Yeni Teknik Direktörümüz Hayrettin Gümüşdağ

Başlatan Baþkent_55, 17 July 2008, 17:00:12

« önceki - sonraki »

Kais

Ya abı YAPMAYIN artk adam bu takımın TEKNIK TREKTORU lutfen bu yazıları YAZMAYIN DESTEK olun admaa yapcak baska bır sey YOK artık

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 19 July 2008, 17:20:02
Kenan Yelek ve Can Ulun tamamda.Kadromuzda şuan Zafer yok hocam antreman aparken oyuncularınını karıştırma ayıp olur sonra öle kadroda olmayan adamın bize avantajı olmaz ;)

zafer dün tesislerdeydi gitmedi anlaşma sağlanabilir kalabilir o yüzden demiştir hemen bir eksik yönünü bulcaz yani hocanın demi ?

körfez55

zafer takımda kalacaktır.gitmek istese bugüne kadar giderdi...ayrıca hocanın geçmişini afişe etmeye gerek yok.eğitimi iyi bizim tçdirektörümüz kendisi desteklemek düşer artık bize..

oguz_5528

evt zafer dün tesislerdeymiş canerle birlikte fotoları vardı...

tolga

Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Celal Kaman, göreve getirildikten 15 gün sonra yollarını ayırdıkları Hayrettin Gümüşdağ hakkında açıklamalarda bulundu.

Celal Kaman şunları söyledi:
''Hayrettin hoca ile transfer konusunda ve futbolcularla olan diyalog konusunda anlaşma sağlayamadık. Sezona 45 gün kalmıştı. 15 günlük çalışma süresinde 1 tane transfer yapamadık. En ucuz futbolcu 200 bin YTL'den başlıyordu. Hocamızın tavsiye ettiği futbolculara gücümüzün yetme şansı yoktu. Hocanın, 'amatörlerle başarı elde ederim' açıklaması da pek inandırıcı gelmedi. Çünkü hocamızın bizden bir amatör futbolcu talebi dahi olmadı. En büyük sıkıntı sporcularla olan diyaloğuydu. Teknik heyetin devam etmesi halinde geçen yıl anlaştığımız futbolculardan 8 tanesi bu hoca ile çalışamayacaklarını dile getirdiler. Hiç kimse endişe etmesin Çankırı Belediyespor kaybetmeyecek aksine kazanan taraf olacaktır.''

**KaR6**

tolga, daha hocayla ilgili bu tarz haberlere girmeyelim bence.. neler oldugunu ben de cook iyi biliyorum ama artık zamana bırakmak lazım..

ozkan17

muhalefet olmayı bıraksan artık? he tolqa

tolga

muhalefetle alakası yok bugün çıkan bir haberi paylaştım o kadar yolu açık olsun

veis

muhalefetle alakası yok bunun hocanın kariyer ve altyapısı gözler önünde.bunu açıklamak suçda degil.evet bende kendisinden ümitli degilim ama yapacak bişeyde yok ve zamana bırakdık herşeyi.

Kais

ozkan17

Alıntı yapılan: Kais - 22 July 2008, 18:25:17
ben aksıne cok umıtlıyım ıns yanılmam
aynen bende cok umıtlıyım adam boru gibi yerlerı bıtırmıs kagıt uzerınde karıyerı egıtımmı acısından muhtesem

bıyerlerden baslamak gerek bence bu  da onun adına neden samsunspor olmasın?

cem and naz55

arkadaşlar bırakın hocanın yakasını biz önümüze bakalım ben umutluyum iyi işlere imza atacaz

berusa55

AlıntıSAMSUNSPOR, YAPILANDIRMA PROJESİYLE CANLANACAK

Bank Asya 1. Ligi takımlarından Samsunspor, yapılanma dönemine girdi. Uzun süren başkanlık ve yönetim krizini aşan Samsunspor'da, takımın sağlam bir şekilde yapılanması için proje hazırlandı.
Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ tarafından hazırlanan 3 yıllık projede takım, daha dinamik, mücadeleci ve potansiyeli olan futbolcu kimliğine kavuşacak. Futbolculara sezon hazırlıklarını Nuri Asan Spor Tesisleri'nde yaptıran Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, söz konusu projeyi hazırladıklarını belirtti.

Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş ve yönetiminin kulübün başına gelmesiyle takımda güzel gelişmelerin yaşandığına dikkat çeken Gümüşdağ, "Takımın başına geçtikten sonra yeni bir yapılanma anlayışıyla çalışmaya başladık. Bunu gerçekleştirebilmek için 3 yıllık dönemi kapsayan yapılanma planları yaptık. Ben de bu süreçte Samsunspor ile 2 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşma yaptım. Yapılanma döneminde genellikle genç, dinamik ve potansiyeli olan futbolcuları, Türk futboluna kazandırmak istiyoruz." dedi.

Futbolcuların henüz lige hazır hale gelmediklerini, bunun için ağır bir idman yaptırdığını ifade eden Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, "Oyuncularımızı hem fiziksel hem de zihinsel anlamda hazırlamaya çalışıyorum. Bunu başaracağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: http://www.haberler.com/samsunspor-yapilandirma-projesiyle-canlanacak-haberi/

beşnumara

anlaşılan şirketleşme ve takımın başarısına 2-3 yıl var gelen konuşuyor bunları konuşurken şunu da düşüneceksin: takım ilk 4 hafta kötü giderse ben takımda kalırmıyım? bırak 2-3 yılı samsunsporda ertuğrul kalmadı be 1 yıldan fazla.

samet