Samsunspor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Başlatan 55.hakan, 20 May 2013, 18:22:50

« önceki - sonraki »

55.hakan

Hoca açıklanmadı herhalde daha merakla o anı bekliyorum. Levent Eriş doğruysa fena olmaz.

cgr

Bu akşam veya yarın teknik direktörümüz belli olacak

Duško Milinković

Canlı yayın olmaması Samsundaki yerel kanalların yetersizliğinin belgesi. Buradan takip etmeye çalışıyoruz artık.

berusa55

Emin Kar, yeniden SAMSUNSPOR'umuzun başkanı seçildi; hayırlı, uğurlu olsun.

Yönetim Kurulu listesi:

Özcan İNAN

Beklenen oldu haydi hayırlı olsun umarım güzel bir sezon geçiririz...

seyf55

Alıntı yapılan: samsuni - 13 June 2013, 17:24:33
Canik bld. Baskanimiz osman genc mujdwyi verdi. Yeni yapilan demokrasi meydaninin otoparkini samsunsporumuza vereceklerini soyledi.

helal be Allah razı olsun

_SoN_

En başta yazdım yine yazıyorum,boşa zaman kaybı, "madem bırakacaktın neden başkan oldun,madem başkan oldun neden bıraktın? madem bıraktın niye kongre kararı aldın niye başkan oldun ?

samsunspor'u seçim manyağı yaptık.

Hayırlı uğurlu olsun.

samsunmania

Helal olsun. Yusuf Ziya Bey demek isteyince oluyormuş.

maviay55

yine yeni yeniden Emin Kar  >l< camiamıza hayırlı olsun.Otopark haberi günün çileği oldu  :)

samsunmania

Alıntı yapılan: Ahmet ÖZYER - 13 June 2013, 18:14:21
En başta yazdım yine yazıyorum,boşa zaman kaybı, "madem bırakacaktın neden başkan oldun,madem başkan oldun neden bıraktın? madem bıraktın niye kongre kararı aldın niye başkan oldun ?

samsunspor'u seçim manyağı yaptık.

Hayırlı uğurlu olsun.

Bazen böyle manevralar birilerini uyandırıyor. Emin abi de bunu yaptı. İyi ki de yaptı. Çok akıllıcaydı.

_SoN_

Alıntı yapılan: samsunmania - 13 June 2013, 18:21:58
Bazen böyle manevralar birilerini uyandırıyor. Emin abi de bunu yaptı. İyi ki de yaptı. Çok akıllıcaydı.

Günaydın o zaman .

samsunmania

Alıntı yapılan: Ahmet ÖZYER - 13 June 2013, 18:22:58
Günaydın o zaman .

Bu şehirde uyuyan o kadar çok insan var ki böyle yapmak gerekiyor maalesef. Onlara bir günaydın da benden.

Duško Milinković

samsunmania

Ekrem

Hayırlı uğurlu olsunn tekrardan otoparkta süper olmuş