2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

furkan88

serbest olduğunu zannetmiyom ama bence istersek alınabilir.eskişehir süper ligde illa oraya başka transferler yapmışlardır.

nomak55

gökhan kolomoç olailir tecrübelide mantıklı birde orta sahaya şu eskişehirde serdar var uzun saçlı soy ismini bilmiyorum gbb de de kaptanlık yapıyordu harika bir adam tam bizlik ama verirlermi verseler bile Turkcell super ligi bırakıp bize gelirmi ben onun hayranıyım...Stoperede fb deki can olsa süper bir iş olur zaten iki senedir oynatmıyorlar. yada kayseri kamberi yollamış onu alsak oda cuk otururu stopere o adam bizi kesinlikle düzlüğe çıkarır Gokhan kolomoçla birlikte

sirin_polis25

oguz_5528

giresunun sözleşme yenileyemediği levent demiray ve orduspor dan gökhan kolomaç'ı alırsak defans sorununu çözmüş oluruz..

oguz_5528

ayrıca celil'in haberini de okudum bnce adam haksızlık yapılıyor ömür ejdere fatih aytekin'e para verdiyse turgut tüfenk celil'e 2 katını vermesi lazımm celil yoksa iii futbolda yok bu sne kesin geldi dediğimiz adamlarda pürüz çıkıyorr..celil kesin geri dönmelii...

veis

işte düşünülmesi gerek konuda bu koskoca samsun halkının büyük iş adamlarından birisi çıkıp tüm oyuncuların parasını veriyor ve celile vermiyor niyee

oguz_5528

kaan krdeşim sana katılmıyorum celil topu alınca taraftar ayağa kalkıyorr,celilsiz samsunsporu gördük bu sene..celil gibi adam zor gelir.. celil bu sene de kalmalıı diorumm...

oguz_5528

veis krdeşim celil samsunspor için herşeyi yapıor şimdi sıra yönetimde celil'in parasını vermeleri lazımm resmenn kul hakkına giriorrr.

harbisamsunsporlu5517

28 July 2008, 15:35:23 #728 Son düzenlenme: 28 July 2008, 15:37:41 harbisamsunsporlu5517
celilin hakkı verilsin gıdeceksede oyle gonderılsın iyi veya kötu samsunsporumuza çok emegı gecti hakkını yemek dogru olmaz

KocumVolkan

ya bırakın şimdi celili felan da yokmu transfer dedikoduları ? erkanın yerine mecbur birini alcagız ve stoper boşluguda var süre kısalıyor....

veis

oguz 5528 kardeşim celilin futbolculugunu asla tartışmam bile kalması herzaman istegimdir kim istemez celili.ama bi düşün hangi yönetimle anlaşmış celil sagır.hangi sezon kadro dışı kalmadan ligi bitirmiş ve hangi sezon herkes kampdayken kendiside varmış.bak kendi demiş sezgin gümüşü yiyin demiş başgöl oda yemek için işler yapmış.yakışırmı samsunsporlu bi kaptana futbolcuya bunlar yakışıksız hareketler.buyüzden celili artık istemiyorum.

adige73

Alıntı yapılan: veis - 28 July 2008, 15:40:17
oguz 5528 kardeşim celilin futbolculugunu asla tartışmam bile kalması herzaman istegimdir kim istemez celili.ama bi düşün hangi yönetimle anlaşmış celil sagır.hangi sezon kadro dışı kalmadan ligi bitirmiş ve hangi sezon herkes kampdayken kendiside varmış.bak kendi demiş sezgin gümüşü yiyin demiş başgöl oda yemek için işler yapmış.yakışırmı samsunsporlu bi kaptana futbolcuya bunlar yakışıksız hareketler.buyüzden celili artık istemiyorum.

Aynen ben buna serkanı da eklemek isterim

seckin55

Samsunspor şerefli bir kluptur. bu mevzuları ismail başkan duydugunda tepkisini gormek ısterdım.nasıl bıraktı ve ne hale geldi.ey gidi dunyaa

oguz_5528

adam oynuyorr abii her puanda celilin parmağı vardırr illaa da kalsın demiyorum ama kalması ii olacak...kalmazsa yeri dolmayacak o kesin..

Sercan

yine söylüyorum isim önemli diil 15 yaşındaki çocukta oynasa 25 yaşındaki bir futbolcu da oynasa çıklaım artık şu süper lige ben çok sıkıldım.Yeter da bi yere kadar