2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsun155 - 09 August 2008, 11:16:29
kaynak???

ya ne kaynağı doğru diyorum size yarın veya bugün kampa gelir

Sadece Samsunspor

seckin55

İnşallah dogrudur.ozledik zenci kalecileri be...neydi ali uyanıkın ilk geldigi sene...kurba gibi atlıodu her topa.

veis

tugberk den daha saglam kaynak bulunmaz diyor ve bu kaleci inşallah iyidir diyorum.artık şu diger yabancıyıda alsakda biran önce önümüze baksak.

Tribün_ali

Arkadaşlar bana yapılan transferleri yazarmısınız asker adamız takip edemiyorum gazate bile okuyamıyorum 10 günde bir çarşı oluyor yzarsanız sevinirim

kaan

çağatay burhan volkan kaleye eray ordudan gokhan kolomoç

Tribün_ali

forzasirinler

KALECİ MANDAN'DA KAMPTA
Samsunspor aradığı kaleciyi sonunda buldu. Kırmızı-Beyazlı yönetim Fransa'da oynayan..
09 Ağustos 2008 Cumartesi 12:38
Samsunspor aradığı kaleciyi sonunda buldu. Kırmızı-Beyazlı yönetim Fransa'da oynayan 20 yaşındaki Ganalı milli kaleci Parfarit Mandanda ile her konuda anlaştı. Genç milli olan Mandanda bugün Davraz kampına katılacak ve Samsun'da sözleşme imzalanacak

Sadece Samsunspor

09 August 2008, 13:06:21 #1118 Son düzenlenme: 09 August 2008, 13:10:01 tuqberk
ben demiştim

eLLis

Vikide 1989 doğumlu tam 20 de değil tecrübesi yok bunun iyi birşey olsaydı diğer takımlar kapardı bunu bence hayırlısı güvenmekten başka çare yok.

Sadece Samsunspor

09 August 2008, 13:10:39 #1120 Son düzenlenme: 09 August 2008, 13:16:10 tuqberk
AlıntıKALECİ MANDANDA KAMPTA

09 Ağustos 2008 Cumartesi 12:38

Samsunspor aradığı kaleciyi sonunda buldu. Kırmızı-Beyazlı yönetim Fransa'da oynayan 20 yaşındaki Ganalı milli kaleci Parfarit Mandanda ile her konuda anlaştı. Genç milli olan Mandanda bugün Davraz kampına katılacak ve Samsun'da sözleşme imzalanacak

kendisi bordeaux'un b takımda oynuyormuş.

Alıntı yapılan: tuqberk - 09 August 2008, 10:57:06
veeee bombaaaaa yine bendennnnnn

samsunsporumuz ganalı kaleci parfarit amanda ile anlşatı 2 gün içinde kampa katılıyorrrrrrr

isimde yanlışlıklar olabilir

ben demiştim ;)

maviay55

abicim daha ne istion bölelerini gençken kapacaksın patlamaya hazır bi bomba misali.. hayırlı olsun bnce güzel transfer ooooo mandandaa oleeyyy  :P

**KaR6**

Alıntı yapılan: eLLis - 09 August 2008, 13:09:30
Vikide 1989 doğumlu tam 20 de değil tecrübesi yok bunun iyi birşey olsaydı diğer takımlar kapardı bunu bence hayırlısı güvenmekten başka çare yok.

hey allahım yaaa :) 20 yasında tecrubeli adamı nerden bulacaz :) almışlar işte, biraz mutlu olun gozunuz olayım, dağılsın bu kara bulutlar, kotu gideceği varsa zaten gider ama pozitif düşünün biraz, lutfen..

Recep

inşallah hayırlısı olur
transfer yapmayı özlemiştik

Sadece Samsunspor

halk gazetesi foto koymuş ama bu onun fotosu değil bu steve mandanda ya benziyor bizim aldığımz bordeaux b takımında oynayan kaleci parfait mandanda bu kadar kalıblı değil ama olsun - süper transfer bide orta sahaya yattara gibi bindirmeler yapan bi ganalı aldık mı bu iş tamamdır