2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

**KaR6**

03 August 2008, 18:42:56 #930 Son düzenlenme: 03 August 2008, 23:19:48 **KaR6**
abi bu ne yaa :) bu adamda hiç bizi çoşturcak tip yok ki :) hem forvete ihtiyacımız da yok, orta sahaya daha karizmatik bi adam alsak daha iyi değilmiydi :) adı latif se gol kaçırdıkca küstüüüm küstüüm diye bağırırız heralde ;D

eLLis

03 August 2008, 19:25:47 #931 Son düzenlenme: 03 August 2008, 19:29:21 eLLis
http://www.ztunnel.com/index.php/1010110A/9e1c439e6b39092a27a756fd127f0e13aa050892cffecfadcf0eb2c5ac894699e5a555e762b72e2417580

Latifin golü var youtube da bir tane yukardaki linke tıklarsanız izlersiniz olmadı latif salifu yazıp aratın formalar kırmızı beyaz Samsunspor maçı olarak düşündüm baya heyecan yaptım :)
Latife pası veren adamıda beğendim latifle onuda alsalar arkadaşlık yapar :)

http://www.kickoffghana.com/static/news/article.php?id=1770

Bu sitede latif hakkında yorum buldum ingilizcesi olan varsa çevirirse çok makbule geçer :)

Latif 19 gol atmış iyi güzel ama bizim ligde ne yapar acaba

MeL_55

latifın golu okadar güzel degıl ama o pası veren oyuncu benımde hosuma gıttı.. ıkısı alınsın nekadar ısterlerkı adamlar ?? gana almanya deıl :)

oguz_5528

Latifff burayaa Latif burayaa Latif Burayaa latifff burayaaaa......Bu çocukta ışık varrr görüyorumm 5 sene sonra Barcelona da......Bide bu kampta denenen metekan aynı geçen sene bizdeki Kemale benziyrr kardeşler mi acaba??

jean

insllah bu zenciyi aliriz takima renk katar musluman diye yazilmis o kismi onemsiz kulla allah arasinda iyi oynasinda istere ataist olsun

**KaR6**

AlıntıLatif Salifu (Liberty Professionals)
We picked him up straight out of school and despite missing the season with injuries he scored 19 goals. This was his first season but there is no striker in the league who can take on defenders and mesmerize them the way Latif does. He will certainly go far.

anlatan adam sanırım hocaları oyuncularını tanıtmış ve şöyle demiş.. (yanlış çevirirsem kusura bakmayın ;D )

onu okuldan aldık ancak şanssız sakatlıkalarla sezonun buyuk kısmını kaçırmasına rağmen 19 gol attı.. bu onun ilk sezonu olmasına rağmen ondan baska defanslara ustunluk kuran ve onları buyuleyen baska bir santrafor yok.. o kesinlikle kariyerinde ilerleyecek..

Amsterdamli

Liberty Professionals takiminin hocasi ligin kendine gore en iyi onbirini secmis. Ancak bu 19 gol bu sezon atilan gol degil, alt yapiya girdigi sezon attigi gol sayisi olmasi lagzim. Ligde altin karmadaki diger golcu Eric Bekoe 17 gol ile gol krali olmus.

**KaR6**

abi önemli olan bizde atıp atamayacağı.. orayla bizim 1.lig bir olmaz ki.. bakalım, aldıkta tartışıyoruz :)

Amsterdamli

Kendisi hakkinda baya olumlu seyler okudum. 18 yasinda olmasi ve A milli takimin kampina cagrilmasi baya bir basari. Artik bizde atar mi atamaz mi orasi belli olmaz. Kafa ile fazla gol atmayacagi kesinde :)

Kendisinin bir roportaji var onu Turkceye cevirip yayinlarim simdi.

eLLis

03 August 2008, 22:29:53 #939 Son düzenlenme: 03 August 2008, 22:36:53 eLLis
Teşekkürler kar6 adam bir deve geliyor hocanın dediği doğru yani :D
Buna gol pasını verenide alalım biz yaa adamı görmedinimizmi bizim latife dokunmak kalmış ;D

oguz_5528

Latif Salifu:''Samsunspor dünyaca ünlü bir klup taraftar sitesine girdim taraftarları bni büyüledi gelecem ve Malatyalılara 5-6 tane sallayacamm'' :) :) :)

Amsterdamli

Liberty Professionals takiminin saygin altyapisindan cikan en son oyuncu Latif Salifu kulubun yetistirdigi en iyi oyuncu olma yolunda ilerleyebilirim diyor.

17 yasindaki oyuncu gecen Pazar hat trick yaparak takiminin Real Sportive takimini 3-1 yenmesini sagladi ve ligdeki 3.lugunu korudu. Hat trick ile beraber bu sezon 3 macta 4 gole ulasan Salifu gollerin devam edecegine soz verdi.

"Sabir ile sirami bekledim ve o gun geldiginde bu sansi harcamayacaktim. Hat trick yaptigim icin cok sevincliyim ancak bu takimim icin 3. macim ve hedefim oncelikle ilk onbirde kalici olmak"

Salifu sezon ortasinda Udineseye transfer olan Kwadwo Asamoahin yerini doldurmak icin alt yapidan A takima yukseldi. Libertynin hocasi Jones Attuquayefio Salifunun yaptigi iyi baslangicin onun ilk onbirde oynayacaginin garantisi olmadigini soyluyor.

Liberty Gana futboluna kazandirdigi futbolcular ile bu ligin tartismasiz yildiz fabrikasi. Michael Essien, Sulley Muntari, John Paintsil ve bir cogu bu takimda yildizlastilar.

Salifu bu oyuncularin yolundan ilerlemek ve adini duyurmak istiyor.

"Ben bu oyuncularin bazilarindan daha basarili olacagima inaniyorum. Kendime guvenim ust duzeyde cunku Liberty altyapisi bu egitimi bize sagliyor.

Burada oldugun zaman bu gruba dahil olmaktan mutluluk duyuyorsun cunku burada cok sey ogreniyorsun. Israrla pas atarak oynamayi ogreniyorsun, sabirli olmayi ogreniyorsun ve ulkenin en iyi genc oyunculardan bazilari ile beraber oynuyorsun.

**KaR6**

umarım gelir madem bu kadar iyi ama burhan serkan aykut turgut hakan akman ve latif, biraz luks değil mi ???

veis

aynı isimli bir oyuncuda gs getirmişdi ve geri göndermişlerdi diye hatırlıyorum umarım elimizde kalmaz.

Sadece Samsunspor

bakaın ben size 1-2 hafta önce yazmıştım ganalı olsun diye:

Alıntıoffff ganalı olsa simsiyah olsa golleri bassa samsun coşsa
;D