2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

AntZ

Sevgili adminlerim biliyorum fazla uzadı bu kaleci konusu ama dailymotion açmayınca izlesene.com a yükledim

http://www.izlesene.com/video/spor-parfait-mandanda/456722
burdan videosunu izleyebilirsiniz

İnşallah bundada bir sorun çıkmaz

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Ant55 - 09 August 2008, 18:14:44
Sevgili adminlerim biliyorum fazla uzadı bu kaleci konusu ama dailymotion açmayınca izlesene.com a yükledim

http://www.izlesene.com/video/spor-parfait-mandanda/456722
burdan videosunu izleyebilirsiniz

İnşallah bundada bir sorun çıkmaz

çalışma stilini çok beğendim iyi bir kaleciye benzio

ozkan17

hayırlı olsun..transfer yapmak bıle guzel her ne kadar cogumuz begenmesekde..

siyahi kalecıye her zaman uvenırım yetenek olmasa bıle vucutlarıya vogu pozısyondan galip gelırler..ınanıyorum bızde basarılı olacakdır..

AntZ

FLASH :D

Ganalı Salifu ve Kasoou ile Kongolu kaleci Parfait Mandanda Davraz kampına katıldı

Not:İsimleri yanlış yazmış olabilirim TV den duyduğum kadarıyla yazıyorum

Kaynak: Aks TV

ozkan17

ciddimisin sen afrıkalıların bulsma noktası oldu haa bızım takım ;D

**KaR6**

o 2 sini deneyecekmiyiz yoksa aldık mı siyahilerin?

eLLis

Alıntı yapılan: Ant55 - 09 August 2008, 19:46:39
FLASH :D

Ganalı Salifu ve Kasoou ile Kongolu kaleci Parfait Mandanda Davraz kampına katıldı

Not:İsimleri yanlış yazmış olabilirim TV den duyduğum kadarıyla yazıyorum

Kaynak: Aks TV
Latif tamamda kasoou da ona pas verenmi acaba? ;D

jean

video ne zamanin bilmiyorum videoda yasinin 18 oldugunu bordo a oynadigini bugun fransiz takiminin onemli bir maci oldugunu hangi takimla onarlarsa oynasinlar her macin buyuk bir mac oldugunu futbolun gelecekti degisikliklerinin onlarin yani biz genlerin elind eoldugunu soyledi sonradan konusan kaleci marsilyanin kongo asilli fransiz kalecisi fransa milli takimininda 3. kalecisi halkgazetesinde gordugumde dedim kulubu satsak bunu alamayiz inslalah hayirli olur

55__Gurbet__55

iste bu kadar ya siyah olsunda ne olursa olsun adam tam karizma örgü falan:) bide latifi ve celil gelsin tamam ilkalti oynariz garanti

AntZ

09 August 2008, 20:25:58 #1164 Son düzenlenme: 09 August 2008, 20:36:47 Ant55
Alıntı yapılan: eLLis - 09 August 2008, 19:56:08
Latif tamamda kasoou da ona pas verenmi acaba? ;D

Valla bilmiyorum kardeş nasıl yazıldığını bilsem netten bakacaktım ama duyduğum kadarıyla yazdım buraya. 2 sini alacakmışız denedikten sonra inşallah iyi çıkarlar

Daha önce 2 Gana lı alacağımız söylenmişti. Biri Salifu'ydu, diğerininde daha sonra başka bir kulüple anlaştığı söylenmişti. Başka kulüple anlaşan pası veren arkadaş olabilir malesef...

Bu arada çeviri için teşekkürler Jean

KocumVolkan

şimdi salifu 1, Kasoou 2 , Mandanda 3 etti 1 i gidecek (2 yabancı hakkımız var ) umarım kaleciyi yollarlar :D

oguz_5528

jean krdeşimm  saol çevirilerin dewamını bekliyoruzz....Hayrettin Hoca bilir ne yapacağınıı...Bu arada gurbetçi bir kaleci deneniyormuşş...bilgisi olan war mı bu konudaa...??

sadece55

Hayrettin hocayla internette mesajlaştım hoca takımdan çok umutlu biz taraftarlarada selamlarını iletti...yabancı hakkımız 2 olduğu için sanırım kaleci kesin kalcak diğer 2 oyuncudan birisi kalacak beğenilme durumuna göre bence orta saha olan kalmalı çünkü takımdaki eksik orta sahada...defans ve forvet iyi kötü ligi götürecek seviyede ama bize genede bir 1.lig golcüsü daha önce burda oynamış tecrübeli ve çift haneli sayılara ulaşmış bir golcü gerekir diye düşünüyorum

AntZ

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 09 August 2008, 20:52:29
Bu arada gurbetçi bir kaleci deneniyormuşş...bilgisi olan war mı bu konudaa...??

Ferhat vardı ama gönderildi yeni varsa bilmiyorum

oguz_5528

yok abi ferhat deil cengizmiş ismi şimdii baktımm..son maçta 2 gol yemiş..:(