Samsunspor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Başlatan 55.hakan, 20 May 2013, 18:22:50

« önceki - sonraki »

Desiqner

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 03 June 2013, 16:31:34
Tamamen bilmediğimden ve merak ettiğim için soruyorum. Bu otopark'dan yılda veya ayda ortalama ne kadar gelir elde ediliyor acaba ??

600 milyar gibi bir rakam duymuştum.

oguzhann555

Geçen gün yapılan toplantıda büyük ihtimalle Suat Kılıç koca stad yapıyoruz bu stada 2. lig yakışmaz gibisinden dem vurmuştur.Bence hazır bu birlik beraberlik sağlanmışken, herkes destek olmaya razı olmuşken Ertuğrul SAĞLAM bombasını patlatmanın tam zamanıdır.Ertuğrul  Sağlamda her yerde söylüyor Samsunspor benim için çok farklıdır diye işte tam zamanı ! Artık laf değil icraat yapsın, parayı bir kenera bıraksın.Yada bir iş adamı Ertuğrul'un ücretini karşılayabilir.Ve eğer Ertuğrul gelirse zaten bir çok futbolcuda bize kendiliğinden gelmek isteyecektir.Yaaani Süper Lig kaçınılmaz.  >l<

55__Gurbet__55

Emin Başkanın devam etmesı cok güzel oldu. Süper Lig artık hayal degil.

samuray

bencede besim hocayla devam etmemeli besim hoca yine bizleri fıtık eder oynattığı futbolla bu konuda bi kampanyamı başlatsak şehir gerekli desteği verdi ertuğrul hoca her panel konuşmasında teklif gelirse samsunsporla çalışabilirim gibi söylemleri var ee başkan yap teklifini madem süper lig hedef yapılsın en az 5 yıllık bi sözleşme uzun yıllar her türlü başarı gelir bence

Stoper

Alıntı yapılan: Desiqner - 03 June 2013, 19:23:09
600 milyar gibi bir rakam duymuştum.

Otoparkın geliri 600 milyar yoktur.. 80-100 milyar civarında falandır.Yani kesin olarak bilmiyorum ama tahminim bu yönde.

ali ihsan

Aylık 50 bin TL civarında geliri var otoparkın...

isa55

Ertuğrul gelmez.
Gazetecilere "Samsunspordan teklif gelirse kabul etmem" diyemezdi herhalde.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Stoper - 03 June 2013, 23:15:38
Otoparkın geliri 600 milyar yoktur.. 80-100 milyar civarında falandır.Yani kesin olarak bilmiyorum ama tahminim bu yönde.

Arkadaş yıllık olarak söylemiş :)

AllydeenleaR

aslında bulvar avmnin otoparkı da kulübe verilse çok güzel olur.
o otoparkı şuan belediye iştiraki samulaş yönetiyor(ne alakaysa)

Stoper

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 04 June 2013, 00:29:02
Arkadaş yıllık olarak söylemiş :)

Yıllık olarak söylediğinin farkındayım da bu otopark neymiş böyle,bildiğin altın yumurtlayan tavuk.. Ay da 50 milyar çok çok iyi.Personelin maaşı çıktı.

usare

Bazı aylar 100 e çıktığını da söylemişlerdi abiler.. Birde günlük olarak para klube gidiyor. Yani direk sıcak para  kasaya giriyor. Bu en önemlisi bence...

samsunmania

En son 3 tl idi. Zam yapalım 5 tl olsun. Daha çok para aksın. :deli: :oyun:

Desiqner

Aynen yıllık olarak söyledim :)
Otopark personel maaşlarını , kulübün günlük giderlerini (gıda , temizlik vs.) karşılasa yeterli zaten.
Bunlar sürekli sıcak para gerektiren konular.Tabi bu konuda bilgim az olduğu için ne kadar yeterli olacağını bilemiyorum.
Yinede yıllık 500-600 milyar çok güzel para...

Forvetim

Samsunspor deyince yüreği hop eden insan lazım bize. Samsunspor aşıklarıyla yürümeli bu yolda. Emin başkanımız gerçekten Samsunspor aşığı bir insan ve sitemizden de yönetimde olduğunu bildiğimiz arkadaşlarımız var. sevinmek kolaydır ama üzülmek sadece yüreğinde aşkı hissedenlere has bir duygudur. bu takım için bu şehir için üzülebilen gözyaşı dökebilen kişiler, sevinebilmek için de mutlaka herşeyi yapacaktır buna inanıyorum.

mehmet yılmaz

Maalesef otoprakın gelirini hiç görmedik ama bizden önceki döneme dair söylenene göre özellikle düğün dönemlerinde iyi kazanç sağlıyormuş. Yıllık 250-300.000 lira civarında bir gelir oluyormuş.