ELVEDA...

Başlatan kaptan 55, 08 July 2013, 10:37:53

« önceki - sonraki »

kaptan 55

Bu site sayesinde çok karakterli sağlam insanlarla tanışma fırsatı buldum,beraber yedik,içtik,güldük,eğlendik yeri geldik birlikte gözyaşı döktük,hep beraber nice organizasyonlara imza attık,deplasmanlarda,19 MAYIS'da  omuz omuza hep bir ağızdan bağırdık ortak sevdamızı,bazen de bu site de tartıştığımız gönül kırdığımız renkdaşlarımızda oldu tabi ama o tartışmalarımız bile SAMSUNSPOR içindi onlardan da tekrar özür dilerim.

Benim için dik duruş camialarda en büyük etkendir ne yazık ki bu duruşu malum sebepden dolayı kendi camiamda göremedim,malum günden sonra bazı değerleri esas almayan bir camianın içinde bulunmak benim için kabul edilir bir durum değil,klübün iki faxınada üyeliğimin iptalini içeren dilekçemi faxladım,bunlar benim şahsi düşüncemdir kimi katılır,kimi katılmayabilir,umarım bu şehrin çocuğu olarak topraklarımın,hemşerilerimin memleketimin takımıda bir gün kendi imkanlarıyla kendi özkaynaklarıyla başarıya ulaşır. AMA BENİM İÇİN BU DEFTER KAPANMIŞTIR.

HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN.

King1965

:/ Yolun açık olsun

_SoN_

Bu site birçok organizasyonda beraber hareket etmeyi bilmiştir,ülemizde en güzel kaeragrofiler hep bu siteden üretilmiştir,yani bu site toplu halde organize olmayı çok iyi bilmektedir,bir yanlış varsa bunu protesto etmekte bence organize olmakla sonuca ulaşır.Bireysel olarak bu tarz bir protestonun sadece bir arkadaşı kaybetmekten başka bir sonucu olmayacaktır.Umarım sitenin önde gelenleri bu konuda bize ön ayak olurlar.

Böyle bir vedaya içime sindiremiyorum.

teksas3455

Çevremde ne kadar Samsunsporlu varsa hepsi yaşanan son gelişmelerden dolayı
takıma küsmüş durumda. Yıllarını Samsunspora veren bi büyüğümle ayak üstü muhabbet ettik
kombine bile almam diyor.

Tek bir sorum var : DEĞER MİYDİ?

feticalik

Aklımdan hep geçen 'elveda' kelimesi dilimden inşallah çıkmayacak. En kötüsü Deplasmana küserim, Maçlara gitmem ama 'elveda' diyemem inşallah. Hiçbirimiz diyemeyiz inşallah.

atakan

bu yönetimi ve başkanımızı başından beri desteklıyorum.

kendi çapımda bütçem elverdiğince maddi  desteğimi de sağlamaya çalıyorum.

gerek yaptıkları işin zorluğundan gerek tanıdığımız bir kaç yönetıcıden ve başkanımızın geçmişinden saygıyı ve sevgiyi sonuna kadar hakkettıklerını düşünüyorum.

fakat gelgelelim olayların geldiği bu son noktaya.
eleştiriye açık olmak gerekir.bizim sesimize kulak verilmeli ve taraftarın hassasiyetlerine önem verilmeli.

son yaşananlar beni üzdü.

gözgöre görede karaya beyaz diyemez kımse.
son yaşananlardan çoğu ınsanın memnun olmadığını görüyorum.

sorulması gereken tek şey VAZGEÇİLMEZMIYDI! GEREK VARMIYDI

hakan55

Her zaman sonsuza kadar emin başkanın kalmasını istiyordum başımızda...
Ama bu son olanlar akla mantığa uymaz. Taraftarın bukadar sevdiği abi olarak gördüğü efsane olarak gördüğü bir adam taraftarını bukadar karşısına almak için akla mantıga uymayan hareketler yapmaz...
Açık ve net taraftarın istemiyor ve şiddetle karşı çıkıyor. Bazıları diyor yok bu şehrin çoçuğu... yok ya o adam alenen apaçık ..........
Kimle konuştuysam ya daha gitmem diyor ya da adnan ve emin başkan gidene kadar gitmem diyor... Camiaların en önemli şeyi dik duruşudur.  ve şuanda o dik duruş bizim takımda maalsef ayaklar altındadır..
Ben maçlara gelmem demicem onu diyemem ama kesinlikle desteklemicem adnan ve emin abi gidene kadar.. Bende 90 dk boyunca adnana söven kişilerin arasında olucam...

55.hakan

Utanarak izledim süreci. Çok kötü şeyler yaşamıştık ama manevi
değerlerimiz hiç bu kadarkörelmemişti.yiyemiyorum yutamıyorum olanları.Adnan için bu acı değmezdi.

doðan

Erdal , seni ne kadar eskiden  tanıdığımı söylememe gerek yok sanırım , ne kadar iyi SAMSUNSPOR lu olduğunu hele hiç kimseyle tartışamam.. Bu konu üzerinde sana doğru yada yanlışsın da  diyemem .. Ziyadesi ile  zamanında bende senin gibi elveda diyerek küstüğümde SAMSUNSPOR a sadece üzüldüğümü kendime verdiğim zararı gördüm .. Ama  bu site halisini ve sen ve senin gibilerin iç dünyasını gördüğümde ne kadar küçük bir SAMSUNSOR lu olduğumu gördüm ... Senin yüreğin ve sevdanı biliyorum ... hancılar ve yolcular vardır bu gemide .. senin se nick name  KAPTAN ... dümen sen de kardeşim

babasamsunlu

yıllardır yapılmak istenen bu.. istedikleri oluyor..
gerçekten bu takıma samimi bir şekilde gönül vermişleri ayıklamak..
kimi görsem kimle konuşsam buz gibi soğumuş.
yıllar önceki trabzon maçlarını anlatıyorlar ve kahrediyorlar.
yaşı 35 ve yukarı olanlar daha derinden hissediyor bu sıkıntıyı.

kendi değerleri olmayanın,dik duruş sergilemeyenlerin şampiyonlukları olsa ne olur olmasa ne olur..
adnan gelip onlarca gol atsa ne olur atmasa ne olur..
bu saatten sonra bunca söyleneni anlasanız ne olur anlamasanız ne olur..

teksas3455

En büyük hatamız sessiz kalmamız. Madem bu kadar karşı çıkan var gidelim tesislere tepkimiz dile getirelim.
Yakalım yıkalım demiyorum birlik olalım isteğimizi bildirelim. Biz böyle sessiz kaldığımız için meydanı boş
buldular.

Bu arada Samsunspor'un bir tane bile tribün grubu yokmuş onu anladım.
Böyle bir olayda Bursaspor taraftarı olsaydı ortalığı ayağa kaldırırdı. Bizimkiler
Adnan haberini güzel bir haber gibi verdiler!

deli 55

futbolcular,yöneticiler,başkanlar herkes gelip geçicidir ama SAMSUNSPOR her zaman olacaktır.onun için elveda demesen iyidi be abi...herkes gider SAMSUNSPOR kalır...

Uğur Yıldız

Bir Adnan Güngör uğruna 70 yaşında ki dedem ki bu adam hacı etmediği küfür kalmadı. Babam bu sene maça gitmem diyo.
Daha konuşcak kelime bulamıyorum bu insanlar geçmişte olanları yaşamış görmüşler.

Kais

isimlere takmışsınız samsunspor sevgisi nerede sevgi kalmamış hepsını nefret almış goturmus yaptığın kotu bırsey ama madem ole karar aldın tv den ızlersın artık

cgr

Alıntı yapılan: Kais - 09 July 2013, 01:17:01
isimlere takmışsınız samsunspor sevgisi nerede sevgi kalmamış hepsını nefret almış goturmus yaptığın kotu bırsey ama madem ole karar aldın tv den ızlersın artık

Salladığın kişi öncelikle senden yaşça oldukça büyük bu 1.

2.olarak ise biz, İsmail Uyanık döneminde ki Samsunspor'a aşık olduk yaşımız anca onun ilk başkanlık dönemini görebildi.
Çünkü o dönemde bi karizma vardı. Bir Samsunspor duruşu vardı. Bi 2kg. tas...k vardı anlayacağın.
Gerektiğinde takımı sahadan çekebilecek kadar yürek vardı...
Ortamda güven vardı. Futbolcular boş sözleşmelere imza atardı. Ya da Samsunspor sevgisi yüzünden Milli Takım Kariyerini bırakanlar vardı...

Şimdi ?

Son 7 senedir kimde var bu ? Herkes birilerinin desteği ile yürütebiliyor bu işi. Var mı gerçek duygular ? Gerçek duyguların olsa bile bunu hayata geçirebilecek bir imkanın var mı ? Kim destek verirse, kim para gönderirse elbet onun da istedikleri oluyor şu an ki düzende...

Biz Samsunspor'a küseriz, barışırız, ayrılırız, tekrar geri geliriz. Ama nefret edemeyiz.

İnsan sevdiği şeylere kızar, küser... Onun daha iyi olabilmesi için bazen ayrılık yolunu seçer. Belki de bazı ayrılıklar, daha iyiye işarettir. Hatalarını, ya da ayrılığın sebebini araştırır bulmaya çalışırsın...

Kısacası, insanların kararları yanlış veya doğru. Hepimizin ortak amacı Samsunspor'umuzu nasıl düzeltebilir, nasıl 3.kişilerin elinden alır, onlara ihtiyaç duymadan kendi ayaklarımızın üzerinde nasıl durabiliriz.

İşte bu olduğunda, gerçek Samsunspor duruşu meydana çıkacaktır...