Samsunspor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Başlatan 55.hakan, 20 May 2013, 18:22:50

« önceki - sonraki »

radikal-fma

abdullah ercan hoca olacağına ercan koloğlunu yapsak daha iyi bırakın ya asparagasdır. hoca yabancı olacaksa kendini kanıtlamış olmalıdır samsunspor ne kimsenin basamağı nede deneme taslağıdır. trabzonlu olacaksa mesela METİN DİYADİN belki kızacaksınız ama kendini kanıtlamış kurt bir teknik adam GİRAY BULAK ta olabilir hatta number one olur

maviay55

Alıntı yapılan: radikal-fma - 02 June 2013, 21:03:56
abdullah ercan hoca olacağına ercan koloğlunu yapsak daha iyi bırakın ya asparagasdır. hoca yabancı olacaksa kendini kanıtlamış olmalıdır samsunspor ne kimsenin basamağı nede deneme taslağıdır. trabzonlu olacaksa mesela METİN DİYADİN belki kızacaksınız ama kendini kanıtlamış kurt bir teknik adam GİRAY BULAK ta olabilir hatta number one olur

Metin Diyadin Gençlerbirliğini çalıştıracak yeni sezonda.

Shane_Falco

Yemişim hocasını. Sabırsızlıkla Emin başkanı bekliyorum artık başkanlıkta olduğunu söylesin. Emin başkan yokken kralını bile getirip hoca yapsalar tat alamam...

seyf55

abdullah ercan trabzonlu değil trumzonda oynamıştır sadece ne olursa olsun abdullah geleceğine besim hoca kalsın istemiyoruz abdullah ı

Sercan

Osman Özköylü boşta değil mi? Keşke o gelse takımın başına...

Ertuğrul Sağlam

Emin Başkan yetkililerle görüşmüş bugün adaylığını açıklayacakmış.

Başkanın bir kısım taraftarlarla arasının açılmasına sebep olan iki isim Dobi ve Besim'di, Dobi bıraktı inşallah Besim'le devam edip aynı tepkilere göğüs germek zorunda kalmaz, çünkü Besim'in oynattığı futbol ile bu işin olmayacağını kendisi'de gördü.

Özcan İNAN

Emin başkan adaylığını açıklıyormuş doğrudur inşallah...

berusa55

ÇOK İHTİYAÇ VARDI

Otoparkın tekrar Samsunspor'a geri verilmesinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ile Deftardar Hayati Dinç'in büyük katkıları olduğunu belirten Başkan Emin Kar, "Kendilerine çok teşekkür ediyorum. " dedi.

UĞRAŞ VERENLERE  TEŞEKKÜR
Milli Emlak Müdürlüğü tarafından geçen yıl tahliye edilen fuar içinde bulunan ücretli otoparkın Samsunspor'a tekrar geri verilmesi camiada sevinçle karşılandı. Geçen yıl ağustos ayında Samsunspor'un elinden alınan otopark, yaklaşık 10 ay aradan  sonra yeniden Kırmızı-Beyazlı ekibe verildi. Otoparkın geri verilmesinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Deftardar Hayati Dinç ile Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın büyük uğraş verdikeri belirtildi.

EKONOMİK KAYIP YAŞANDI
Samsunspor Başkanı Emin Kar, otoparkın Samsunspor'un elinden alınmasının kulübü önemli ölçüde ekonomik kayba soktuğunu belirterek, "Bu otoparka çok ihtiyacımız vardı. Samsunspor'un çok ihtiyacının olduğu dönemde otoparkın elinden alınması bizleri çok üzmüştü. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,  AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve Deftardar Hayati Dinç'in çabaları sonucu otopark geri verildi.  Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMİN KAR ADAY OLACAK

Olağanüstü kongreye sayı günler kalırken bir süredir sessizliğini koruyan Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın tekrar aday olacağı ve görevine devam edeceği öğrenildi

Adım adım olağanüstü kongreye doğru ilerleyen Samsunspor'da adaylık konusunda belirsizlik son buluyor. Olağanüstü kongre kararını açıkladığı basın toplantısında, "Şu anda aday değilim" diyen Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın yapılan görüşmeler sonucunda bu kararından vazgeçtiği öğrenildi.

BAKAN KILIÇ'LA GÖRÜŞME
lki 6, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 13 Haziran'da gerçekleştirilecek kongrede Başkan Kar'ın yeniden aday olacağı sızan haberler arasında.  Hafta sonu Samsun'da bir dizi açılış ve temel atma törenlerine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'la bir araya gelen Kar'ın adaylığı konusunda bu görüşme çok etkili oldu. Samsunspor'a her zaman maddi manevi destek veren Bakan Kılıç, Samsun'daki herkesin Samsunspor'u gündemine alması gerektiğini ifade etmişti.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU

Kaynak

Ertuğrul Sağlam

İlk kongre'de bu işi bitirsek geçen zaman aleyhimize işlemeden.

berusa55

lato

İnşallah birşeyler yoluna giriyor gelen destekle transferleri lig başında halledip direk kafaya oynarız. Tabi bizim kombine vs desteğimizde önemli olacak

Shane_Falco

Sonunda geldi güzel haber :) Daha güzel günler bizi bekliyor...

Desiqner

Allah aşkına başkası kapmadan şu Ertuğrul Sağlam'a bir resmi teklif gitsin içimizde kalacak :)

cembaba

Emin Kar Yeni Sezonda da Başkanlığa Aday

Emin Kar "Şehrin ve yöneticilerinin bize olan güveni sonrası bu işe devam etme kararı aldım." dedi.

Samsunspor Başkanı Emin Kar, 13 Haziran'da gerçekleştirilecek Genel Kurul öncesi yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Kar, yeni sezon hazırlıklarını geciktirmemek için bir an önce kongre kararı aldıklarını ve geçtiğimiz sene düşülen hataların tekrarlanmaması gerektiğini belirtti.

YENİDEN ADAYIM
Bir takım görüşmeler sonrası başkanlık görevine devam etme kararı aldığını söyleyen Başkan Emin Kar, "Bu süreç içerisinde değerlendirmelerimizi yaptık. Sonuç itibariyle 2 gündür Samsun'da olan Sayın Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve AK Parti İl Başkanımız ile dün akşam 1,5 saatlik görüşme yaptık. Bunun haricinde yine iş adamları ve siyasilerin geçtiğimiz hafta Samsunspor için yaptıkları görüşmeler sonucu Samsunspor'a bir destek çıktı. Ama dün akşam onlar ile beraber yaptığımız toplantıda, şehrin ve onların bize olan güveni sonrası bu işe devam etme kararı aldım. 13 Haziran'da yapılacak kongrede yeniden aday olup önümüzdeki sezon Süper Lig'e çıkmak için elimizden ne geliyorsa yapmak için tekrar aday oldum." diye konuştu.

OYUNCU İZLEME ÇALIŞMALARI 10 AYDIR SÜRÜYOR
Yaklaşık 10 aydır futbolcu izleme komitesinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Emin Kar, "Biz olsak ta olmasak ta gelecek olan yönetime de sunmak için oyuncu izleme çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Kafamızda bir oyuncu portföyü var ve bugünden itibaren onlarla görüşmelere başlayacağız. Bilhassa özellikle yabancı oyuncu konusunda çok dikkatli davranmak istiyoruz. Hocamızın vereceği kararlar doğrultusunda, onun istediği mevkilere seyrettiğimiz oyunculardan kulübümüzün şartlarına uyacak oyuncuları takıma kazandıracağız." diye ifade etti.

YÖNETİMDE DEĞİŞİKLİK OLACAK
Yönetimde 4, 5 kişilik bir değişiklik olacağını söyleyen Başkan Kar, "Ancak şu anda kimin gidip gideceği belli değil. Bu arkadaşlarımızın iyi veya kötü olmaları açısından değil onların da işi gücü var. Allah razı olsun kimse yokken gelip takımımız için çalıştılar sahip çıktılar. Açık konuşmak gerekirse kimse artık yönetici olmak istemiyor. Bütün şehir bize destek veriyor ama benim tek başıma yapabileceğim bir şey yok. Bizimle beraber Samsunspor sevgisini yaşayacak arkadaşlara ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

OTOPARK FAALİYETE GEÇECEK
Otoparkta 2, 3 günlük bir düzenleme, tadilat çalışmalarının olacağını belirten Başkan Kar, "Birkaç problemimiz var otoparkta, teşekkür ediyorum Büyükşehir Belediye Başkanımıza bize bu konuda kolaylık sağladı. Çıkışta bir yoğunluk oluyordu onunla ilgili bir çalışma yürütülecek. 3, 4 gün içinde faaliyete geçireceğiz inşallah." dedi.

Cüneyt Yaşar / haberexen.com

http://www.samsunspor.biz/haber-Emin_Kar_Yeni_Sezonda_da_Baskanliga_Aday-9936-

MeL_55

Ertuğrul Sağlam gerek yerel gerek ulusal basında Samsunsporu dile getirdiğine göre Adam gibi Adam ile görüşmeleri ve anlaşmalarını diliyorum.. zira Durmuş ile devam edersek Ertuğrul Sağlamıda kaybederiz önümüzdeki seneyide.