Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

Karabudun

09 June 2013, 23:49:23 #300 Son düzenlenme: 09 June 2013, 23:55:54 sener.eren
Sağda solda fena hava yaptım. Gelmezse feci madara olurum. Bununla beraber herkes kendi hayatını yaşıyor. Kimse kimsenin inançlarını veya inançlarını ne şekilde yaşadığını sorgulama hakkına sahip değil. Siyasete bir tarafa; ama dini inançlar hakkında tartışmak, insanları eleştirip yaftalamak büyük ayıptır, cahilliktir.

Kais

ertugrul saglam ıle samsunspor teknık dırektorlugu ıcın gorusulecegı bı kesın zaten ertugrul hocanın ıdddası olan bır takıma gıdecek olması ve emın baskanın da sampıyon kadro kurcaz demesı bu ısın olacagı yonunde hemde kesın dıyorum yan gelıp yatıyorum herkeze ıyı geceler :D

teksas3455

Ertuğrul Sağlam boşta kaldığı için geliyor demek bende çok ağır bir cümle olur. Arkadaşlara diyorum Sağlam'ın Samsunspor'a geleceğini adamlar inanamıyor. Şurası bir gerçek ki Ertuğrul Hoca gelirse Çoooooook büyük bir fedakarlık yaparak gelir, paranın satın alamayacağı türden bir fedakarlık...

teksas3455

yasemin 5516

Alıntı yapılan: teksas3455 - 09 June 2013, 23:58:59
Haber bu akşam 21.46 da düşmüş ama içeriği eski anlamadım gitti

www.sondakika.com/haber/haber-saglam-samsunspor-un-basina-gecti-4714609/

evet bende gördüm ama doğru değildir diye paylaşmak istemedim açıkcası

berusa55

Cuma günü NTV SPOR Radyo'da Emin başkanın yaptığı açıklamalar işte; yeni bir haber değil. Başlığı çarpıtıp sunmuşlar; nasıl bir habercilik anlayışları varsa....

teksas3455

Twitter üzerinden de çok sayıda haber sitesi haberi paylaşıyor son dakika olarak ni hareketlilik var ama haydi hayırlısı

berusa55

10 June 2013, 00:10:10 #307 Son düzenlenme: 10 June 2013, 00:17:46 berusa55
Aynı haber temcit pilavı gibi ısıtılıyor; yeni bir gelişme yok malum. Yeni hafta başlasın ve hayırlar olsun artık Samsunspor'umuz hakkında. Hareketli bir hafta yaşayacağımız kesin.

dr_yaman55

hoca geldi mi acaba? ates olmayan yerden duman çıkmaz arkadaşlar. ben de çok yerde sevinç çığlığı attım. vefa örneği diye adamı pohpohladım. bundan sonra haberler yalan çıkarsa olan bize olacak. benim anlamadığım haber sayfalarında hocaya geniş bir bütçe ayrılacağından söz ediliyor. kulübün eski futbolcu borçları vs. yok muydu? bu kaynak nereden geldi?

bu konuda bilgilendiren olursa çok memnun olurum.

King1965

Sercan

Ne cemaat mevzusu oldu ya. Sanki Bursaspor'u da cemaat şampiyon yaptı. Ayrıca olsun canım cemaatten, sanki Yahudi cemaati. Ertuğrul Sağlam'ı tartışan adamlara Besim Durmuş bile çok gelir...

Ahmeti

İnşallah dedikleri doğrudur da bugün biter bu iş yoksa sabırsızlıktan çatlayacam

55_OrHaN_55

Bu cemaat takıntısından kurtulamadık bir türlü. Adam nasıl yaşarsa yaşasın kime ne? Önemli olan Samsunspor...

berusa55

10 June 2013, 09:58:02 #313 Son düzenlenme: 10 June 2013, 11:02:15 berusa55
Az önce Ntv Spor'da 7/10 programının sunucusu, yorumcu Mert Aydın'a gelen bir soruyu yöneltti ve "Ertugrul Sağlam'ın Besiktaş'la görüşmesi oldu mu?" dedi. Mert Aydın da "Hayır hiç olmadı ve Ertuğrul Sağlam'ın Samsunspor'la anlaşmasının an meselesi olduğu gelen haberler arasında" dedi. Adamlar bile inanmış artık. Hadi bitsin bu iş... ;)

55_OrHaN_55

Sabırsızlıkla bekliyoruz Usta'yı :)