2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

samsun155

Celil Sağır: Beni kimse aramadı
Milli Futbolcu Celil Sağır, yeni yönetimin görüşmek için kendisini ilk günlerde çağırdığını, ancak sonrasında bir daha kimsenin aramadığını söyledi. Geleceğini düşünmek zorunda olduğunu belirten Celil, "Şu anda İstanbul´da görüşmeler yapıyorum. Adana Demirspor, Katar ve Bakü takımları ile temas halindeyim" dedi

BİZ BU TAKIMA LÜKS OLURUZ
Milli Futbolcu Celil Sağır, Samsunspor´a transferi konusunda açıklamalar yaptı. Eskiden Samsunspor´da görev yapan ve şu anki yönetimde de bulunan bazı yöneticilerin kendisiyle ilk günlerde görüştüğünü belirten Celil, "Bu görüşmede başkan yoktu. Bana Samsunspor´daki durumumu sordular. Bende geçmiş senelerden olan alacaklarım olduğunu, ama bunları karşılıklı konuşup çözebileceğimi söyledim" dedi. Celil, "Yönetici ağabeylerime, ´Eğer hedefiniz ilk altı ya da şampiyonluksa ben ve Serkan Aykut bu takımı Turkcell Süper Lig´e çıkartmak için elimizden geleni yaparız. Eğer hedefiniz yoksa biz bu takıma lüks oluruz . O zaman gençleri oynatmanız daha doğru olur´ dedim. Ama o günden sonra beni arayan hiç bir yönetici olmadı. Bende başımın çaresine bakmalıyım. Zaten 2-3 sene daha futbol oynayabilirim. Geleceğimi düşünmek zorundayım" diye konuştu.

EN CİDDİ TEKLİF BAKÜ´DEN
İstanbul´da görüşmeler yaptığını söyleyen tecrübeli futbolcu Celil Sağır, "Adana Demirspor, Katar ve Bakü takımları ile temas halindeyim. Bu takımlar arasında en ciddi teklifi yapan Bakü oldu. Yatık zamanda bu üç takımdan biriyle anlaşabilirim. Beni Celil yapan Samsunspor´dur. Ben Samsunspor´un sayesinde bu duruma geldim. Bu takıma çok şeyler borçluyum. Fuat Köktaş başkanlığındaki yeni yönetim çok zor bir görev üstlendi. Onlara bu zorlu yolda sahip çıkmalıyız. Umarım Samsunspor en yakın zamanda hak ettiği yere yeniden gelir" diyerek sözlerini noktaladı.

cem 55

erkan ferin transferi beni cok sevindirmişti ama saglık sorunları nedeniyle geri gönderildigi yazıyo hatırladıgım geçen sene orduda da bayagı bi maç oynayamadı sakatlık yüzünden demekki sakatlıgı kronik sezon öncesi ögrenmemiz iyi oldu.su ana kadar yapılan transferler hakkında cok fikir sahibi degiliz ama ben yönetimimize ve hocamıza güveniyorum bide 2-3 gündür ilyasın transfer haberleri gündemde bence kaleci sorunuyla birlikte orta sahada oyunu yönlendirebilecek bi 10 numara ihtiyacı su an için en önemli sorunumuz insallah ilyas haberi gercektir yine ibb de oynayan ünal vardı o da  süper lige cıktıkları sene cok yararlı oynamıstı sanırım o da bosta o da orta sahaya düsünülebilir samsunlu ali güzeldalın ismide gecen sene hiç duyulmadı cok cok iyi bi oyuncu forvetimize canlılık getirir bide ordudan senol demircinin adı geçiyodu sonra hiç bilgi alamadık senolda cok faydalı olabilecek bi oyuncu 1-2 tane bizi heyecanlandıracak en azından ilk 6 havasına sokacak transfer bekliyoruz artık yönetimimizden.

samsun155

kaleci sorununu trrabzonda oynayan onur ile çözcekmişiz başkanımız trabzona gitmiş bile

HaSaNCaN

bu saatten sonra futbolcu seçeceğimiz yok. iyi olsun takıma yarar sağlasın yeter.

**KaR6**

özden i kovalıyolarmıs bildiğim kadaruyla.. erkan da sağlık sorunu yuzunden gönderilmiş, cok uzuldum ona.. ilyas ı da istemişler ama kesin değil sanırım.. bi de trabzon dan adam alma peşindeymişiz, hayırlısı olsun artık..

nomak55

Arkadaşlar bir şeyi atlıyoruz bizim takımda stoper sorunu var bariz bir şekilde acil iki tane stoper şart bu takıma kafaya oynayacaksan savunman sağlam olacak biz her türlü gol atarız o problem değil önemli olan az gol yiyen bir takım haline gelmemiz lazım senelerdir kolay gol yiyoruz zor atıyorz bu sıkıntıyı aşmamız lazım kenan da bitmiş artık ama takıma ağabeylik yapar en azından macun olur ama kenan ilk 11 oyuncusu değil artık bu bir gerçek

veis

kaleci sorunumuz aşikar ve sonuç alamadık halen.nomakf 55 e katılmamak elde degil defansa özelliklede stoper mevkiine oyuncu almak şart.orta sahada oyun kurucu luk yapabilecek kapasitede bir futbolcuya ihtiyacımız var.serkan volkan ve burhana top taşıyacak topu sürükleyecek bir oyuncu bulmalıyız esasında kendi ni dahada geliştirmiş bir sercan bu görevi yapar ama daha tecrübesiz.en önemliside hocanın oyun şablonu nedir nasıl saha dizilimi olucak bunu çok merak ediyorum.

jean

Trabzon da silvayi aldi kalcei olarak tolga haberi cikmisti sanirim milli kaleciyi vermezler belki kiralik alabiliz bu gelismeden sonra

Mesudiyeli

Samsunspor Stoper arıyor ise Orduspor'un sözleşme yenilemediği GÖKHAN KOLOMOÇ'u gündemine alabilir.Gökhan 5 yıldır Ordu'da bizim çok begendiğimiz efendi karakterli takımı için sahada varını yoğunu ortaya koyan bir oyuncu.Defansta çok sağlamdır havadan ve yerden kolay kolay rakibi kaçırtmaz.Gökhan'ın en kötü özelliği topu oyuna sokarken başarıl degil.Gökhan'ı Orduspor'un yeni yönetimi istemedi ve biz niye böyle karar aldılar hala şaşkınlık içindeyiz.Gökhan Samsunspor'un defansına ilaç olur ve tercih ederler ise bence çok kaliteli bir oyuncu kazanmış olursunuz.Samsun defansında geçen sezon görev yapan Hakkı ve Kenan'dan daha iyi biri.Samsunspor yönetimi bu mevkideki oyuncu çok uzaklarda aramaz umarım burnunun dibinde böyle bir cevher duruyor.Gökhan 1977 doğumlu 31 yaşında tecrübeli bir oyuncu..

Mesudiyeli

Samsunspor Erkan Ferin'i almamak ile en doğru kararı verdi.Erkan ferin geçen yıl Ordu'da resmi maç olarak 10 yada 12 maç oynamıştır ve bu oynadığı maçların hepsindede başarısız olmuştur.İ.B.şehir Bld.Spor'un şampiyon olduğu yıl ilk yarıda hemen hemen bütün maçlarda oynadı ve 2.yarı Abdullah Avcı onu oynatmadı.Ertesi yıl eskişehir ile anlaştı ve lig başlamadan bize geçti ve bzideki performansıda ortada.Erkan ferin iyi çalışmıyor ve sakatlığını atlatması için kuvvetlenip iyi çalışması lazım.Samsunspor alsa idi bir sezonda 15 maç oynamazdı.Bu kadar genç birinin 20 yaşında müzmin sakatlığı olması gerçekten düşündürücü.

Shane_Falco

Gökhan Kolomboç nasıl 5 yıldır orduda oynuyo yaa geçen sezon devre arasında boludan transfer oldu zaten orduya

Shane_Falco

Oğuzhan ve Yasin´den tatlı ziyaret
Kadıköyspor´dan Kayserispor´a giden Oğuzhan Saraçoğlu ve Yasin Ayrancı, Samsun´a gelir gelmez eski hocaları ile takım arkadaşlarını ziyaret ettiler. Genç yıldızlar yanlarında getirdikleri bir tepsi tatlıyı arkadaşları ve hocalarıyla birlikte yediler

İLK OLARAK TESİSLERE GİTTİLER
Kadıköyspor´dan Kayserispor´a giden orta saha oyuncusu Oğuzhan Saraçoğlu ve kaleci Yasin Ayrancı, dün tesislere gelerek takım arkadaşları ile hocalarını idmanda ziyaret ettiler. Kayserispor ile her konuda anlaştıklarını ve imza aşamasına geldiklerini belirten genç yıldızlar, Kayresispor Paf Takımı ile 3 haftalık sezon öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını ve dört günlük izinlerini geçirmek için Samsun´a geldikleri belirttiler. Samsun´a gelir gelmez arkadaşları ile hasret gidermek istediklerini söyleyen Oğuzhan, "3 haftalık yoğun bir çalışma temposunun ardından Samsun´a geldik ve hem hocalarımızı, hem de arkadaşlarımızı ziyaret etmek istedik. Bunu yaparken de onlara tatlı ikram uygun gördük" dedi.

HACALAR TATLI YEDİRDİ
Amaçlarının sadece Kadıköyspor´u değil, Samsun futbolunu da en iyi şekilde temsil etmek olduğunu dile getiren kaleci Yasin, "Bununla birlikte Kayserispor´da sergileyeceğimiz performansla önümüzdeki sezon profesyonel kadroda yer bulmaya çalışacağız. Şartlar oluşursa şehrimizin takımı olan Samsunspor´a hizmet etmeyi hedefliyoruz. Her ne kadar bugün Kayserispor´da isek Samsunspor formasının bizim için ayrı bir yeri vardır. Bunu unutmamız mümkün değildir" diye konuştu. İdmanın ardından arkadaşlarına tatlı ikram eden Oğuzhan ve Yasin´e, eksi hocaları Akın Türker ve Muzaffer Türkdönmez´de elleriyle tatlı yedirdi. Antrenör Akın Türker, "Sporcularımızın orada da başarılı olacağına yürekten inanıyoruz" dedi.

Al işte yaa bizim almamız gereken bizim kaçırmamamız gereken adamları gidiyor kayseri alıyo anlamıyorum ben yaa neden böle oluyo çözebilmiş değilim arkadaşlar ya...

furkan88

stopere transfer geciktiği sürece alınacak puanlarda gecikir.kenanla hakandan başka stoper var mı?yönetim titiz davranıyo tamam ama bu bölge gecikmeye gelmez.inşallah içimden geçenler olmazda ilk haftalarda hüsrana uğramayız.

furkan88

stopere eskişehirdeki tufan olabilir.istanbuldaki cemil olabilir.

veis

tufan zaten eski oyuncumuz sana katılıyorum gerçekden süper bi oyuncu idi ama elimizde tutamadık.