Veda

Başlatan mehmet yılmaz, 12 June 2013, 20:46:02

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

12 June 2013, 20:46:02 Son düzenlenme: 12 June 2013, 21:09:27 salihcakir
Değerli dostlarım, Samsunsporlular
22 Temmuz günü kaçmamın mümkün olmadığı bir sorumluluk duygusuyla görev aldığım ve onca güçlüğüne rağmen şeref duyarak, elimden geldiğince yapmaya çalıştığım Samsunspor yönetim kurulu üyeliği görevimi yeni dönemde sürdürmeyeceğim. Çok evvelden verdiğim bir karardı ve bundan sonra da tıpkı öncesinde olduğu gibi yine bir Samsunspor taraftarı olarak maçlara gitmeye ve hayatımı yaşamaya devam edeceğim inşallah. Devlet memuru bir öğretmen ve her şeyden önce bir Samsunspor taraftarı olmamın getirdiği bazı doğal zorluklar yaşadım. Görev süresince yapabildiğim ve yapamadığım şeyler oldu. Açıkçası zor bir görev ve bazı şeylere gücünüz yetmiyor. Futbolcu Abi, Dersimize Geldi projesini her zaman gururla anacağım. Bir yıllık dönemde sizlerin kalbini ya da umutlarını kırdıysam hakkınızı helal edin. Bizim yorulmak, nefes almak, üzülmek gibi haklarımız olabilir ama Samsunspor'a küsmek gibi bir hakkımız olmaz. Formamı giyip, atkımı takıp, dilediğim saatte maça gitmeyi çok özledim. Bundan sonrası için Emin Abiye ve oluşacak yönetimine sonsuz başarılar diliyorum. Onların başarısı Samsunspor'umuzun başarısı olacaktır.

Kendi adıma söylemem gerekirse, Büyük Kanuni'nin dediği gibi, 'Olmaya vahdet cihanda kuşe-i uzlet gibi...'  

samuray

12 June 2013, 20:56:51 #1 Son düzenlenme: 12 June 2013, 21:09:41 salihcakir
Alıntı yapılan: samsuni - 12 June 2013, 20:46:02
22 Temmuz günü kaçmamın mümkün olmadığı bir sorumluluk duygusuyla görev aldığım ve onca güçlüğüne rağmen şeref duyarak, elimden geldiğince yapmaya çalıştığım Samsunspor yönetim kurulu üyeliği görevimi yeni dönemde sürdürmeyeceğim. Çok evvelden verdiğim bir karardı ve bundan sonra da tıpkı öncesinde olduğu gibi yine bir Samsunspor taraftarı olarak maçlara gitmeye ve hayatımı yaşamaya devam edeceğim inşallah. Devlet memuru bir öğretmen ve her şeyden önce bir Samsunspor taraftarı olmamın getirdiği bazı doğal zorluklar yaşadım. Görev süresince yapabildiğim ve yapamadığım şeyler oldu. Açıkçası zor bir görev ve bazı şeylere gücünüz yetmiyor. Futbolcu Abi, Dersimize Geldi projesini her zaman gururla anacağım. Bir yıllık dönemde sizlerin kalbini ya da umutlarını kırdıysam hakkınızı helal edin. Bizim yorulmak, nefes almak, üzülmek gibi haklarımız olabilir ama Samsunspor'a küsmek gibi bir hakkımız olmaz. Formamı giyip, atkımı takıp, dilediğim saatte maça gitmeyi çok özledim. Bundan sonrası için Emin Abiye ve oluşacak yönetimine sonsuz başarılar diliyorum. Onların başarısı Samsunspor'umuzun başarısı olacaktır.

Kendi adıma söylemem gerekirse, Büyük Kanuni'nin dediği gibi, 'Olmaya vahdet cihanda kuşe-i uzlet gibi...'  

samsunspora verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkürler

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 12 June 2013, 20:46:02

Değerli kardeşim,
Hizmetlerin için kendi adıma şükranlarımı sunuyorum. Yaşadığın sıkıntıları birebir bilen insanlardan biriyim. Hakkını helal et. Hizmette kulvar değiştiriyorsun o kadar.  Balıkesir deplasmanında yerin hazır ;)

kalptenþimþek

söz uçar yazı kalır.."kırmızı beyaz siyah" üçüncü baskısında bu döneme ait bir bölüm açarsın mehmet hocam..

maraton

Zoru görünce kaçtı..  :kanka:

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 12 June 2013, 21:27:26
Zoru görünce kaçtı..  :kanka:

Sana Ferdi Tayfur'dan bir şarkı hediye ediyorum

Kurtuldum, kurtuldum senden böylece :)

Ferdi Tayfur Kurtuldum

maraton

İstifanın gerçek sebebini açıklarım ayık ol

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 12 June 2013, 21:30:06
İstifanın gerçek sebebini açıklarım ayık ol

La kardeşim okuyan da gerçek bir şey var sanacak. Açıkla da ben de öğreneyim.
Senden ala sebep mi olur? Telefon rehberimdeki favorilerimden ismin silinecek, daha ne isteyeyim?  :-*
Ama yine de Urfa'ya İbrahim Tatlıses'in uçağıyla gidip, maçı sattığımızı ifşa etme. Lahmacuncu şubesi açtığımızda belki anlarlar zaten ;)

Başlığı rahat bırak, bu takımın gerçek sahibi benim. Çalış biraz, yan gelip yatma.

maraton

E özelden attığın mesajlarda niye aman sakın en biterim yazıyorsun o zaman

mehmet yılmaz

Açıkla da bitir beni.  :rulet:

Ferdi Tayfur'a devam, iyi oldu be ;)

maraton

Ya tamam telefondan bari rahat bırak.. Korkma

maraton

Dobi ile senin aynı anda gitmen !!!

mehmet yılmaz

Senin işin gücün yok mu arkadaşım? Koskoca yöneticisin, gelmiş burada geyik yapıyorsun?
Yönetim istifa...
Kelleni alacağım bu sezon.
Sileceğim seni bu camiadan!!!!
Tam kurtuldum diye sevinirken burada da mı çıktın karşıma?  8)

maraton

Şaka bir yana bu Samsun'da koca para babaları keli felli adamlar kaçarken memur hâli ile bu ateşten gömleği giyen kardeşim benim sen gerçek bir trabzonsporlusun !! Sadece sıfatı bıraktın vazifeye devam

samsunmania

Matador başkan, yönetici olarak mı taraftar olarak mı Balıkesir'e geliyorsun? Ona göre para biriktirmeye başlayacağım. Şimdiden lokantaları senin hakkında bilgilendiriyorum.