2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

usare

Arif-Göksu idi sanırım Osman hocanın prensleri, Ankaraspor'a neden almadı bilmiyorum. Eğer 2 sene önceki oyununu, hatta geçen sene Erciyes'teki oyununu oynarsa hücum olarak çok şey katar..

fanatik samsunsporlu

Shane_Falco

Messi Arif :) top oynamaya geliyorsa büyük katkı sağlar takıma ;)

cembaba

Arif Şahin'in Antep Belediye'de sorunları varmış. Zaten bize gelmeyi kendi istedi. İnşallah olur bu transfer. Tam aradığımız mevkiinin adamı. Ayrıca 3 yılda 3 şampiyonlugu var Messi Arif'in. İnşallah hayırlı olur.

fanatik samsunsporlu

eski oyuncumuz alparslan gibi desene.7 şampiyonluk muydu ne

Furkan

Arif Şahini elazığ bank asyadayken icerde 8 10 maç canlı izledim statta fark yaratan bi oyuncuydu insallah olur tam orta dahada aradıgımız bi isim bence elazığın süper lige cıkmasında cok emeği vardı

minci

Adiloviç geldimi? Bu gece geleceği söyleniyordu. Bilen arkadaş bilgilendirirse çok memnun olurum.

twitter

Stoper geleek mi bakalim fatih guzel performans gosterdi ayrica bir ercanimiz da yedek
Bana gore en sikintili bolgemiz sol bek geri butun bolgelerde alternatifler ile iyi oyuncularimiz var

sadece55

usare

berusa55

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 2013-2014 sezonunda birinci transfer ve tescil döneminin 21 Haziran Cuma günü başlayacağı ve 6 Eylül Cuma günü sona ereceği bildirildi. Yapılan açıklamada, ikinci transfer ve tescil döneminin de 7 Ocak 2014 tarihinde başlayıp, 3 Şubat 2014'te sona ereceği kaydedildi....

cgr

Arif Şahin ismini bende duydum. Orta Saha'da tam istediğimiz, aradığımız oyuncu tipi. İnşallah transferi gerçekleşir...

germencisse

Arif oyun anlamında kendini futboluna verirse inanılmaz katkı sağlar.Gerek geriye gelir top alır defansif orta sahaların yukunu azaltır,gerek hucumda kanatları kullanmamıza katkı saglar.Ancak biraz agresif bir oyuncu,maçı ısırması iyi bir anektod ancak fazlasıda zarar..

berusa55

22 dakika önce İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan foto paylaşmış Adiloviç'in

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202069216834822&set=a.2405908109966.2139972.1319068031&type=1&theater

usare