2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

SSKLA

Alıntı yapılan: samuray - 28 August 2013, 21:13:17
ya biz kime el atsak başka takımlar giriyor devreye bucaü da el atmış adiloviçe doğrumu bilmiyorum

eski mevzu şu an öyle bir durum yok.

Ollivanders

jean

hem mıllı takımda oynuyor hemde sozlesmelı zor ıhtımal gelmesı

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Serpico - 28 August 2013, 21:20:16
Abi bilmiyorum ama olmayacakmış gibi hissediyorum .
Ağzını hayrı aç be abi.. Bundan önceki istediklerimizde pürüzler çıktı olmadı, bari bu olsun da rahatlayalım biraz.  :evet:

minci

Bir yöneticiyi bu akşam saat 8 gibi telefonla aradım ve Adiloviçin durumunu sorum. Sadece görüşme yapıldığını henüz bir sonucun alınamadığını söyledi. Durum bu ancak her an olumlu yada olumsuz bir gelişme olabilir. Ah bu parasızlık...

mehmet yılmaz

Adiloviç'in adını daha önce hiç duymamıştım. Bugün Bosna Hersek göçmeni olan Boşnak br gazeteci ile görüştüm. Bizimkiler Eldin ile ilgileniyorlarmış, nasıldır diye sordum. Geçen sezon Bosna'nın en iyi forveti seçildiğii söyledi. Edin Dzeko tarzı bir oyuncuymuş. Dzeko'nun bir dünya yıldızı olması Adiloviç'e milli takım kapılarını kapatmış. Sanki biraz da bizdeki Hakan Şükür/Serkan Aykut durumları gibi. Alırsanız çok iyi bir transfer olur dedi. Çünkü iyi bir golcüymüş. Buca da ilgileniyormuş Adiloviç ile. Kulübü 80.000, kendisi de 130.000 Euro istiyormuş. Maliyeti düşük sayılabilir. İnşallah para meselesini çözer ve alırız. Daha önce de yazdığım gibi Sırp alacağımıza Boşnak alalım...  

SSKLA

Alıntı yapılan: samsuni - 28 August 2013, 22:27:28
Adiloviç'in adını daha önce hiç duymamıştım. Bugün Bosna Hersek göçmeni olan Boşnak br gazeteci ile görüştüm. Bizimkiler Eldin ile ilgileniyorlarmış, nasıldır diye sordum. Geçen sezon Bosna'nın en iyi forveti seçildiğii söyledi. Edin Dzeko tarzı bir oyuncuymuş. Dzeko'nun bir dünya yıldızı olması Adiloviç'e milli takım kapılarını kapatmış. Sanki biraz da bizdeki Hakan Şükür/Serkan Aykut durumları gibi. Alırsanız çok iyi bir transfer olur dedi. Çünkü iyi bir golcüymüş. Buca da ilgileniyormuş Adiloviç ile. Kulübü 80.000, kendisi de 130.000 Euro istiyormuş. Maliyeti düşük sayılabilir. İnşallah para meselesini çözer ve alırız. Daha önce de yazdığım gibi Sırp alacağımıza Boşnak alalım... 

videoyu izlediğimde abime dzeko tarzı adam demiştim ama sitede videoya yorum yapan öldürüldüğü için yazmadım :)

germencisse

Alıntı yapılan: King1965 - 28 August 2013, 20:55:12
Aydın Toscalıyıda bıldırdın adam tranfer olmadı ancak transfer diye geçti transfer mrkt

Ardından bunu bildirdin bunuda geçtiler.

Ardından bunu gören Bosna basınıda transfer mrkt tan görerek haber yapmışlar  8)

Transfermarkt'daki sistem transfer gerçekleşmeden biz biliyorduk imajını oluşturmak.Böylelikle bahsi geçen oyuncuları bildirdiğim zaman o oyuncunun kuluple olan ilişkisinide  göz önüne alıyor.Örnek veriyorum,Murat Ceylan'ı samsunspor'a transfer oldu diye bildirsem hiç bir şekilde takmazlar.Mantıkları o şekilde yani..

germencisse

SSKLA

Alıntı yapılan: germencisse - 29 August 2013, 00:13:18
Hadi gözümüz aydın,bu saatten sonra bir sıkıntı oluşacağını zannetmiyorum..

henüz gerçekleşmiş bir şey yok diyor birde nakit diyor.

germencisse

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 29 August 2013, 00:16:00
henüz gerçekleşmiş bir şey yok diyor birde nakit diyor.

Boşnakçadan türkçeye direkt çeviri yapma yalnız.İngilizceye çevir öyle oku.Anlaşmanın sağlandığı yazıyor..

cgr

Adiloviç Hayırlı.......

Ekstradan bir de yerli stoper geliyormuş...

5trawberry

Shane_Falco

Alıntı yapılan: samsuni - 28 August 2013, 22:27:28

Toplam 600 bin tl'ye yakın para ediyor. O paraya Abdülkadir'i getirirdik ama şanssızlık adam sakatlandı  :( Dimitrov gittiğinde de üzülmüştük ama Umar aklımıza bile getirtmiyor Dimitrov'u umarım Adiloviç'de aynı şekilde çıkar. Yinede 5'eylül'e kadar bir Abdülkadir süprizi olur mu acaba diye beklemedeyiz :)

beşnumara

Dün kalparin aciklamasinda yerli bir orta saha diyordu daha önce de ısrarla stoper diyordu. Ya bu adam bunamis ya da gazeteciler yanlis yaziyor.
Yerli stoper eskilerden olabilir mi ;D
Abdülkadir icin ne kadar para dökersek dökelim adam sivasin futbolcusu. Sivas baskani israrla kardesim ver-mi-yooooo-ruuumm diyorsa biz ne yapalim. Bizim istedigimiz kadar Emin başkan da istiyor ama mecnun vermiyor.
Adilovic gelirse inşallah beklentileri karsilar. O bölgede cok ihtiyacimiz var öyle bir oyuncuya.