2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

oguz_5528

gü$el oldu gü$el..Hoca İlk Röportajında 2 tane demişti 2.sinide bekliyoruzz.;)

oguz_5528

Alıntı yapılan: tuqberk - 04 August 2008, 09:40:30
bakaın ben size 1-2 hafta önce yazmıştım ganalı olsun diye:
  ;D
sadece ganalılar mı simsiyah oluyor:)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 04 August 2008, 09:41:58
sadece ganalılar mı simsiyah oluyor:)

hayır yani o an ganalı diye geçti aklımdan öyle yazmıştım harbi ganalı çıktı ;D

veis

orta sahaya bi tane oyun kurucu ve forvetede güzel bir golcü yabancı alırsak bu ligde adımızdan çok söz etdiririz.

oguz_5528

Alıntı yapılan: veis - 04 August 2008, 09:43:32
orta sahaya bi tane oyun kurucu ve forvetede güzel bir golcü yabancı alırsak bu ligde adımızdan çok söz etdiririz.
yönetim forvet transfer eder mi bilemem ama orta sahaya dediğin gibi oyun kurucu hızlı oynayan adam lazım...

veis

forvetde alınmalı çünkü
serkan müzmin sakat ve ona tam olarak güvenemiyoruz
burhanı eskiden beri tanıyoruz ve ortalama sezonda 5 gol atıyor oda bize yetmez
turgut desen çocuk daha genç

harbisamsunsporlu5517

Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdürüyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki antrenman yaptıklarını belirten Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Kaleci Eray'ın takımın kadrosuna katıldığını belirten Gümüşdağ, "Eray'dan oldukça memnunum. Ama bizim bir kaleciye daha ihtiyacımız var. İyi bir kaleci arayışımız devam ediyor, tercihimiz ise geçen sene oynamış ve hazır bir kaleci almak. Görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer yapmış olmak için transfer yapmıyoruz. En iyisini alacağız, süremiz var, bir an önce alırsak iyi olur ama panik yapıp da herhangi bir kaleci almak da istemiyoruz" dedi.

oguz_5528

dertlerde bitmiyorki krdeşim kaleci mi alacaz orta saha mı???Bi Transfer haberi alsakda rahatlasak..

oguz_5528

karşıyaka ile bir maç daha yapcz..ayrca karşıyka kurabileceği en iyi kadroyu kurmuş bize http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080804/davrazda_mutlu_son.html

veis

eski celili kazanırsak celil bu takımda oynar ama çene muhabbetinden vazgeçip az da kendini samsunspora vericek.ozaman soldaki sorun kalkar hatta bana kalsa oyun kuruculuk görevinide gayet başarılı yapar.ama dedigim gici sadece futbol düşünmesi gerekiyor.

mehmet yılmaz

Bulgaristan Ümit milli takımının 21 yaşındaki kalecisi Vladislav Stoianov teklif edilmiş teknik heyete. Referansları çok iyi çocuğun ama karar hocaların tabii.

Bunun dışında A.Güçlü Zafer'in ismi de geçiyor.

veis

Alıntı yapılan: samsuni - 04 August 2008, 12:21:03
Bulgaristan Ümit milli takımının 21 yaşındaki kalecisi Vladislav Stoianov teklif edilmiş teknik heyete. Referansları çok iyi çocuğun ama karar hocaların tabii.

Bunun dışında A.Güçlü Zafer'in ismi de geçiyor.

ZAFER bulunmaz kaftan olur bu takıma.milli bir kaleci.

maviay55

oo zafer çok ii olur takımımıza bi çok kez canlı bizzat izledim a.gücü maçında..transfer gerçekleşir inş.

veis

bide bulgar ümit miili kaleci inşallah referans olsun diye maksiçe sormaz samsunsporu yoksa maksiçin neler diyecegini tahmin ediyorum :P

Sercan

yha latifin golünü izledimde gerçekten 2. alınacak adam ona pas atan oyuncu olursa çok iyi zaten oyun kurucu heralde...