2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Cheregi

Alıntı yapılan: barnebau55 - 06 August 2013, 00:49:15
Bu bizdeki de eski topcu sevdasi bitmedi gitti ne sevda varmis oldu olasi banceyide alalim

Alıntı yapılan: Ayberk - 06 August 2013, 00:49:38
stoper için akaki de olabilir :deli:

İş yapan var yapmayan var, adam gibi giden var, gitmesi için binbir takla atılan adam var. Ne yani bir oyuncuyu aradığımız özelliklere uyuyorsa ve bu takıma bir yanlışı olmadıysa eski oyuncumuz olduğu için mi almayalım?

Hakan Arslan'ı, Ertuğrul Taşkıran'ı, Gekas'ı, Murat Yıldırım'ı, Adem'i, Ekigho yu vs.. alma şansımız olsa aynı şeyi mi söyleyeceksiniz?

GökhanÇağlar

Ekigho'yu kaçırmamak lazım çok gol attırır. Roberts'in yerine de Jaba kalmalı.

5trawberry

alparslan kartal'ı  alalım 8 senede 7 şampiyonluk yaşamıştı :)

Ayberk

Alıntı yapılan: Cheregi - 06 August 2013, 00:57:39
İş yapan var yapmayan var, adam gibi giden var, gitmesi için binbir takla atılan adam var. Ne yani bir oyuncuyu aradığımız özelliklere uyuyorsa ve bu takıma bir yanlışı olmadıysa eski oyuncumuz olduğu için mi almayalım?

Hakan Arslan'ı, Ertuğrul Taşkıran'ı, Gekas'ı, Murat Yıldırım'ı, Adem'i, Ekigho yu vs.. alma şansımız olsa aynı şeyi mi söyleyeceksiniz?

dominguez olsun olmasın karışmam bilmem. bana göre akaki de elinden geleni yaptı. kapasitesi o kadardı, görev verildiğinde çıktı oynadı. şaka maka o bile bu ligde top oynar :D benim tepkim komple o sezona :evet:

cakir55

Abdülkadir ve ekigho gelsin ben başka tranfser istemiyorum.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

55.hakan

Alıntı yapılan: cakir55 - 06 August 2013, 01:01:10
Abdülkadir ve ekigho gelsin ben başka tranfser istemiyorum.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ikisi yeter bence de toplam 30 gol atarlar .

Cheregi

Alıntı yapılan: Ayberk - 06 August 2013, 01:00:29
dominguez olsun olmasın karışmam bilmem. bana göre akaki de elinden geleni yaptı. kapasitesi o kadardı, görev verildiğinde çıktı oynadı. şaka maka o bile bu ligde top oynar :D benim tepkim komple o sezona :evet:

Tamamda arkadaşlar, Abdülkadir, Ekigho ile forvet sorununu çözmeye çalışıyoruz, forvet konusunda alternatiflerimiz belli. Defans ve diğer sorunlarımız çözüldü ya da en azından o bölgelere oyuncu aramıyoruz. Tek eksiğimiz oyun kurucu gibi görünüyor ve o bölge için öneride bulunuyoruz ve tartışıyoruz. Elbette beğenen beğenmeyen olur, herkes herkesi beğenmek zorunda değil ama biraz abartılıyor ve farklı yönlere çekiliyor, ondan şikayetçiyim.

Alıntı yapılan: barnebau55 - 06 August 2013, 01:01:15
O saydigin topcularin hepsi adam afam ama bu kulupden giden selim teber adam oynamadan aldi paradini gitti

Domingez varla yok arasinda geldi gitti

Selim Teber konusuna katılıyorum.

Dominguez konusuna gelince çocuğunun problemleri çözülmediyse, yine çoğu maçta ruh gibi çıkacaksa gelmesin tabiki. Zaten bu yüzden bizede bir katkısı olmadı. Bizde çok iyi olduğunu değil iyi oyuncu olduğunu söylemeye çalışıyorum. Kafası rahat, kendini futbola veren Dominguez bu ligde değil Süper Lig'de de iş yapar bana göre. Gel(e)bileceğini sanmıyorum, bana göre gelse 10 Numara olur ama bu konuyu sadece bize yaptığı katkı üzerinden tartışmak yanlış bana göre.

Alıntı yapılan: Cheregi - 05 August 2013, 23:38:19
Bir kere adamın yüzünü gülerken görmedim, kızının ciddi bir hastalığı olduğundan kendini futbola veremedi, verimli olamadı ve bu nedenle kendi isteğiyle ayrıldı. Ben beğeniyordum. Bence özellikle maddi açıdan zor olur ama olursa bu lig için çok fazla...

GurbetciFanatik

Herkes bu Takimin eski futbolcularini iyi tanir kimler verimli odu kimler olmadi.
Ekigho-Murat - Adem - Kemal - Ertugrul  bunlar tabi cok verimli oldular kimse gelmesin demez
ama
Dominguez - Fink - Bance - Pal Lazar - Selim T.  böylelerin adi saka olarak gecse bile küfür etmemek elde degil.
Birakin verimi zarar hem maddi hem manevi olarak.
Yeni gelenleri görecegiz insallah , insallah hepsi verimli olur takima katki saglar. Görmeden oynamadan ne desek bos belki sövdügümüz ( sahsen istemedigim ) Adnan bile en önemli adamamiz olabilir ( :o )

Not : Dominguezin cocuguna Allah sifa versin. Düsmanimin cocuguna bile zarar gelmesin , ama adam kendini futbola veremiyor hakli olarak yani verimde alinmiyor onun icin Takima faydasi olmaz.

hacettepeli

ne dominguez i arkadaşlar. duran toplar dışında silik bir adam. daha orduyla ilk hazırlık maçımızda onu Culio ile karşılaştırmıştım. keşke Dominguez yerine Culio yu alsaymışız arada çok büyük fark var demiştim, sezon sonu haklı çıktım. Abdülkadir konusuna gelince, arkadaşlar bilmem farkettiniz mi bizim takımda geçen sene iyi performans gösterdiği için iyi piyasa yaptı. Bir daha bize gelebileceğini sanmıyorum, şayet kesenin ağzını bol bol açarsak o zaman belki gelir.

Özcan İNAN

Gençlerbirliğinin Ekigho ile sözleşmesini feshettiği haberleri dolanıyor ama hadi bakalım  :holey:

Ayberk

Kırmızı-siyahlılar, oyuncuya kulüp bulmasını isteğini resmi olarak tebliğ ederken, kendisine bir hafta izin verdi. Ehiosun Ekigho'ya da aynı teklif götürülürken, Nijeryalı oyuncunun Samsunspor ile anlaştığı belirtildi.

Gençlerbirliği yönetimi, Bogdan Stancu ile Jean Jasques Gosso'nun gelişi ile kadroda 10'a çıkan yabancı oyuncu sayısına tırpanı vurdu ve uzun süredir iki isim ile yolları ayırma planını yürürlüğü koydu. Teknik Direktör Metin Diyadin'in de isteği doğrultusunda, Sırp forvet Dejan Lekiç ile Nijeryalı hücum oyuncusu Ehiosun Ekigho'ya 'kendinize kulüp bulun' tebligatı resmi olarak yapıldı.
Başkent ekibinin Genel Menajeri Cem Onuk, hem Lekiç hem de Ekigho ile görüşüp, kulüp arayaşına başlamaları konusunu ilettiklerini belirtip, şunları söyledi:
"Lekiç'i bir hafta izin verdik. Menajeri ve ailesi ile görüşecek ve kendisine takım bulmaya çalışacak. Ekigho için de aynı durum söz konusu. Nijeryalı oyuncunun özellikle Türkiye'den talibi çok. Kendisi önce, PTT Birinci Ligde oynamak istemediğini söylüyordu ama son dönemde bu düşüncesini sanırım değiştirdi. Bugün yarın bir anlaşma olur. İki oyuncunun sözleşmeleri ile ilgili resmi fesih henüz olmadı."

http://www.hurriyet.com.tr/ankara/24462615.asp

45 dakika önceki haber...

mehmet yılmaz

MeL_55

Alıntı yapılan: samsuni - 06 August 2013, 02:46:46
Ben de Ekigho'nun gelmeyi kabul ettiğini duydum. ;)

Bizden hep sakliyorsun ama Mehmet abi olmadi bu  :(

mehmet yılmaz

Şimdi duydum, hemen yazdım  :P
Para sorunu varmış, para bulunursa imza atar Ekigho.

cakir55

Kayseri Erciyes'te Sofiane Hanni'ye kulüp bul demişler kiralayabiliriz.