AYIK OL !..

Başlatan kalptenþimþek, 19 May 2013, 13:45:29

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

19 May 2013, 13:45:29 Son düzenlenme: 19 May 2013, 23:53:41 kalptenþimþek
[quote ]
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Beyaz TV'ye Galatasaray maçında yaşanan pankart olayıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Şener, Trabzonsporlu taraftarların Arena'ya gitmesini hoş karşılamadığını belirterek, "Trabzonsporlu futbolcularımız bence Galatasaray tribünlerine gitmemeliydi. Sanırım görevi bırakan başkanlarına bir ironi yaptılar. Burak ile Selçuk'u alan Galatasaray'a karşı bu şekilde davranılmamalıydı. Galatasaray ile aramız düzelmemeli. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal çıkıp; "Trabzonspor'dan özür diliyoruz. Onların oyuncularını ayarttık" derse aramız düzelir. Fenerbahçe ile düşmanlığımız inşallah ilelebet sürecek. Öyle olmalı.' diye konuştu.
[/quote]

Bu bir kulüp başkanı açıklamasıdır..Rekabetimiz de demiyor adam alenen inşallah sonsuza kadar düşmanız diyor!?  Bakalım savcılıklar valilikler mülki idari amirler bu açıklamaya karşı ne yapacaklar?? Sporda şiddet istemeyen efendiler alenen toplumu tetikleyen bu açıklamaya karşı tepki gösterecek mi??

Hayır tabiki.. hiç bir şey olmayacak..

Olacak olan;
"En Büyük Düşman Trabzon.." diyenler bölgesel milliyetçi faşişt olacak, "İnşallah Fenerle düşmanlığımız sonsuza kadar sürecek.." diyenlerin sözcüsü bir kulüp başkanına herkes seyirci kalacak..Samsun taraftarı kendi tribününde  dayak yiyecek kimse ses çıkartamayacak..kulüp, haksızlığa uğramış taraftarının arkasında sadece iki saat durabilecek..

Ayık olalım AYIK...

Benliğimizi Yitirmeyelim..

..

seyf55

ülkede kurallar herkese aynı oranda uygulamıyor kişiye göre kanun var ülkede ezilen olmamalıyız adamlar nasıl yolunu buluyorsa bizde öyle yapmalıyız çünkü bu düzensizliğin içinde bir düzen oluşturamazsak hakkı yenen biz oluyoruz

seyf55

SPORDA ŞİDDET VE DÜZENSİZLİĞİN ÖNLENMESİNE DAİR KANUN un
Şiddete neden olabilecek açıklamalar Başlığında ki hükümler
MADDE 22 - (1) Sporda şiddeti teşvik edecek şekilde basın ve yayın yoluyla açıklamada bulunan kişilere, fiilleri suç oluşturmadığı takdirde, beşbin Türk Lirasından ellibin Türk Lirasına kadar idari para cezası verilir.
(2) Birinci fıkra kapsamına giren fiillerin spor kulübü veya federasyon yöneticileri tarafından işlenmesi halinde, birinci fıkra hükmüne göre verilecek ceza beş katına kadar artırılır.
yani buna göre sadrinin ceza alması lazım

lato

Onu bunu bırakın da orantısız güç varsa gereğini yaparız diyenler gereğini yaptı mı ben hiç bişey duymadım basında?

ult55ras

Alıntı yapılan: lato - 19 May 2013, 17:48:02
Onu bunu bırakın da orantısız güç varsa gereğini yaparız diyenler gereğini yaptı mı ben hiç bişey duymadım basında?

yasemin 5516

Adam haklı arkadaşlar samsunu bu ruhsuz rumlar işkal ettiler elini kolunu sallaya sallaya gezip rahatça stada girip çıkıyorlar. >:(

fanatik

Alıntı yapılan: lato - 19 May 2013, 17:48:02

Stoper

Suat Kılıç devreye girip bağlamıştır işi. Boşuna beklenti içinde olmayalım.