2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

jean

inslalah hazirlik maclarinin sonuclari gercek maclara yansimaz o kadarda kotu olacagini sanmiyorum gecen seneden gucluyuiz yinede

oguz_5528

yaa gazeteler buhanın golünü anlatmışş sefa herşeyii yapann bn en çk sefayı beğeniyorumm hem yetenek  hemm inslk olarkk sıcak kanlıı birii gresun deplasmanında konuşmuşştuk bi  keree....Celiil lütfen gerii gelsinn Başkanımızın en iyisini yapacağından eminimm..Aslında biz bu Ganalılarıdan defans bulmalıyızz..

recai

kenan yuzunden cok gol yedik.. tecrubesiyle iyi yer tutuyor ama arkasına atılan topa donene kadar ya gol yiyoruz yada pozisyon oluyor. cok yavas. yerine hızlı bir defans oyuncusu lazım.. ortasahada lazım bence ama forvet sart.. burhan için idmanlar dahil 5 gol atar demistim.. dogru cıkacak gibi.. ama her mac gol atsakta yedigimiz zaman kazanmamız imkansız. defansa takviye sart .. maddi durumlada alakalı iyi defans isi ama bence defans lazım.. celil bu takımda direkt oynar.. geri gelmesi lazım.. serkan aykutunda takıma girmesi lazım.. ceclil ve serkanla ortasaha ve forvet hattı iyilesebilir ama defansta isimiz zor gorunuyo!!

pitbul055

alanyayıda yenemezsen kimi yeneceksin.nekadar hazırlık maçı olursa olsun.dandik takımları yenemiyoruz.ama hoca hep mücadeleden memnunum diyor.nasıl bir mücadeleki bu dandik takımları yenemiyorsun memnunum diyorsun.ordu spor bile 5 yabancı deniyor haftalardın.sen geleni daha 1 maçda gönderiyorsun.bu hocadan cacık olmaz arkadaşlar.

tanju55

hayrettın hoca herhalde genclerbırlıgı ıcın denıyor bu futbolcuları begendıgınıde oraya gönderıyor begenmedım dıyerek

tanju55

ya tanju yu bu takımın basına getırseler varya ne futbolcular getırırdı tanju
bence tanju bu takımın basına gelmesı lazım

cünkü tanju her futbolcuyu torpil ıle getırecek gücte
sözünü gecıren genc oyuncuların sevdıgı ve örnek aldıgı bır futbolcu

AntZ

Alıntı yapılan: tanju55 - 18 August 2008, 11:56:34

Bak bu çok iyi olur hem bizim elimizde kalan 3-5 iyi futbolcuyuda daha kolay satarız :D Hem Tanju bizden menajerlik için komisyonda istemez, biz bunu daha önce niye düşünemedikki :(

Sercan

maviay55

AlıntıİSA SALU SAMSUN'A GELİYOR

Samsunspor Isparta Davraz kampına denenmek üzere getirilen İsa Salu, takım ile beraber Samsun'a gelecek. Salu teknik ekipden geçer not aldığı zaman resmi sözleşme imzalayacak

Kırmızı- Beyazlılar'ın Isparta Davraz kampında denenmek üzere bulunan Ganalı futbolcu İsa Salu, kafile ile birlikte Samsun'a gelecek. Trabzon Karadenizspor maçında ilk 11'de oynayan Salu attığı gol ve oynadığı futbolla göz doldurmuştu. Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın Ganalı futbolcuyu, Samsun'da bir süre daha deneyeceği ve Gümüşdağ'ın vereceği rapor doğrultusunda bu futbolcunun kalıp kalmayacağının belli olacağı öğrenildi.

kaynak:halk gazetesi

KocumVolkan

tanju gelsin ya gökhan kaba gibi kaliteli topçuları bu şehre kazandırdı başımıza geçse kim bilir hangi yetenekli futbolcuyu alırız :D :D :D

samet

55samsunlu55

Alıntı yapılan: tanju55 - 18 August 2008, 11:56:34

tanjunun armağan kuş, süleyman hurma ve kayserispor bayrağı ile birlikte olan fotoğrafı gözümün önünde. armağan kuş denilen hayırsızın kayseriye transfer oluşunun fotoğrafıydı o. doğup büyüdüğü, ekmeğini yediği, futbolcu olduğu samsunspora olan ihanetinin fotoğrafıydı o. o fotoğraftaki tanju çolakla da bizim işimiz olamaz. kimileri diyor ki, armağanın kayseriye transferinde tanjunun payı yokmuş. külahıma anlatsınlar. hem olmasa bile o çirkin fotoğrafta yer almamalıydı.  tanju=cukka bu kadar basit.

Gaziosmanpaşalı3455

bu hocayla zor arkadaşlar . lige 2 hafta kalmış hala takımı at gibi koşturuyo belli bir taktiği oyun kurgusu en basiti saha cıkacak 11 kafasında belirlememiş.alanyadan karadeniz spora yenilen takımı erciyes  lahmacun gibi yer arkadaşlar. transferler kolomaç dışında biraz veysel eh işte gerisi traş

55__Gurbet__55

bu sezon kaydi bize petrovun dedigi gibi hoca paso kosturuyor ne taktik ne straji va ortada   :-[ :-[

jean

ben armaganla konustum malatya macinin kadrosundan cikarmislar ucakta yer yok diye dalga gectiler resmen dedi babasi bunun uzerine kizmis baskanla konusmus oyle bi ryonetim vardiki beni bedava verdi dedi ben saf kan samsunluyum dedi inslah basarili olur kayseride