Samsunspor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Başlatan 55.hakan, 20 May 2013, 18:22:50

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Kesinlike Besim Durmuş'u istemiyoruz. Başkan dikkatli tercihler yap git Ertuğrul'a teklif götür kabul etmezse Osman Özköylü o da olmazsa en kötü ihtimal Hüseyin Kalpar olsun ama Besim olmasın yeter artık.

cembaba

Desiqner

Başkanım iyi diyosun hoş diyosunda.Hadi diyelim iyi bir kadro kurduk ve karambole süper lig'e çıktık.Besim hoca ne kadar yapabilecek bu işi ? Ondan sonra yine hoca arayacağız.Bugünki gibi o zamanda Ertuğrul Sağlam diyerek yırtınacağız.
Gelecek düşünüyorsak bunun temelini sağlam bir hoca yapmalı...

Atakumlu

Ve kulubeler Otoparka su anda geldi yerlestirme islemleri baslıyor ...

seyf55

Alıntı yapılan: Atakumlu - 03 June 2013, 15:24:51
Ve kulubeler Otoparka su anda geldi yerlestirme islemleri baslıyor ...

oh be rahat bir nefes aldım final zamanı sınav stresi arasında müthiş haberler beni mutlu etti :ok >l<

seyf55

şimdi besim hoca  futbolcu izliyordu bir ara onu yolladık gelen hoca ne yapacak besimin izlediklerini mi alacak yoksa kendi tekrar başkalarını mı izleyecek izleyecekse vakit kaybını nasıl telafi edeceğiz hoca olayı kesinleşse de yapılanmaya girsek önümüzde ki sezon için  Ertuğrul Hoca yeşil ışık yakıyor bence medya da bize inşallah olur da gelir

lato

Alıntı yapılan: seyf55 - 03 June 2013, 15:36:58
şimdi besim hoca  futbolcu izliyordu bir ara onu yolladık gelen hoca ne yapacak besimin izlediklerini mi alacak yoksa kendi tekrar başkalarını mı izleyecek izleyecekse vakit kaybını nasıl telafi edeceğiz hoca olayı kesinleşse de yapılanmaya girsek önümüzde ki sezon için  Ertuğrul Hoca yeşil ışık yakıyor bence medya da bize inşallah olur da gelir

Gelecek hocanın kafasında da belli bir oyuncu portföyü vardır. Ayrıca izlenen oyuncular için başkan hocaya yardımcı olacaktır çok da zaman kaybı vs. olacağını düşünmüyorum kendi adıma. Besim hoca gerçekten iyi götüremedi toplanan puan iyi ama gelen transferlerle ve Erhan Altın zamanında mücadele eden takımla kıyas edilemez. Futbolcuları havaya sokma konusunda eksik kalıyor devam edecekse de yanına Kenan Yelek iyi gider süper ligde de o vardı kaptan iyi gaz verir futbolculara

Stoper

ult55ras

çok büyük bir risk alıyoruz, sonuçda sezon boyunca devam edecek takımı bu adam oluşturacak. hiç gerek yok bence şuan boşda o kadar sağlam hocalar var.

Sadece Samsunspor

Bu sene artık risk alıncak bir sezon değil, hazır herkes biraraya gelmiş belli paralar aktarılmış, destek sözleri verilmiş ve otopark geri gelmişken doğru düzgün bir ekiple anlaşmamız lazım.arkadaşın dediği gibi eğer ertuğrul gelirse bizi süperlige çıkarır ve çıktığımız sezonda takımı bildiği için gerekli transferleri yaparak bursaspor gibi hedeflere oynatır.

Shane_Falco

Tamamen bilmediğimden ve merak ettiğim için soruyorum. Bu otopark'dan yılda veya ayda ortalama ne kadar gelir elde ediliyor acaba ??

Kodalak

Ertuğrul hoca için emin başkanın olumlu düşündüğünü zannetmiyorum, ama bence besim durmuş ile de devam etmez zaten cümleden bu anlaşılıyor (çarşamba günü biraraya gelip değerlendircez demesi).

besim hoca ile devam ederse oda biliyor intihar etmiş gibi olur,inşaAllah dobi hasanda geri gelmez.

cakir55

Karabudun

Alıntı yapılan: Kodalak - 03 June 2013, 17:10:29
Ertuğrul hoca için emin başkanın olumlu düşündüğünü zannetmiyorum, ama bence besim durmuş ile de devam etmez zaten cümleden bu anlaşılıyor (çarşamba günü biraraya gelip değerlendircez demesi).

besim hoca ile devam ederse oda biliyor intihar etmiş gibi olur,inşaAllah dobi hasanda geri gelmez.

Başkan neden Ertuğrul için olumlu düşünmüyor? Maddi olarak almaya gücümüzün yetmeyeceğine mi inanıyor yoksa başka sebepler mi var?

Ahmeti

Ertuğrul Sağlam demek süper lig'te her zaman hedefe oynamak demek.
Şehrin desteği belli kendi ayaklarımızın üzerinde durmak istiyorsak süper lig'te istikrar şart.