2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

arkadaşlar bu yıl ben şampiyonluk yada ilk 2 beklemiyorum takımdan. Bu işler hemen olmaz öle. he ilk 6 yı hedefliye biliriz. hoca yeni yönetim yeni, çok kötü şeyler atlattık ve hala burdayız. geçen sene transfer yapamıyorduk şimdi allah razı olsun yeni oyuncular geliyor takıma bunada şükür. inşallah bu yıl ilk altıya girer olmadı bidaki yıl bomba transferlerle süper lige çıkarız.

sirin_polis25

nomak55 sana katılıyorum dostum hele bi durun muhakak yerimizden memnun değiliz ama ilerisi için oşok benim şahsi kaanatim ışık var diorum ve karadeniz fırtınası cok yalında esmeye kaldığı yerden devam edecek biz yeterki omuzomuza verip destek olalım SAMSUNSPORUMUZA

veis

çagtay veya başka oyuncuların isimleri geçiyor ama yönetimimiz ve teknik kadromuz orta sahada oyun kurucu görevi yapıcak bi oyuncumuzun olmadıgını unutmaz umarım.yoksa tamam çagtaylar volkan lar muhakkak iyi ama nokta transfer degil.lazım olan oyuncularda degil ama alındı hayırlı ugurlun olsun inşallah şimdi bize asıl lazım olan orta saha sorununu çözerler.

seckin55

veiscim göbege tam oturacak birisini solucem....emre toraman ;) yada mustafa çicek

nomak55

ikiside ilaç olmaz bence ikiside kesici tipte oyuncular ön libero yani ikiside bize daha cok oyunu kuracak bir adam lazım ben daha oncede soyledim bence sercan bu konuda yeterince yetenekli..orta sahanın ortasında oynarsa en azından denenirse çok faydalı olacaktır. zaten orhan hoca 4 maclık periyotta sercanı forvetin arkasında ikinci bir forvet gibi oynatmıştı çok ta güzel oynadı denenebilinir bize acil ihtiyac duyulan diğer bir mevkide stoper savunma sağlam olması lazım hedefe yüryecek isek kenan ii di ama artık yaşlandı eski kenan değil geçen sene oynarken gördük sürekli zamanlama hatası yapıyor baskı altında da ıska falan da geçiyor toplara o yüzden bi stoper şartoğlu şart

seckin55

bence cok iyi oturur.sercan gobegi kaldıramaz..ve bir onerım daha olacak..ibb lig A dayken bir futbolcusu vardı.Ali güzeldal.noldu acaba.bilekleri çok saglam, cok iyi futbolcuydu.karadenizli bildigim kadarıyla

Amsterdamli

Sercan gobegi kaldirir cunku asil mevkisi orasi. Altyapidada gobekte oynuyordu Sercan.

Ali Guzeldal cok iyi futbolcu ve kendisi Samsunlu. Kendisini bende hep takimimizda gormek istedim ama Superligden Bank Asyaya gelme ihtimali cok dusuk.

Sadece Samsunspor

AlıntıÇağatay ve Volkan tamam

Kırmızı Beyazlılarda transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken,dün de iki yeni isim resmen Samsunsporlu oldu. Daha önce Zafer ve Burhan ile yeniden anlaşan,ardından geçtiğimiz yıl İstanbul Büyükşehir Belediyespor formasını giyen Erkan Ferin´i renklerine katan Kırmızı-Beyazlı yönetim,dün de Hacettepespor´dan Çağatay Tekin ve Konyaspor´dan Volkan Çekiç ile sözleşme imzaladı. Çağatay takımla birlikte akşam idmanına çıkarken, Zafer ise çalışmaya katılmadı.

seckin55

super ligde hanngi takımdai ibb de dewam mı yoksa...

Amsterdamli

Tufan

bi hazırlık macı yapsakta takımı bi görsek ne alemde

HaSaNCaN

1 ağustosda kampa girecek o zaman yaparlar maç. ama burdada yapabilirler belli olmaz yani.

oguz_5528

giresunda bi adam var 2 numara levent demiray süper bi oyuncu zafer demiray'ın kardeşi keşke bağlayabilsek yaa..

Mesudiyeli

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 26 July 2008, 14:22:12
giresunda bi adam var 2 numara levent demiray süper bi oyuncu zafer demiray'ın kardeşi keşke bağlayabilsek yaa..

Levent Demiray ile Giresunspor yollarını ayırdı.Son yapılan görüşmede anlaşma sağlanamadı denmişti.Giresun'da yayın yapan spor 28'in haberi

http://www.spor28.com/haberoku.asp?id=1696

oguz_5528

levent blkide lig a nın en iyisi,uzaktan şutları yeter bizim takımaa keşke gelse..