2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

pitbul055

06 August 2008, 12:13:39 #1020 Son düzenlenme: 06 August 2008, 12:19:21 pitbul055
veysel her yerde oynuyormuş.demek daha adama ihtiyaç kalmadı :P vay be ne topcu almışızz

**KaR6**

son aldıgım duyumlara göre veysel oyundan cıkıncada tribunlere çıkıp amigoluk yapıyomus.. hatta yarı olunca da cekirdek satıyomus.. vay bee, nası adam kandırıyolar hee.. ben demiştim demek istemiyorum ama su guzel olabilecek sezonu bu hocayla yazık edeceğiz gibime geliyor..

ayrıca samsuni abimin bi kaç mesaj önceki değerlendirmesini herkesin dikkatle okumasını tavsiye ediyorum.. ben de yazmıstım aynı seyleri ama pek dikkate alan olmadı.. o topcu versin bu topcu versin sadri şener söz verdi demekle olmuyor bu iş.. sadrişener kendi topcusunu kendi takımının pilot takımında bile oynatamıyor şu anda, nası desin ki git Samsun'a diye? onların aldıgı paraları biz veremeyiz, gelecek olanlarda para almadan oynamaz, dikkat çekiyorum tekrar..

oguz_5528

trabzonda kadro çok şişik illaki gönderecekler oyuncuları bir yere kiralıkk..

pitbul055

veis

onların aldıgı paraları biz veremeyiz, gelecek olanlarda para almadan oynamaz, dikkat çekiyorum tekrar..

geçen sene olcan fb den karşıyakaya 1 senelik 125 ytl ye kiralandı.

körfez55

şuan için konuşamk erken ama hoca konusunda ben yanlış tercih yapıldığını düşünüyorum...biraz pollyanacılık yapıo hoca.

**KaR6**

veis

hepsi dahil zaten 125 ytl sevgili kar6.yani benim anlatmak istedigim tamam paramız yok ama ucuz yollu bi kiralık adam bulmak lazım.mesela ertugrul saglam normalde can erdem için 200 istiyorsa bize 100 e versin.ama kimse ertugrulla irtibata geçmediyse ve ertugrulda samsunsporla ilgilenip neler yapıyorlar diye sormuyorsa ben yorum yapmim agır olur.

**KaR6**

o nası bi iş abi? fenerbahcenin topcusu yıllık 125 i nası kabul ediyo? bizim ramazan bile ondan fazla almıştır geçen sene ;D ben de alınmasını istiyorum ama dediğim gibi uçmanın bi anlamı yok.. erdinç bize 125 e oynamaz mesela 1.125 e anca oynar, onu anlatmaya çalışıyorum..

berkayinho16

bence galatasaraydan özgürcan ve uğur demirok düşünülebilir

veis

tamam istedigi 250 ise başkanlar anlaşır ve rakam aşagı çekilir onu diyorum.ayrıca olcan konusunda süper bi çocuk ve artık antepde ve satıldı antepe bonservisiyle ama çok bi paraya gitdigini sanmıyorum.suat kaya antepe gs den o çocukları dehşet rakamlara almadı eminim.antepin eti ne budu ne.ama arada ertugrul saglamlar veya başka kişiler varsa sorun olmaz.çünkü şuan bırak ilk 6 yı bu takım küme de kalıcak kapasitede degil.

**KaR6**

haklısın abi o konuda ama bi araştıralım bakalım kim 250 ye bizi super lige çıkartır.. can erdem gelir bizde oynar mı.. ya da bi başkası bişe bilmeden konusmak boş olur şimdi ;D

veis

sevgili kar6 sakat çagtay veya bal yapmayan burhan veya eray da parayla geiyor işte ben buraya takıldım zaten paramız yok ve bol keseden saçma transferler peşindeyiz.hoca tanıyor diye bu adamlar alınıyor ama ben bi olumlu hareket göremiyorum.antep belediyeden oyuncu alıyoruz bizimle aynı grupda olan bi takım oyuncusunu niye elden çıkartır sormak lazım.

berusa55

AlıntıVEYSEL AKSU SAMSUNSPOR'DA

Samsunspor'un G.Antep Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği Veysel Aksu, dün Davras kampına katıldı. Tecrübeli futbolcu Samsunspor'un büyük bir camia olduğunu söyledi

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlik ve gizlilikle sürdüren Samsunspor son olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un sağ kanat oyuncusu Veysel Aksu ile anlaştı. Başarılı futbolcu ile uzun zamandır devam eden görüşmeler olumlu sonuç verince, Veysel, dün Isparta Davraz kampına katıldı. Ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıkan Veysel, "Samsunspor gibi büyük bir camiada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kırmızı- Beyazlı formaya faydalı olabilmek için elimden geleni yapacağım" diye konuştu. Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ ise, "Veysel önemli bir oyuncu. Benim jokerim olacak. Her mevkiide oynayabilen bu oyuncumdan çok şey bekliyorum" dedi.

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11585

sunbeam

06 August 2008, 13:49:20 #1034 Son düzenlenme: 06 August 2008, 13:57:30 sunbeam
Su anki kadromuz http://member.transfermarkt.de/de/verein/152/samsunspor/kader/transferdaten.html

Aralarinda durumu belirsiz olan veya gecen sene kiralik olup simdi geri dönen ve büyük ihtimla yine gönderilecek oyuncularda var.

Ideal 11 söylemi olur ozaman?

Eray Birnican
Veysel Aksu
Gökhan Kolomoc
Kenan Yelek
Can Ulun
Cagatay Tekin
Zafer Sakar
Marciel
Sercan Temizyürek
Serkan Aykut
Burhan Coskun

Ilk 6 icin biraz yetersiz gözüküyor. Bana göre daha kaliteli kaleci, bir sag bek, oyun kurucu ve birde golcü lazim. Ama Veysel heryerde oynadigina göre galiba fazla umutlanmaya gerek yok. ::)