2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

bize bir kaleci yeterli olmayacaktır keske ercumentte geri gelseydı ıyı olurdu harun avgının transferi gerceklesırse bıle yedek kalecı olarak mustafa yeterlı olmayacaktır neyse hayırlı dıyelım

körfez55

zaten istesenizde ercüment gelmicek çünkü o genclerbirliği kalecisi ve süper ligde oynayacak...ercümentten iyi kaleci alacağımızı sanmıyorum.uyum sorunu yaşamaması açısından şehre alışkın oldugunu söyledim...yedek kalecimiz mustafa olcak bu arada ercümentin yedek kaleci bile olamayacağı takımda.alınacak kaleci sakatlandığında görcez bakalım ercü yedek kaleci bile olamıyomu?

Cagdas Ünver

SAMSUNSPOR BÜYÜK BİR CAMİA

30 Temmuz 2008 Çarşamba 12:26
Samsunspor'un Orduspor'dan renklerine bağladığı Gökhan Kolomoç, hedefi olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi

HEDEFE ULAŞACAĞIZ
Kırmızı-Beyazlı ekiple dün ilk idmanına çıkan Gökhan Kolomoç, "Hedefi olan bir takıma geldiğim için mutluyum. İlk 2'ye girerek Süper Lige çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak bir yönetim, teknik heyet ve kadromuz var. Bunu da başaracağımızdan şüphem yok. Lige güzel başlayarak sonunu getirmek istiyoruz. İlk hedefim takımın parçası olmak istiyorum" dedi.

GÜMÜŞDAĞ GÜVENİYOR
Her oynadığım maçta takımıma faydalı olmak istediğini dile getiren Kolomoç, "Bunu başaracağıma inanıyorum. Taraftarlarımız bu yıl çok farklı bir Samsunspor izleyecekler. Bende buna katkı sağlamak istiyorum" diye konuştu.Gökhan'ın mücadeleci bir futbolcu olduğunu dile getiren Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ ise kendisinin takıma katkı sağlayacağını söyledi.

körfez55

gnc bengülü

kalecı sorunu harunla olcak ıs degıl ama hayırlısı olsun diyarbakırda nasıl kalecılık yaptıgını ızleyenler gormustur tolga veye onur super olur

KocumVolkan

hedefsiz bi sezon geçirecegimiz belli , küme düşmemeyi garantileyip geçen seneki gibi paf takımıyla çıkarız maçlara... transferlere yazık olacak  oysa gökhan kolomaç çakatay tekin bunlar elimizdeyken hedef belirlemenin tam sırasıydı acıkcası keşke 1 yıl sonra borçlar felan bittikten sonra gelselerdi diyorum içten içe ... umarım bizim takım bi süpriz yapar güzel bir sezon geçiririz

harbisamsunsporlu5517

kuzey 55 ben mustafanın yedek kalecı olarak yeterlı olamayacagını soyluyorum   ercument yoksa asta oynar yedektede oturur

Sadece Samsunspor

AlıntıEray Birniçan Samsunspor'da

Konyaspor genç kalecilerinden Eray Birniçan'ı Samsunspor'a kiraladı. 2005-2006 sezonunda İstanbul Yıldırım Bosnaspor'dan transfer edilem kaleci Eray Birniçan, Bank Asya 1.Lig takımlarından Samsunspor'a 2008-2009 sezonu sonuna kadar kiralık olarak verildi.

Antalya'dan selamlar kaleciyi aldık yine haberi benden aldınız :D

veis

umarım hayal kırıklıgı olmaz çünkü genç bir kaleci ve bizde mustafa varken ona gerek yokdu bence ama olsun muhakkak bi bilinen vardır.

KocumVolkan

Erayın bir kaç maçını izlemiştim iyi kaleci yetenekli  ilk 11 de oynarsa pek başarılı olamaz ama iyi bir yedek olur  keşke bonservisini alsaydık... bu arada beyler şu afrikalılar ne oldu ya ?

maviay55

hayırlı olsun..umarım karizması qibi kaleciliği de iidir  :P

sirin_polis25

bu bobuku ben izledim daha yıldırımdayken ve cok ii bi yetenek bence ercüden iidir

**KaR6**

allah allah, al sana bi surpriz yumurta daha.. ne çıkacagı belli değil içinden.. ya patlicak ya tutacak.. ne gunlere kaldık.. hayırlısı olsun diyorum yine.. sakıp hocaya benzedim iyice..

HaSaNCaN

aldığımız ilk kiralık oyuncu yanılmıyorsam. Gelecek vaadeden ümit milli takıda oynamış şuan için iyi bir yedek kaleci 1-2 yıl Samsunda tutarsak önümüzdeki yıllarda kalemizi teslim alabilir.

Baþkent_55

genç dinamik bi takım oluşurduk gibi eğer ki başarıyı abileri gençlerden çok daha fazla isterseler bu iş olur haydi hayırlısı