı yapılan: tuqberk - 20 August 2008, 13:52:34
http://halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11740

Eğer bu haberdeki transferler doğruysa flaş takım oluruz vallahi

inşallah ama çok duyduk bu haberleri fos çıkmasa keşke...

Tufan

4 değil 2 tane adam gibi oyuncu alabilseler razıyım ama nerde lige 10 gün kalmıs biz daha transfer yapacaz  >:(

Kais

acılısta kımler tanıtılcak sızce samet uzunlar mı tanjularmı canlarmı bence kesın bombalar patlıcak sımdıye kadar kac defa ftbolcu tntıldı stadda kac defa shr turu atıldı kesın bıse var bunun altında hazır olun bence

55.hakan

arkadaşlar ajansspor.com da bir yorumda samsunsporlu taraftarlardan biri emre toramanla prensipte anlaşıldığı celil le ise de her konuda anlaşıldığı söyleniyor,haber kaynağı sağlammış ama
böyle haberlerin doğruluğu için beklemek gerekiyor.umarım doğrudur...

kaan

Emre toraman gelmesin geçen sene yapılan unutulmadı >:(

Sercan

Alıntı yapılan: kaan - 20 August 2008, 18:14:00
Emre toraman gelmesin geçen sene yapılan unutulmadı >:(

bence gelsn artk yapılan bazı şeyleri unutmalıyız çıkmak.Çoğu futbolcu samsunsporu kullandılarbiyerlere gelmek için birazda samsunspor kullansın onları süper lige çıkmak için...

maviay55

bu saatten sonrayok o gelmesin istemem diemeyiz..çok az bi süre kaldı nokta transferler şart bu takım büyük gol sorunu yaşayacak bnce santrofor transfer şart bi de oyun kurucu.. açıklama yapılmış bekleyip göricez nası nokta transferler yapcaklar ::) kais e katılıyorum bunlar kimi tanıtcak Allah aşkına samsun halkına  ???

55__Gurbet__55

simdi biseyi anlamadim mandanda niye gitdi?? bunu birisi bana anlatabilirmi???
tranfer falan hepsi hikaye bukardoyla gider bu sezon ve gene kil payi kaliriz ligde
off offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

maviay55

oguz_5528

Celil nerelerde adam yağ bağladıı antrenman yapıor mu hâla bilen war mı???