2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

sunbeam

Bende Ercüment'ten yanayim. Tolga avrupa sampiyonasi kadrosuna girdi ama bence ondan fazla hak eden kalecilerde vardi. 2. Lig icin yine iyi kalecidir ama zaten üstteki arkadasin dedigi gibi onu verene kadar Onur'u verirler onuda kiralik. Öyle yapana kadar Ercüment gelsin. Yetenekli kaleci. Hatalarida oldu ama 2. Lig icin yeterde artar bile.

KocumVolkan

benim için içlerinden hangisi gelirse gelsin farketmez yeterki gelsin  :)

oguz_5528

tolganın çok ii bir kaleci olduğuna inanmıyorum trabzondan zoraki bir adam seçecekti fatih terim öyle soktu kadroya,onur ya da ercü derim ikiside gelsin:)

bodensee55

29 July 2008, 22:43:01 #798 Son düzenlenme: 30 July 2008, 01:23:19 Amsterdamli
ercüment dandik kaleci .ne cabuk unutdunuz cok mac yakti bizi....kilit kaleci lazim bize...ligde söyle 4 mac kurtaran ceviren..yoksa haybeye..irmak sporun kalecisinidi ekoysam ercüment kadar iyidir..tolga süper olur.....

su yoruma bak: "sehire ve takima aliskin"....demek ki sehire ve kaleciye aliskin olmasi yandik demek....bu isin sehirle takina aliskinlikla ne alakasi var...kaleci zaten yanliz adamdir..oyunu kurabile yeteni sifir ercümentin..libero gibi oynayamaz...ancak...pen. yapdirir....

hey yavrum hey....bu kadar kolay mi

oguz_5528

orhan abi ercü son maçlara doğru iiydi es es maçında taraftarı büyüledi,sn gel be abiii kararından dön artık:)

Tiryakiler55

yeni transferlerimiz hayırlı uğurlu olsun.. bu gökhan iyi bi transfer gibi geliyo bana... ama volkanı idmanda gördüm hiç futbolcu tipi yoktu yani herifte.. hayırlısı artık

veis

BURHAN FİZİK OLARAK ÇOK İYİ AMA BİZDEN GİTDİKDEN SONRA ERCİYESDEDE BAŞARILI OLAMADI.inşallah güzel form tutar ve atamadıgı gollerini artık sıralar.volkan süperlig maçlarında oynamış bir oyuncu ama oda uzun süre sakatlıklarla boguştu.

55erhan55

bende bodense arkadaşa katılıyorum ercüment bizim yedek kalecimiz bile olamaz geçen sene bizi iki bilemediniz üç maç kurtardı ama 20 maç yakıt geçen sene yediği goller amerikaya yol olur ercümente iyi kaleci diyenlere sadece gülüyorum bizim savunmamız geçen sene iyi oyunculardan kuruluydu ama ligin en çok gol yiyen takımıyız ve siz hala ercüment gelsin diyonuz ben buna bir anlam veremiyorum nasılki ramazan saldan futbolcu olmassa ercümenttende kaleci olmaz bu gün gibi aşikardır tartışmaya bile gerek yok

nomak55

ramazan deyince aklıma ramazan kurşunlu geldi jimnastikçilerin eski kalecisiydi ne oldu acaba bir de bir aralar sivastan harun avgın vardı oda olabilir bence daha once gündemimize de gelmişti hiç olmadı maksiçi çağırsınlar o oynasın yaw

Shane_Falco

Bilmiyorum 2. ligdeyiz şuan maksiç in bizde oynama gibi bi durum olabilirmi federasyon açısından sorun çıkarmı bilemem ama dönmesini çok isterim adamın kıymetini bilemedik satıcı kerem e tercih ettik adamı ya akla bak

ss

feridun sungur denızlıspora ımza atmıs dun aksam kendısınden ogrendım...

jean

ercumente gerek yok ne yapacagi belli olmuyor sureklilik lazim bize ozden deniliyoru ne oldu acaba

berusa55

AlıntıErcüment Kafkasyalı'dan umudu kesen Kırmızı-Beyazlılar, Diyarbakırspor'da forma giyen kaleci Harun ile temaslara başladı. Yapılan ilk görüşmeler olumlu geçerken aradaki ufak pürüzler giderilmeye çalışılıyor

YENİ İSİM BELİRLENDİ
Hacettepespor'dan kaleci Ercüment Kafkasyalı'dan umudu kesen Samsunspor, başka arayışlara girdi. Kırmızı-Beyazlı ekip, geçen sezon devre arasında transfer etmek istediği ancak lisans çıkaramadığı kaleci Harun ile temasa geçti. Yapılan ilk görüşmelerden olumlu sonuç alınması Samsunspor teknik heyetini biraz olsun rahatlattı. Kırmızı-Beyazlı yönetim, fiyat konusunda kaleci Harun ile ortak bir noktada anlaşmak için çeşitli yollar arıyor.

FİYAT KONUSU SORUN
Diyarbakırspor forması giyen genç file bekçisinin Samsunspor'un teklifine sıcak baktığı ve Kırmızı-Beyazlı ekipte seve seve oynayabileceğini söyledi. Kaleci transferinin bugün ya da yarın mutlaka sonlandırmayı hedefleyen Kırmızı-Beyazlı ekibin, genç Harun'un yanı sıra bir isimle daha temas halinde olduğu ifade edildi. Samsunspor yönetim kurulu, kaleci transferini bitirdikten sonra diğer sorunları masaya yatıracak. Şimdi tüm gözler kaleci transferinde.

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=9127

nomak55

ohhh be harun bize iyi bir ilaç olur bence tam isabet kale açısından geçen sene alacaktık olmadı kısmet bugüne inş. bunun haricinde bi stoper daha şart bize o kesin sonra da alabilirsek bir de oyun kurucu orta sahaya

veis

geçen senede almak için epey ugraşmış hatta yanılmıyorsam samsuna kadarda getirmişdik ama buseneye kısmetmiş.umarım pürüz çıkmaz ve kaleci sorunumuzuda halletmiş oluruz böylece.