2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

celebi

celillin bu takıma artık iyi bir şekilde ağabeylik yapması gerekir

oguz_5528

Başkanımız kaleci transfer edip kapatacaz dedi;ama bnce kapatılmamalı kaleci haricinde 2 tane daha transfer yapılmalı.

veis

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 29 July 2008, 10:17:21
Başkanımız kaleci transfer edip kapatacaz dedi;ama bnce kapatılmamalı kaleci haricinde 2 tane daha transfer yapılmalı.

bu takıma kaleci haricinde 4 veya 5 transfer gerekli hedef dogrultusunda ama sanırım busene hedef ligde orta sıralar seneye yukarılar olabilir.

seckin55

hedef lig de kalmak mı? nıye bu kadar para harcanıyo ozman.daha nerde buluncak 1000 altın adam ve gelen dıger 2 trilyon para.

HaSaNCaN

arkaşım bu 30 milyon borc nolcak Yönetimin ilk işi bu borcu kapatmak. Bu yıl ligde kalırız borclarda biter. bakarsın ilk yarıyı takım iyi bi yerde kapatır devre arasında transferlerle ligden çıkarız. ama olmadı seneye amaç Süper lige çıkmaktır.

harbisamsunsporlu5517

borcumuzu tamamen ödememiz için klubumuzun surekli gelırı olmalı tasıma suyla nereye kadar isterse 10 yıl çıkmayalım super lige bu borc yıne bıtmez acılen samsunsporumuza gelır elde edecegı projeler uretılmeli

veis

şuan hep yazıyoruz ama net olarak nereye nekadar borcumuz var nekadarı öncelikli ödenmesi gereken borç bunları bilmiyoruz o anlamda yorumlarımız anlamsız kalıyor.bi açıklamalı bilgi lazm ki hedef belli olsun.

OrduluGencliq

Gökhan kolomoç size hayırlı olsun çok kral bi adam aldınız bizde kaptan olacak adamdı yönetimimiz harcadı bu adamı geçen sene de suat kaya yaptı aynısını ne kadar aradık geçen sene kolomoç u defansta her maç gol yedik her maç. defansı derleyip toplayan bi adam yoktu devre arasında kolomç tekrar gelince bi seri yakaladık tmm belki çoğu beraberlik serisiydi ama son 2 haftaya kadar rakibimizin 4 puan önünde play off un içindeydik. içiniz rahat olsun geçrekten çok iyi bi defans aldınız yanına da bir tecrübeli adam alın sizin için iyi olur

seckin55

celil gundemde yokmuş.başkan kamptan sonra goruşcekmış ama ne goruşcek daha anlamadım.kampa gitmeyen topcuyla mı anlaşılcak.celile ihtiyacımız var.takıma katılmalı bir an önce.celil de artık işine bakmalı.kapasın şu boş ağzını..

tanju55

celıle zaten katar bakü ve adana demırspordan teklıfler varmıs ama en cıddı teklıfı bakü sunmus

veis

aslanlar gibi top oynuyor esasınsa ama aklı başka yerlerde olunca bakülerde bulur kendisini.aslında çıkıp özür dilese ben samsunluyum samsunsporluyum kampa geldim dese kimse git demez ona ama o halen bakü ceyhan boru hattında iş arıyor.

Tribün_ali

birir bana yapılan transfer yapılanların isimlerini yazarmı hangi takımdan geldigini ben birazdan cıkacam fazla vaktim yok

veis

29 July 2008, 13:52:28 #777 Son düzenlenme: 29 July 2008, 13:53:59 berusa55
volkan çekiç konyadan
burhan eski topçumuz erciyesden
zafer şakar gs kiralık
çagatay g.oftaşdan

oguz_5528

Alıntı yapılan: seckin55 - 29 July 2008, 12:57:31
celil gundemde yokmuş.başkan kamptan sonra goruşcekmış ama ne goruşcek daha anlamadım.kampa gitmeyen topcuyla mı anlaşılcak.celile ihtiyacımız var.takıma katılmalı bir an önce.celil de artık işine bakmalı.kapasın şu boş ağzını..
harbi başkan ne konuşcak kamptan sonra celille ödeyin borcunu dönsün geri..

veis

ya aslında celil kalksa beni affedin ben samsunsporun askeriyim dese taraftarda onun için kampanya başlatır ama celildede böyle bi hareket yok sanırım herkes halinden memnun.