2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

SSKLA

#GecmisOlsunAbdulkadir ve #YuvanSeniBekliyor diye tweet atalım bence

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: samsuni - 15 August 2013, 20:24:40
Ben olsam A.Kadir'i asıl şimdi alırım.
4 hafta yok diyelim, geriye 30-32 hafta kalıyor. Her türlü iş yapar. Hem kötü gününde de onu isteyerek ona değer verdiğimizi göstermiş oluruz.
Benim duyduğum Roberts'ın gönderilip yerine Jaba'nın çağırılacağı.

çok doğru bir düşünce hocam.

ali ihsan

Abdülkadir her türlü iş yapar.Mehmet Yıldız ise soru işareti bence.Haluk daha verimli olur ondan.

SametYılmaz55

geçen sene ligin ikinci yarısında gelip bizi ipten alan adam 30 haftada uçurur bizi.Abdülkadir'i almanın tam zamanı şu an.3-5 hafta kaçırmış olur şu an alırsak.ondan sonra kendini toparlayıp fırtına gibi eser,tozunu attırırız ortalığın

Aslankaya

Alıntı

OĞLUMA SAHİP ÇIKILMADI

Samsunspor'un altyapısından yetişen ve talihsiz bir sakatlık yaşayan Canberk Dilaver'in babası Samsunlu teknik adam Muhammet Dilaver, oğluna sahip çıkılmadığını belirterek, "Bu çocuk Samsun'un öz evladı. Samsunspor formasıyla çıktığı maçta sakatlandı. Tedaviye ihtiyacı vardı. Fetness salonuna bile giremedi. Kendi değerine sahip çıkmak zorundasın. 40 kat yabancı olsaydı aynı şeyleri söylerdim" dedi

ÇOK KIRGINIM
Samsunspor'un altyapısında yetişen ancak bu sezon başında Orduspor'a transfer olan Canberk Dilaver'in babası Samsunlu teknik adam Muhammet Dilaver'den bomba açıklamalar. Dilaver, Orduspor ile oynanan Spor Toto Kupası maçında sakatlanmasının ardından çok zor günler geçiren Canberk'e altyapıdan yetişen bir oyuncu olarak gereken değerin verilmediğini, sahip çıkılmadığını belirterek çok kırgın olduğunu dile getirdi.

TEDAVİYE İHTİYACI VARDI
Muhammet Dilaver şimdi oğlu ile birlikte Orduspor'un başarısı için ter döküyor. Canberk'in 8 yaşından beri bu sezon başına kadar Samsunspor'da oynadığını belirten Muhammet Dilaver,  şunları söyledi: "Canberk, yağmur çamur demeden minübise binip idmana geldi. Ben dışarıda görev yaptığım için oğlum hakkında Samsunspor altyapısındaki meslektaşlarımdan bilgiler alıyordum. Bana çok iyi oyuncu olacağını Samsunspor'un ileride Canberk'ten para kazanacağını söylüyorlardı. Tabii Canberk'in emin ellerde olduğunu düşünüyordum."

FITNEES SALONUNA GİREMEDİ
"Ancak Süper Lig'den düşülen sezonun sonunda Orduspor ile oynanan maçta sakatlandı. Onrdan sonraki süreçten çok rahatsız oldum. Bu çocuk Samsunspor forması giydiği maçta sakatlandı. Canberk'e sahip çıkmalarını beklerdim. Benim oğlum diye demiyorum 40 kat yabancı oyuncu olsa dahi  Samunspor'da sakatlanan bir futbolcuya sahip çıkılmasa yine aynı şeyleri söylerdim.  Canberk Samsun'un öz evladı. Kendi oyuncuna sahip çıkmak zorundasın.  Kimse bana gelipte şunu yaptık, bunu yaptık diyemez. Fazla bir şey istemedik.  Beraber idman yapsın, kuvvetlenip eski durumuna gelsin dedim. Fetness salonuna bile giremedi Canberk. Kim sahip çıktık diyorsa yalan söylüyor."

BÜYÜK HAKSIZLIK
"Samsunspor'un her zaman yanındayız. Ligde de başarılar diliyorum. Ben Samsunspor sayesinde bir yerlere geldim. Şu an Samsunspor'da çalışıp çalışmam da hiç önemli değil. Ancak bu konuda çok kırgınım. Şu anda kulüpte olanlar orada yokken benim oğlum A takımda idmana çıkıyordu. Ne oldu da Canberk kötü oldu. Bu çocuğun tedaviye ihtiyacı vardı. Kendi mesleki hayatımla ilgi bana bir şeyler diyebilirler. Ama bu konuda kimse bir şey diyemez. Çok doluyum ben de kırarım kalplerini. Canberk sabahlara kadar ağladı.  10 yılını verdi bu kulübe.  Kampa götürüldü sonra yetersiz diye gönderdiler. Beni kimse bunlarla kandıramaz. Yeterlileri gördük biz geçen sezon."

OĞLUM MARADONA VEYA PELE DEĞİL
"Mukaveleli oyuncuydu Canberk. Değer veriyorsan veya değer vermiyorsan dahi tesislere alınmalıydı. Biz başka bir şey istemedik ki. Emin Kar başkana kırgın değilim, olmamda. Ona biz ağabey deriz. Birlikte futbol oynadık, aynı odada kaldık. Ozan'da Samsunspor'un futbolcusu. Ona yapılanlarla Canberk'e yapılanlar ortada. Ben de görev aldım Samsunspor'da. Benim memeketimin çocuklarına forma verdim orada. Altyapıdan çok oyuncu oynattım. Benim oğlum Maradon'a, Pele  değil. Benim oğlumun yarın ne olacağı da belli değil. Ancak bu olmamalıydı. Bu çok büyük haksızlık."

SAMSUNSPOR'A FAZLA GELDİK
Orduspor'dan bana Canberk  için bizim maçımızda sakatlandı, gelecek burada oynacak dediler. Orduspor'a oğlumu ben getirmedim.  Onlar istedi. Ben Orduspor'dayım diye gelmedi. Bedel koyuldu, transfer oldu. 2 yıllık anlaşma yapıldı. Hiçbir arkadaşıma oğlumu oynat demedim. Ben de bu mesleği yapıyorum. 8 yıldır PTT 1. Lig'deyim. 3 şampiyonluğum var.  Canberk'i isteyen başka takımlar  da oldu. Ancak vermedim. Tekkeköy'lü  olarak biz Samsunspor'a fazla geldik sanırım."

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/15069/ogluma-sahip-cikilmadi-/

Ayberk

düzelteyim g.ünal karabükle yeni sözleşme imzalamış

ugurozkan

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 15 August 2013, 12:10:45
yanlış bilmiyorsan menuskus ameliyatı yapılınca 2.5 hafta yürütmüyorlar bence pek mantıklı değil ve üzülerek söylüyorum türkiye de 1 ay denen sakatlık nedense öyle olmuyor.

yüklenme ve dizi 90 derece katlamaya 4 haftaya kadar izin verilmiyor. genç ve sporcu olduğu için daha erken iyileşme olabilir. sahaya çıkması için en mantıklı tahmin 2.5 ay gibi.

samuray

Alıntı yapılan: 55.hakan - 15 August 2013, 12:20:58
Doktoru 1 ay demiş bence uzun bir süre değil almamız mantıklı geldi bana.Hem fiyatı düşmüştür hem de Sivas kiralar artık.O hazır olana kadar ikinci bir forvet de şart tabi.İki forvet de fit duruma gelince gazlarız iyice.
menisküs ameliyatı olacak 1 ay sonrasahalara dönecek mümkün değil devreyi gözden çıkar ikinci devre için düşünülebilir doktordeğilim ama 1 ayda sahalara dönme olasılığı yüzde 1 bile değil

samuray

m yıldız acilen alınmalı bana göre a.kadir.in de alınmasından yanayım sakatlanması fiatınıda düşürecektir hem biz alırsak ona vefa da göstermiş oluruz sahiplenmiş oluruz iyileşene kadar m. yıldız alınmalı diyorum

Dartagnan

Mecnun un oyunu gibi geldi bana nedense. 

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

55.hakan

Alıntı yapılan: samuray - 16 August 2013, 02:20:13
  menisküs ameliyatı olacak 1 ay sonrasahalara dönecek mümkün değil devreyi gözden çıkar ikinci devre için düşünülebilir doktordeğilim ama 1 ayda sahalara dönme olasılığı yüzde 1 bile değil
ben demiyorum doktor diyor neye göre diyor kendisine sormak lazım.

teksas3455

Abdülkadir, vefa gösterilip, sakat sakat alınacak kadar düzgün bir kişiliğe sahip, mücadeleci, kaliteli.
Giderken bi küfür etmediği kalanları kulübe kral olarak geri alıyorsak Abdülkadir bana göre
hayli hayli alınmalı. Bunu yaparsak Abdülkadir boşa çıktığı an bonservisini alıp
doğru bize gelecektir. Zaten duygusal biri, etkilenir bu olaydan  ;)

Cheregi

3 haftada iyileşeceği, 4 haftada sahalara döneceği söyleniyor, form tutması 1 değil 2 hafta olsa en fazla 5 hafta olur. Dış menisküs olduğu için sahalara dönmesinin öyle çok uzun süreceğini sanmıyorum.

Dün operasyon geçirdi ve geri sayım başladı, bugün birini alsak zaten ilk hafta oynamayacak, bir haftada buradan düşelim, alınacak başka bir oyuncudan 3-4 hafta geç dönecek sahalara. Bence değer. Sahalara döndükten sonra geride 33-34 maç var daha...

ErkÇay55

Bugünkü ekip gazetesinin haberine göre dün gece geç saatlerde Daary Roberts'in sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilmiş.Jaba pazartesi günü Samsuna davet edilmiş.Sözleşme imzanalacakmış.

Cheregi

Alıntı yapılan: ErkÇay55 - 16 August 2013, 10:04:00
Bugünkü ekip gazetesinin haberine göre dün gece geç saatlerde Daary Roberts'in sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilmiş.Jaba pazartesi günü Samsuna davet edilmiş.Sözleşme imzanalacakmış.